- 26 Aralık 2012
- 8.815
- 8.147
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
Evet canım bence de kına daha önemli. Benim nişanım da evde olcaktı sözde davetliler eve sığmayacak olunca hakim misafirhanesinin bahçesinde yapalım dedim. Çok yağmur yağınca nişandan 1 gün önce başka kapalı bi mekan ayarladıkBen kınaya en cok ozen göstericem :) bana bir ayakkabı alyans lazım ona da takım elbise alyans çiçek çikolata falan işte . Bakalım alyansı uyguna bulmaya çalışıyorummm çok sade olacak bizim zaten istemeye geldiklerinde nişanı yapıcaz öyke ayrı ayrı uğraşmak istemiyorumm
Evde yapıcam ben istemeyle beraber olacak inşallah evimiz büyük çok şükürde ben nasıl sığarız derdine düştüm bir yandan :)Kızlar merhaba bende sözlüyüm geçen ay gelip istediler tanışma kaynaşma oldu söz yüzükleri takıldı ..
Ben sözlüme sadece elbisemin renginde kravat ve gümüş alyans aldım o kadar. Takım elbisesini falan kendi aldı yani.Öyle olur benim bildiğim.Gelirken onlar çiçek çikolata aldılar yüzükler takılmadan önce de kahveler içildi ama 65 kişiye kahve olmaz canım.. Yani en azından salonda oturanlara aile büyüklerine ver salonda mı olacak dicem ama olmaz o da zaten.. Anlayamadım pek
modelı kendım bulup gıttım canımSağol canım modeli sitelerden mi buldun yoksa o gittiğin yerin sitesi mi?? Ben istanbuldayım da modeli beğendim diktiricem zaten gelinliğimi de fiyat fikri olsun aklımda dedim
ben sadece dugun gunu oyle gorsun ıstedım o yuzden nısanlımla gıtmıyorum :))Çok duygulanırlar eminim.. Çok özel bi an bence.
yok gelın cıcegını kastetmedım cnm gelınlıgın arkasndakı cıcek detayını yaptırmıcam cıcegımı buldum :)Nereye yaptırcaksın canım internetten bi yere mi?
Ben de yaptırcaktım sözde, hatta rengini modelini falan belirledim. Sonra bi yerde bi yazı okudum kız kendisi düğün sabahı çiçekçiye gidip yapmış buketini. Söylememiş tabi gelin buketi diye. Almış minik minik çiçeklerini 30 liraya mal etmiş. Hem de çok güzel olmuş. Acaba ben de mi öyle yapsam dedim. Ama tabi o kadar cesur değilim ben
ben sadece dugun gunu oyle gorsun ıstedım o yuzden nısanlımla gıtmıyorum :))
ben sadece dugun gunu oyle gorsun ıstedım o yuzden nısanlımla gıtmıyorum :))
Ben tabi yaptıcam diye okuyuncayok gelın cıcegını kastetmedım cnm gelınlıgın arkasndakı cıcek detayını yaptırmıcam cıcegımı buldum :)
Bizim ev büyükde yine de nasil sigariz diyorum artik gerekli kisiler icerde oturur digerleti sandalye de falan artik :) birde ayakkabilari cikartacaklar mi oyle mi girecekler ? Vay beee son gun muuu super :) en iyisi iste boyle rahat olmak . Stres yapinca karsindakini de kiriyor insan ister istemezEvet canım bence de kına daha önemli. Benim nişanım da evde olcaktı sözde davetliler eve sığmayacak olunca hakim misafirhanesinin bahçesinde yapalım dedim. Çok yağmur yağınca nişandan 1 gün önce başka kapalı bi mekan ayarladıkŞimdi düşününce ne cesaret diyorum ya son gün ayarlandı her şey. Ama biz çok rahattık ve o kadar güzeldi ki her şey. Sen de rahatsın gördüğüm kadarıyla.En güzeli bu gerçekten, stres olmadan çok bişey beklemeden yapınca insan mutlu oluyor
Aynen ben de. Ben dursam nişanlım durmaz görmek isterBen dayanamam kesinlikle. Çok sabırsızımm..
Evde yapıcam ben istemeyle beraber olacak inşallah evimiz büyük çok şükürde ben nasıl sığarız derdine düştüm bir yandan :)
Ya normalde ben çok planlı ve çok detaycıyımdır. Her şey hazırdı aslında. Haftalar öncesinler, tepsimii kadehlerimi hediyelik sabunlarımı falan yaptık. Bohçalar zaten Ağustosta falan kayınvalidemle çıkıp çıkıp aldık nişanlım askerdi o zamanlar. Mekanı da çok beğenmiştik ama havalar bizi yanılttı. Yüzükleri aldık nişandan 1 gün önce. O dakikadan sonra öyle rahattım ki. İsterse kar yağsın umrumda değildi. Annemler kastı birazcık, cuma günüydü, cuma vaktinden sonra gittik ayarladık. Bizden 1 ay sonra aynı yeri başka bi tanıdığımız tutmak istedi boş gün bulamadılarBizim ev büyükde yine de nasil sigariz diyorum artik gerekli kisiler icerde oturur digerleti sandalye de falan artik :) birde ayakkabilari cikartacaklar mi oyle mi girecekler ? Vay beee son gun muuu super :) en iyisi iste boyle rahat olmak . Stres yapinca karsindakini de kiriyor insan ister istemez
valla aynen oyleEvet o da bi seçenek tabi
Çocuğun yüreğine mi indircen yoksa düğün günü
Ay yazık çocuğavalla aynen oyle
gormesın bananneAy yazık çocuğa
Kuaförde mi görcek öyle olunca?gormesın bananne
Evden çıkarılmak istiyorum ben de ama bir yandan da istemiyorum. Annem çok ağlıycak
Çok zor şu evden gelin çıkarma.. Düşündükçe duygulanıyorum.. Gerçi ben evden çıktım sayılır da
Hoşgeldinnn, ne zaman düğünün canım?konunun sonuna yetişiyim bariiacayip ağlıycam eminimm hele bizimkileri hiç düşünemiyorum amcam söz günü verirken bile ağladı yazık tek avuntum sizlersiniz kızlar bayadan beri okuyorum yazdıklarınızı iyi diyorum yalnız değilim bi evlenende ben değilim diyorum ama ayrı bi olay sanırım ya ogün napcaksam
Hoşgeldinnn, ne zaman düğünün canım?
Evet yalnız değilsin hepimiz birbirimize destek olmak, fikir alışverişinde bulunmak için burdayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?