2015 Ağustos Gelinleri Neredesiniz ?

haklısın cnm kuşak olucak ama arkasındakı gulu yaptırmayı dusunmuyorm cok abartılı duruyo bencede :)

buzmavileylak Canım bir de sorayım diktiriceksin sanırım bunu yaklaşık ne kadar tutuyor ? Şimdiden fiyat araştırmalarına başladım da ben :)

Kafamda belli başlı bir gelinlik var tabi ama diktirme fln yapmıcam. Girdiğim bi mağazadan alıp çıkmayı düşünüyorum
Sen?

Rabbim güle güle giymeyi nasip etsin, çok beğendim gelinliğinizi..
İstediğim modeller var aslında sanırım diktircem ben. beğendiğim üstüme oturan bi model olursa alıp çıkabilirim de bana belli olmaz

Bayıldımmm
Sadece arkasındaki çiçek olmasa daha iyi bence yine de müthiş bi gelinlik

İstediğim modeller var aslında sanırım diktircem ben. beğendiğim üstüme oturan bi model olursa alıp çıkabilirim de bana belli olmaz

Diktirme işi biraz riskli bana göre.. Kaliteli bir yer bulunmazsa pürüzler çıkabiliyor hiç o stresi alacak göz yok bende..

bende cıcegı yaptırmıcam cnmm

Ben çok sabırsızım Zamanı gelse de gelinlikçeli gezsek ayaklarımız şişene kadar

İşte diktirme ihtimalim olduğu için yavaş yavaş bakmaya başlıcam ben artık. Ocakta falan başlanması lazımmış dikilmeye. Belki hafta sonu gidip deneriz nişanlımla, onun ilk tepkisini çok merak ediyorum

Çok duygulanırlar eminim.. Çok özel bi an bence.

bende cıcegı yaptırmıcam cnmm
Nereye yaptırcaksın canım internetten bi yere mi?
Ben de yaptırcaktım sözde, hatta rengini modelini falan belirledim. Sonra bi yerde bi yazı okudum kız kendisi düğün sabahı çiçekçiye gidip yapmış buketini. Söylememiş tabi gelin buketi diye. Almış minik minik çiçeklerini 30 liraya mal etmiş. Hem de çok güzel olmuş. Acaba ben de mi öyle yapsam dedim. Ama tabi o kadar cesur değilim ben

Ben kınaya en cok ozen göstericem :) bana bir ayakkabı alyans lazım ona da takım elbise alyans çiçek çikolata falan işte . Bakalım alyansı uyguna bulmaya çalışıyorummm çok sade olacak bizim zaten istemeye geldiklerinde nişanı yapıcaz öyke ayrı ayrı uğraşmak istemiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…