2015 Ağustos Gelinleri Neredesiniz ?

Uhhhh diyorum ama boyuna göre iyi sanırım dimi? :) almak değil de vermek istiyorsun gibi sezdim ama doğru mu anladım :)
Boyuma göre gayet ıyı canım ama yınede vermem lazım :) biraz basenlerden şikayetçiyim mesela göbek hiç yok bende

benm vermem lazım canım yani beden olarak 36 bedenim hala ama göbeğim fena şişiyor sadece oradan kilo alıyorm cok ilginç benmde işim masa bası ve bazen tvalete gitcek vaktm bile olmuyo btn gün cakılıyım olduğm yerde hareketszlkten 2-3 ayda tam 4 kilo aldım

Hımm bende 36 bedenim canım benimde göbekte toplanıyor :) keşke bende kilo alsam hoş bu halimi seviyorum ama yine de alsam bi zararı olmaz ,üstelik çok yememe rağmen kilo almayan bir yapım var :)

bundada tutturduk heraldee seninlee aynı dert bendede varr masa başı ve kalkamıyorum çoğu zaman:) 57yim bende 55i görsemçok mutlu olcam ama sadece göbek çıkıyo alınca diğer yerler aynı kalıyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…