Çok teşekkür ederim canmCanım evet günde ceviz badem fındık 4-5 tane yenmeli
Kayısı kuru incir, siyah üzüm, vs. tüketebilirsin...
Meyve, süt,yogurt her gün tüketmen gerekiyor...
Günde 1 saat yürüyüş yapmalısın...
Yaglılardan, kızartmalardan makarnalardan falan uzak durmalısın
hehehe )))) vallaha ilk cocukda 9 ayi catladim ama doguramadim 10cy ayda dogurdum ))) sabirsizligin bedeli iste ))kız sen 9 ayı nası bekliceksin listeyi düzenlememi bekleyemedim ekledim 1. sayfaya bakabilirsin 47 no dasın
Kızlar bıgün keseyi gördük çok şükür4+3te. Haftaya bidaha çağırdı doktor. Bel ağrım var die rapor verdi. Dinlenmem lazımmış.
Haftaya gel bebeği görelim dedi. Kalp atışı öbür hafta olur sanrmGözün aydın canım senle günlerimiz ayni da merak ettim kalp atışı için ne zaman çağırdı acaba ?
Yapmdm cnm. Gecen cuma 280di.Cnm bende bugun 4+3 deyim cumartesi görücem keseyi beta hcg yaptınmi keseyi görmeden önce kaç çıktı
Kendini yorma, dedi. Yorulmuyorsan sıkıntı yokbel ağrısına rpor mu verdi? ben hergün manyak gibi yüzüyorum yarım saat yapmasam mı acaba ya?
Bnde öyle tahmin ediyordum sağol cevap verdiğin için ,bian evvel duyarız inşallah o güzel sesiHaftaya gel bebeği görelim dedi. Kalp atışı öbür hafta olur sanrm
Valla bende cuma günü 131 di pazar 32 pazartesi gittim cumartesi keseyi görürüz dedi ama cumartesi gelmiyo bi türlü :))Yapmdm cnm. Gecen cuma 280di.
evet geç yumurtlamada değerler düşük çıkar ama merak etme yükselir. hoşgeldin :)bende bi kaç saat önce bugün öğrendim hamile olduğumu.. Hcg 13 cikti.. İki gun sonra tekrarliycaz.. Ben 18. Gun gibi gec yumurtlarim genelde o yuzden mi sizcede adetimin 2 gun gecikmis olmasina ragmen deger dusuk..
Teşekkür ederm canm ben genel olarak liste isteği var die başlamıştm kimin yaptığı hiç önemli değil tablo yapmayı öğrenebilir miyim die şüphe duydum ama oldu galiba beraberce yürütürüz inşKızlar şimdi konu derinsu06 arkadaşımıza devredildi çünkü kendisi listeye ve bu konuya emek vermiş ben gelip konuya el koymuş gibi olmak istemiyorum.Tablonun bir kısmını ekledim ilk sayfaya gerisini derinsu halleder..Ben de aranızdayım bundan sonra
hoşbulduk cnm.....evet geç yumurtlamada değerler düşük çıkar ama merak etme yükselir. hoşgeldin :)
kızlarr hayırlı olsun ALLAH tamamına erdirsin kucagımıza almayı nasip etsın inşallah
ben adete 3 4 gun kala beta hcg 14.50 çıktı çok mu düşük degerım korkuyorum.
bırde sizlerde sarı akıntı var mı ????
salı gunu bakıldı canım yarın da baktıracagım. akıntın oluyor mu senın 2 kez kımyasal gebelık geçirdiim için korkuyorum sarımsı bır akıntıCanim degerinin dusuk olmasi onemli degil iki katina cikmasi onemli. Adetinin olacagi gun tekrar beta baktir iki gunde iki katina cikmasi gerekiyor
kaç gun vardı canım ögrendıgınde adetıne benmde düşük çıktı beta hcgSen hamile hissediyorsan öylesindir :) Ben de 12.8 değerle öğrendim ama doktor çok erken bişey demek için demişti, şimdi hamileyim :)
yoğun değil ama çamaşırımda sarımsı lekeler olmaya başladı ..kızlarr hayırlı olsun ALLAH tamamına erdirsin kucagımıza almayı nasip etsın inşallah
ben adete 3 4 gun kala beta hcg 14.50 çıktı çok mu düşük degerım korkuyorum.
bırde sizlerde sarı akıntı var mı ????
degerımde düşük oldugu için akıntım korkutuyo yarın kan inşallah 2 ye katlamış olur. siz ne zaman vereceksınız bır daha kan adet gununu bekleyım dıyorum ama endişeden bekleyemıycemyoğun değil ama çamaşırımda sarımsı lekeler olmaya başladı ..
salı gunu bakıldı canım yarın da baktıracagım. akıntın oluyor mu senın 2 kez kımyasal gebelık geçirdiim için korkuyorum sarımsı bır akıntı