2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Evet canimm inşallah 4 ay sonra cinsiyetleri ogreniriz ozaman bakarız doğru cikiyomuymuss:))
ben dogum yapacagin aya bakildigini düsünmüyorum bence hamile kaldigin aya bakmak daha mantikli. yani bi insanin hamile kaldigi ay degismez ama erken dogum durumlarinda dogum ayi degisebilir sonucta

Topiğimizin ilk sayfasına liste yapıcam..
Bilgilerinizi bu mesajımı alıntı yaparak yazarsanız sevinirim:KK68:
Şimdilik bu bilgiler yer alıyor zamanla eklemeler yapabiliriz hep birlikte..
:anneadayı:Anne Adaylarımız:nazar:SATMUHTEMEL DOĞUM TARİHİ:emir_bebek:BEBEKLERİMİZİN CİNSİYETLERİ:nazar:BAŞLANGIÇ KİLOMUZDOĞUM KİLOMUZ
egunal03.03.201524.12.2015-53-
Sat 3mart 8aralik 54kg

:anneadayı:Anne Adaylarımız:nazar:SATMUHTEMEL DOĞUM TARİHİ:emir_bebek:BEBEKLERİMİZİN CİNSİYETLERİ:nazar:BAŞLANGIÇ KİLOMUZDOĞUM KİLOMUZ

KEVOK sat 07 mart doğum tarihi 12.12.2015 kilo 57

aslında bana da doğrusu son adet tarihine göre hesaplamak geliyor ama tüp bebek gebelerinde gördüm bu şekilde hesaplamayı aklım karıştı o zaman da çok dikkat etmemişim henüz gebe olmadığımdan..

egunal fertilizasyon işleminden 14 gün öncesini sat olarak alırsan işin kolaylaşır

SolAnahtari sat 05,03,2015 m.d 10,12,2015 kilo 74

aslında bana da doğrusu son adet tarihine göre hesaplamak geliyor ama tüp bebek gebelerinde gördüm bu şekilde hesaplamayı aklım karıştı o zaman da çok dikkat etmemişim henüz gebe olmadığımdan..

Benimde bebeğim adet olmam gereken günde döllendiği için doktorlar düzeltilmiş son adet tarihi yapıyorlar.
Mesela benim gerçek sat 20 şubat
Ama düzeltilmiş sat 07 mart
bebekle uyum olsun diye..

ben dogum yapacagin aya bakildigini düsünmüyorum bence hamile kaldigin aya bakmak daha mantikli. yani bi insanin hamile kaldigi ay degismez ama erken dogum durumlarinda dogum ayi degisebilir sonucta
Kesinlikle öyle zaten döllenme ayına bakılır ,dollendigi zaman cinsiyet zaten bellidir doğumla alakası yok

mrb kızlar valla süper sohbetler bir saattir yazdıklarınızı okuyorum hurmayla ilgili paylaşımda bulunmuşsunuz ben oğlumda hergün sabah aç karna bi tane yedim şeker oranını dengelediği için çok iyi ve ben bu şekilde bile normal doğum yapamamıştım doğumla alakalı bi katkısı olduğunu düşünmüyorum
ve çin takvimi diyeyim benm oğlumda tutmuştu şimdide kız gösteriyor hayırlısı bakalım Rabbim herşeyin hayırlısını bilir sağlıkla alalım kucağımıza cinsiyeti önemli değil bana göre :nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Kızlar şimdi konu derinsu06 arkadaşımıza devredildi çünkü kendisi listeye ve bu konuya emek vermiş ben gelip konuya el koymuş gibi olmak istemiyorum.Tablonun bir kısmını ekledim ilk sayfaya gerisini derinsu halleder..Ben de aranızdayım bundan sonra:KK68::KK68::KK68:

X