- 19 Aralık 2012
- 66
- 46
29 yaş aralık bakıcaksın. doğacak ay önemliHAMİLE kaldığın aymi yoksa doğacak aymi yani mesela ben 28 yaşındayım martta hamile kaldım bu şekilde deilmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
29 yaş aralık bakıcaksın. doğacak ay önemliHAMİLE kaldığın aymi yoksa doğacak aymi yani mesela ben 28 yaşındayım martta hamile kaldım bu şekilde deilmi
Ya bişi sorcam beta hcg yi tekrarlamak gerekiyormu ben iki kez yaptimCumartesi günü 896 dıydı canım 4+2 iken
Çok teskuuür:)
Baktım mmm kız çıktııı :)))))29 yaş aralık bakıcaksın. doğacak ay önemli
cakil45 sat 03/03/2015 beklenen doğum 08/12/2015 ----- 72-----Topiğimizin ilk sayfasına liste yapıcam..
Bilgilerinizi bu mesajımı alıntı yaparak yazarsanız sevinirim
Şimdilik bu bilgiler yer alıyor zamanla eklemeler yapabiliriz hep birlikte..
Anne Adaylarımız SAT MUHTEMEL DOĞUM TARİHİ BEBEKLERİMİZİN CİNSİYETLERİ BAŞLANGIÇ KİLOMUZ DOĞUM KİLOMUZ egunal 03.03.2015 24.12.2015 - 53 -
tebrik ederim hoşgeldin aramıza:)
batmalar normal az çok farketmez hep var :)
canım yanlız seninle son adet tarihimiz aynı senin beklenen doğum tarihi biraz geç değil mi?Topiğimizin ilk sayfasına liste yapıcam..
Anne Adaylarımız SAT MUHTEMEL DOĞUM TARİHİ BEBEKLERİMİZİN CİNSİYETLERİ BAŞLANGIÇ KİLOMUZ DOĞUM KİLOMUZ egunal 03.03.2015 24.12.2015 - 53 -
ulytau 01.03.2015 05.12.2015 kilo 65Topiğimizin ilk sayfasına liste yapıcam..
editörle aynı zamanda doğum yapmanın havasını yaşayalım ahahah hayırlısı olsun :):)Eveeetttt kızlar bende geldim aranıza
Önümüzdeki hafta kese ve kalp için randevum var..
Hepimize sağlıklı keyifli geçen gebelikler diliyorum..
ocak ve şubat ayında doğmuşsan 2 yaş ekliyosun, diğer aylar için 1 yaş ekliyosun.ben 32 yim şuan 33 aralık ayına bakıyorum erkek :)
canım yanlız seninle son adet tarihimiz aynı senin beklenen doğum tarihi biraz geç değil mi?
Canım kaç mm olduğunu sormadım unuttum kağıttan nerde yazdığını bilmiyorum resmini attım ama.6 haftalik sin dedi.bi de kese 15 günlük ddi galiba kalbini duymadık ama çok uğraşmadi haftaya tahlil sonuclarina geldiginde net duyulur dedi.Hayırlı olsun canım. Ne kadar olmuş yani kaç mm onuda söyleyebilir misin?
editörle aynı zamanda doğum yapmanın havasını yaşayalım ahahah hayırlısı olsun :):)
Kizlar 5+5 im bugun kalp atislarini gorduk cok sukur. Darisi basiniza.
ulytau 01.03.2015 05.12.2015 kilo 65
Yanlış yere yazdm:)))Ea1986 08.03.2015 13.12.2015 kilo 64
Topiğimizin ilk sayfasına liste yapıcam..