- 29 Mayıs 2014
- 791
- 482
beni unutma lütfenn :) 26.02 / 03.12/ 70ooooo harikasın gerçekten emek vermişsin ellerine sağlık tatlım..Ben bu listeyi tablo haline getiriyorum hemen..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beni unutma lütfenn :) 26.02 / 03.12/ 70ooooo harikasın gerçekten emek vermişsin ellerine sağlık tatlım..Ben bu listeyi tablo haline getiriyorum hemen..
Bol bol yatıyorum canım.A evet rapor almıştın cnm napiyosun yat dinlen bol bol
ben dogum yapacagin aya bakildigini düsünmüyorum bence hamile kaldigin aya bakmak daha mantikli. yani bi insanin hamile kaldigi ay degismez ama erken dogum durumlarinda dogum ayi degisebilir sonuctaEvet canimm inşallah 4 ay sonra cinsiyetleri ogreniriz ozaman bakarız doğru cikiyomuymuss:))
Bol bol yatıyorum canım.
kitap okuyorum kuranı kerim okuyorum.
Özellikle arkadaşlara "9 ay 99 esma" kitabını tavsiye ederim
Bende öyle baktım cnm kız benimki :)ben dogum yapacagin aya bakildigini düsünmüyorum bence hamile kaldigin aya bakmak daha mantikli. yani bi insanin hamile kaldigi ay degismez ama erken dogum durumlarinda dogum ayi degisebilir sonucta
baya erken mi duymuşsunuz bana mı öyle geldi canım maşallah maşallah
Sat 3mart 8aralik 54kgTopiğimizin ilk sayfasına liste yapıcam..
Bilgilerinizi bu mesajımı alıntı yaparak yazarsanız sevinirim
Şimdilik bu bilgiler yer alıyor zamanla eklemeler yapabiliriz hep birlikte..
Anne Adaylarımız SAT MUHTEMEL DOĞUM TARİHİ BEBEKLERİMİZİN CİNSİYETLERİ BAŞLANGIÇ KİLOMUZ DOĞUM KİLOMUZ egunal 03.03.2015 24.12.2015 - 53 -
Topiğimizin ilk sayfasına liste yapıcam..
Anne Adaylarımız SAT MUHTEMEL DOĞUM TARİHİ BEBEKLERİMİZİN CİNSİYETLERİ BAŞLANGIÇ KİLOMUZ DOĞUM KİLOMUZ egunal 03.03.2015 24.12.2015 - 53 -
aslında bana da doğrusu son adet tarihine göre hesaplamak geliyor ama tüp bebek gebelerinde gördüm bu şekilde hesaplamayı aklım karıştı o zaman da çok dikkat etmemişim henüz gebe olmadığımdan..
biraz erken ama benim döllenmem erken oldu ondan. normale göre 3 gün ilerde gidiyo bebek.
SolAnahtari sat 05,03,2015 m.d 10,12,2015 kilo 74Topiğimizin ilk sayfasına liste yapıcam..
aslında bana da doğrusu son adet tarihine göre hesaplamak geliyor ama tüp bebek gebelerinde gördüm bu şekilde hesaplamayı aklım karıştı o zaman da çok dikkat etmemişim henüz gebe olmadığımdan..
Kesinlikle öyle zaten döllenme ayına bakılır ,dollendigi zaman cinsiyet zaten bellidir doğumla alakası yokben dogum yapacagin aya bakildigini düsünmüyorum bence hamile kaldigin aya bakmak daha mantikli. yani bi insanin hamile kaldigi ay degismez ama erken dogum durumlarinda dogum ayi degisebilir sonucta
Canım içi gorunmuyodu surasi yolk kesesi falan diye bişey gösterdi sadece yani bebek göremedim ben dePeki kese bos muydu canim seninde?
Ben doğal gebelik olarak hesapyalacağım tatlım en doğrusu bu sat a göre hesap yapmalıyım..egunal fertilizasyon işleminden 14 gün öncesini sat olarak alırsan işin kolaylaşır
kıskandım şimdi seni 5+6 da gidicem tek umudum kese şimdilik