- 25 Haziran 2011
- 4.767
- 6.211
- 158
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
haklısın cnm kuşak olucak ama arkasındakı gulu yaptırmayı dusunmuyorm cok abartılı duruyo bencede :)Canım merhaba gelinlik güzelmiş sadece beğenmediğim arkasındaki çiçek detayı ve önündeki kuşak biraz basit kalmış o güzelll gelinliğe yine de senin fikrin bu sadece benim düşüncem hayırlısı olsun güle güle giy inşallahh :)
haklısın cnm kuşak olucak ama arkasındakı gulu yaptırmayı dusunmuyorm cok abartılı duruyo bencede :)
Benimde izmirde :) Hangi salonCok memnun oldum canim bende Özge 22 yasindayim 7 ekimde nisanim oldu 4 yillik iliskim var :) izmirde olacak dugunum memleketim tokat :) cizelge yapmayi malesef bilmiyorum ben
İstediğim modeller var aslında sanırım diktircem ben. beğendiğim üstüme oturan bi model olursa alıp çıkabilirim de bana belli olmazKafamda belli başlı bir gelinlik var tabi ama diktirme fln yapmıcam. Girdiğim bi mağazadan alıp çıkmayı düşünüyorum
Sen?
Rabbim güle güle giymeyi nasip etsin, çok beğendim gelinliğinizi..
İstediğim modeller var aslında sanırım diktircem ben. beğendiğim üstüme oturan bi model olursa alıp çıkabilirim de bana belli olmaz
Doğru söylüyosun canım kaliteli bi yer bulmak lazım. Eğer istediğim şekilde bulabilirsem hiç diktirmem belki de.Diktirme işi biraz riskli bana göre.. Kaliteli bir yer bulunmazsa pürüzler çıkabiliyor hiç o stresi alacak göz yok bende..
Ben çok sabırsızımDoğru söylüyosun canım kaliteli bi yer bulmak lazım. Eğer istediğim şekilde bulabilirsem hiç diktirmem belki de.
canım 1500 tl alsancak lozanda bıyerbuzmavileylak Canım bir de sorayım diktiriceksin sanırım bunu yaklaşık ne kadar tutuyor ? Şimdiden fiyat araştırmalarına başladım da ben :)
bende cıcegı yaptırmıcam cnmmİstediğim modeller var aslında sanırım diktircem ben. beğendiğim üstüme oturan bi model olursa alıp çıkabilirim de bana belli olmaz
Bayıldımmm
Sadece arkasındaki çiçek olmasa daha iyi bence yine de müthiş bi gelinlik
Ben çok sabırsızımZamanı gelse de gelinlikçeli gezsek ayaklarımız şişene kadar
canım 1500 tl alsancak lozanda bıyer
İşte diktirme ihtimalim olduğu için yavaş yavaş bakmaya başlıcam ben artık. Ocakta falan başlanması lazımmış dikilmeye. Belki hafta sonu gidip deneriz nişanlımla, onun ilk tepkisini çok merak ediyorum
Nereye yaptırcaksın canım internetten bi yere mi?bende cıcegı yaptırmıcam cnmm
Evet kesinlikleÇok duygulanırlar eminim.. Çok özel bi an bence.
Konu sahibemizin izniyle hoşgeldiniz demek istiyorum cümleten kızlarEki Görüntüle 1307805
Hayırlı olsun canım biz daha salonu da tutmadık
İnşallah yetişcek her şeyler, çeyizlerini de paylaşırsan fikir olur hepimize
Canım bildiğim kadarıyla o gün ikram edilecek yiyecekleri ve içecekleri erkek tarafı getiriyor zaten. Siz çok kalabalık olmayacaksa kahve yapabilirsiniz ilk geldiklerinde. Bi kaç ev süslemesi yaparsın. Senin ayakkabı dışında bi masrafın olmaz diye düşünüyorum tabi bi de oğlanın alyansı var. Yani biz de alyansları alırken yarı yarıya ödedik. Ama eğer alyansları nişanda takıcaz dersen söz için onun getireceği tektaşı takması gerek. E bohça da olmayacak. Bırak masrafı damat bey düşünsün
Ama nişanı şaşalı yapmak istediğin için salon+damadın giyeceği takım+bohçalar (nişanda bohça yaparsınız herhalde) 3-4 bin lirayı bulabilir geçebilir hatta bence.
Hadi bakalım hayırlı olsun, daha erken yaa
Nişanda biz de giyeceklerimizi kendimiz aldık ama bizde bohça oldu. Birer takım kıyafet aldık birbirimize. Bohçayı da sadece bana ve nişanlıma yaptık. Ailelerin bohçası düğünde yapılcak
Evet tatlımNe yapıcaksınız ki bi yüzük alınıcak sanırım dimi elbise bohça falan alınmicak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?