2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Iyi geceler kizlar ben kremlere taktim sizlerle de paylasmak istedim ozellikle retinol iceren cilt bakim urunleri tehlikeli. Daha once doktora sormustum onerecegi marka var mi diye ben hic bir kimyasali tavsiye etmiyorum demisti. Bende öğrendiğim gunden beri krem surmedim hatta makyajda cok azalttim ama nereye kadar burus burus olurum:KK1: siz ne düşünüyorsunuz

Kızlar yardım edin :KK43: bu hafta senelik izindeyim bugün 3-4 saate yakın ev işleri ütü vs ile ugrastim fakat birkaç saattir kasık agrinm var sanki rahim kısmım da çekiliyor neden olabilir herhangi bi kanama yada leke yok şu anda ama ağrıdan cok tedirgim:KK43:

Kızlar yardım edin :KK43: bu hafta senelik izindeyim bugün 3-4 saate yakın ev işleri ütü vs ile ugrastim fakat birkaç saattir kasık agrinm var sanki rahim kısmım da çekiliyor neden olabilir herhangi bi kanama yada leke yok şu anda ama ağrıdan cok tedirgim:KK43:
Canım yorulunca oluyor dert etme.yat dinlen hemen.geciyor sonra.

Balik yaginin bazilari baligin karacigerinden uretiliyormus. Cok fazla a vitamini icerdigi icin gebelikte cok zararliymis. Ben balik yeme taraftariyim. Canim coraspirini doktormu verdi
Valla canim Coraspirinide omega hapinida kayinpederim yazdi zararli olsa yazmazdi torununu tehlikeye sokmak istemez :))

Iyi geceler kizlar ben kremlere taktim sizlerle de paylasmak istedim ozellikle retinol iceren cilt bakim urunleri tehlikeli. Daha once doktora sormustum onerecegi marka var mi diye ben hic bir kimyasali tavsiye etmiyorum demisti. Bende öğrendiğim gunden beri krem surmedim hatta makyajda cok azalttim ama nereye kadar burus burus olurum:KK1: siz ne düşünüyorsunuz

Canım en güzeli bebek yağı üzerine tanımıyorum.Duştan sonra butun vucuda yediriyorum evlendikten sona 8 kilo aldim 0 catlak banada bir arkadsm onerdi gerçekten hem pamuksu hemde zararsiz üstelik yuzumu piril piril yapiyor.

X