2015 Ağustos Gelinleri Neredesiniz ?

Evet canım bence de kına daha önemli. Benim nişanım da evde olcaktı sözde davetliler eve sığmayacak olunca hakim misafirhanesinin bahçesinde yapalım dedim. Çok yağmur yağınca nişandan 1 gün önce başka kapalı bi mekan ayarladık Şimdi düşününce ne cesaret diyorum ya son gün ayarlandı her şey. Ama biz çok rahattık ve o kadar güzeldi ki her şey. Sen de rahatsın gördüğüm kadarıyla.En güzeli bu gerçekten, stres olmadan çok bişey beklemeden yapınca insan mutlu oluyor

Evde yapıcam ben istemeyle beraber olacak inşallah evimiz büyük çok şükürde ben nasıl sığarız derdine düştüm bir yandan :)

yok gelın cıcegını kastetmedım cnm gelınlıgın arkasndakı cıcek detayını yaptırmıcam cıcegımı buldum :)

Bizim ev büyükde yine de nasil sigariz diyorum artik gerekli kisiler icerde oturur digerleti sandalye de falan artik :) birde ayakkabilari cikartacaklar mi oyle mi girecekler ? Vay beee son gun muuu super :) en iyisi iste boyle rahat olmak . Stres yapinca karsindakini de kiriyor insan ister istemez

Ya normalde ben çok planlı ve çok detaycıyımdır. Her şey hazırdı aslında. Haftalar öncesinler, tepsimii kadehlerimi hediyelik sabunlarımı falan yaptık. Bohçalar zaten Ağustosta falan kayınvalidemle çıkıp çıkıp aldık nişanlım askerdi o zamanlar. Mekanı da çok beğenmiştik ama havalar bizi yanılttı. Yüzükleri aldık nişandan 1 gün önce. O dakikadan sonra öyle rahattım ki. İsterse kar yağsın umrumda değildi. Annemler kastı birazcık, cuma günüydü, cuma vaktinden sonra gittik ayarladık. Bizden 1 ay sonra aynı yeri başka bi tanıdığımız tutmak istedi boş gün bulamadılar

Hiç stres olma. Sizin gününüz ve siz ayakta kalmıcaksınız. Boşver misafirler nasılsa sığar. Yeter ki gönüller sığsın

Çok zor şu evden gelin çıkarma.. Düşündükçe duygulanıyorum.. Gerçi ben evden çıktım sayılır da

konunun sonuna yetişiyim barii acayip ağlıycam eminimm hele bizimkileri hiç düşünemiyorum amcam söz günü verirken bile ağladı yazık tek avuntum sizlersiniz kızlar bayadan beri okuyorum yazdıklarınızı iyi diyorum yalnız değilim bi evlenende ben değilim diyorum ama ayrı bi olay sanırım ya ogün napcaksam

Hoşgeldinnn, ne zaman düğünün canım?
Evet yalnız değilsin hepimiz birbirimize destek olmak, fikir alışverişinde bulunmak için burdayız

Hoşgeldinnn, ne zaman düğünün canım?
Evet yalnız değilsin hepimiz birbirimize destek olmak, fikir alışverişinde bulunmak için burdayız

hb:) bugün inşallah belli oluyo tarihimiz biz mayıs sonu haziran başı istedik ama annemin izni temmuz sonunaymış bakalım artık salon boşluğuna kaldık hangi tarihte boşsa belli olunca günü mutlulukla paylaşırım sizinle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…