- 26 Aralık 2012
- 8.815
- 8.147
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
Tabiki de yazarıız, ben emin olmadım akşam 1 mi 5 mi diye ondan yazmadım şekerim, tanıt kendini bakemBende 5 agustos bende bende benıde yazın
Ben de memnun oldum, konu sahibemiz de izmirdenGünaydın canm :) Memnun oldum gizem bende :) 23 yaşındayım izmirliyimm
olsunn oryaamm belki agustos olurr belli mi olurr sen gel yamacıma amacımız biz nasıl olsa :)
HoşgeldinnnGeldim o haldee
Hoşgeldinnn Eki Görüntüle 1307879
Tabiki de yazarıız, ben emin olmadım akşam 1 mi 5 mi diye ondan yazmadım şekerim, tanıt kendini bakem Eki Görüntüle 1307874
Tanıtayım :) 24 yaşındayım izmirliyim çalışıyorum 1 yıldır nışanlym nasipsede 5 agustosta dugun var :))
sen cnm
ben gelınlıgımızn sıparısını verdımAmanınn izmirlilerin içinde kaldımm
22 Yaşındayım Konyalıyım, yeni mezunum. 2 Aydır nişanlıyım ben de. Bakalım kısmet olursa 9 Ağustosta düğünüm var. Gelinlik falan bakmaya başladım, düğün salonlarına bakmaya başlıycaz. Koşturmaca start veriyor
Kıızlar bende varım beni ekleyinnn
1 Ağustos
ben gelınlıgımızn sıparısını verdım
Tanıyalım siziHoşbuldum efenimmm
Tanıyalım sizi Eki Görüntüle 1307894
Hoşgeldiniz gelin hanım
Görmek istiyoruuuuum
Ezgi, 22 yaşındayım, aslen İzmirdeyim ama memur olduğum için suan Bilecikteyim.
6 aydır nişanlıyım 1 ağustosta Dünya Evine katılacağım,düğün salonum tutuldu falanda filanda
hmen gostereyım
rosaclara.es/en/rc/salma-3/
Kafamda belli başlı bir gelinlik var tabi ama diktirme fln yapmıcam. Girdiğim bi mağazadan alıp çıkmayı düşünüyorumOh oh maşallah izmirliler doldu topiğe,
Gelinlik siparişi verdin mi peki? Bugünkü ilgi alanımız gelinlik
hmen gostereyım
rosaclara.es/en/rc/salma-3/
rosaclara.es/en/rc/salma-3/ tıkla cnmOh oh maşallah izmirliler doldu topiğe,
Gelinlik siparişi verdin mi peki? Bugünkü ilgi alanımız gelinlik
Nasıl görcez bunuu bilemedim ben
Bizimde baya kalabalık dı ve bayan erkek ayrı yerlerde oturdu mecburen sadece erkeklere yapın bize gerek yok denmişti.bende hesapladim altans cicek cikolata iste onun takimi benim ayakkabim falan toplamda 1.600 hesap cikti tabii tahmini yaptim ama cok tesekkur ederim birde istemeye kalabalik gelecekler herkese mi kahve yapiliyor yoksa belirli kisiler mi yaklask bir 65 kisi falan olacak toplamda
başına www. koyunNasıl görcez bunuu bilemedim ben
cok teşekkür ederim inşallah aminKafamda belli başlı bir gelinlik var tabi ama diktirme fln yapmıcam. Girdiğim bi mağazadan alıp çıkmayı düşünüyorum
Sen?
Rabbim güle güle giymeyi nasip etsin, çok beğendim gelinliğinizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?