2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Çok teşekkür ederim canm

Kızlar bıgün keseyi gördük çok şükür4+3te. Haftaya bidaha çağırdı doktor. Bel ağrım var die rapor verdi. Dinlenmem lazımmış.

Cnm bende bugun 4+3 deyim cumartesi görücem keseyi beta hcg yaptınmi keseyi görmeden önce kaç çıktı

kızlar feci iştahım gitti. benim gibi olan var mı? bir de ilk kez bugün midem bulandı çıkarttımçok erken başladı. normalde 6+ da başlamıştı bulantım ilk çocuğumda

bende bi kaç saat önce bugün öğrendim hamile olduğumu.. Hcg 13 cikti.. İki gun sonra tekrarliycaz.. Ben 18. Gun gibi gec yumurtlarim genelde o yuzden mi sizcede adetimin 2 gun gecikmis olmasina ragmen deger dusuk..
evet geç yumurtlamada değerler düşük çıkar ama merak etme yükselir. hoşgeldin :)

Teşekkür ederm canm ben genel olarak liste isteği var die başlamıştm kimin yaptığı hiç önemli değil tablo yapmayı öğrenebilir miyim die şüphe duydum ama oldu galiba beraberce yürütürüz inş

kızlarr hayırlı olsun ALLAH tamamına erdirsin kucagımıza almayı nasip etsın inşallah
ben adete 3 4 gun kala beta hcg 14.50 çıktı çok mu düşük degerım korkuyorum.

bırde sizlerde sarı akıntı var mı ????

Ya çin takviminde hamile kaldığınız ay dio sat 27 şubat şubata mı bakıcam martta gebeliği öğrendim marta mı

Canim degerinin dusuk olmasi onemli degil iki katina cikmasi onemli. Adetinin olacagi gun tekrar beta baktir iki gunde iki katina cikmasi gerekiyor

Canim degerinin dusuk olmasi onemli degil iki katina cikmasi onemli. Adetinin olacagi gun tekrar beta baktir iki gunde iki katina cikmasi gerekiyor
salı gunu bakıldı canım yarın da baktıracagım. akıntın oluyor mu senın 2 kez kımyasal gebelık geçirdiim için korkuyorum sarımsı bır akıntı

yoğun değil ama çamaşırımda sarımsı lekeler olmaya başladı ..
degerımde düşük oldugu için akıntım korkutuyo yarın kan inşallah 2 ye katlamış olur. siz ne zaman vereceksınız bır daha kan adet gununu bekleyım dıyorum ama endişeden bekleyemıycem

salı gunu bakıldı canım yarın da baktıracagım. akıntın oluyor mu senın 2 kez kımyasal gebelık geçirdiim için korkuyorum sarımsı bır akıntı

Bende daha once bir kimyasal gebelik gecirdim. Neler dusundugunu tahmin edebiliyorum. Rabbim insallah kucagina almayi nasip etsin. Akintim var ama cok fazla degil adet tarihime kadar sariydi sonra seffaf oldu canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…