- 20 Kasım 2014
- 452
- 659
- 103
- 30
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
Boyuma göre gayet ıyı canım ama yınede vermem lazım :) biraz basenlerden şikayetçiyim mesela göbek hiç yok bendeUhhhh diyorum ama boyuna göre iyi sanırım dimi? :) almak değil de vermek istiyorsun gibi sezdim ama doğru mu anladım :)
benm vermem lazım canım yani beden olarak 36 bedenim hala ama göbeğim fena şişiyor sadece oradan kilo alıyorm cok ilginç benmde işim masa bası ve bazen tvalete gitcek vaktm bile olmuyo btn gün cakılıyım olduğm yerde hareketszlkten 2-3 ayda tam 4 kilo aldımapril1109 55 kötü mü canım bence iyi kilon
Anti Depresan Canım çok geçmiş olsunn ... bende 45 tim canım şimdi son zamanlarda 48 i gördüm tartıda çok mutlu oldum valla :) bende çok takıyordum kafama kilo alamıyorum diye ama şimdi masa başı işim olunca malum yedikçe oturuyorum o yüzden mutluyum yani :) göbek oluyo tabii direk şiş olarak gözüküyo :)
Boyuma göre gayet ıyı canım ama yınede vermem lazım :) biraz basenlerden şikayetçiyim mesela göbek hiç yok bende
benm vermem lazım canım yani beden olarak 36 bedenim hala ama göbeğim fena şişiyor sadece oradan kilo alıyorm cok ilginç benmde işim masa bası ve bazen tvalete gitcek vaktm bile olmuyo btn gün cakılıyım olduğm yerde hareketszlkten 2-3 ayda tam 4 kilo aldım
benm vermem lazım canım yani beden olarak 36 bedenim hala ama göbeğim fena şişiyor sadece oradan kilo alıyorm cok ilginç benmde işim masa bası ve bazen tvalete gitcek vaktm bile olmuyo btn gün cakılıyım olduğm yerde hareketszlkten 2-3 ayda tam 4 kilo aldım
Fazla kilolarınızı itina ile alabilirim bana vermenizde en ufak bir sakınca göremiyorum
Anladım canım verirsin biraz yediklerine dikkat et yeter
Yok ya olmuyor ben doğustan böyleyim inanmazsınız 60 cm 4 kilo 600 gram doğmuşum hahahahahhahahAnladım canım verirsin biraz yediklerine dikkat et yeter
Fazla kilolarınızı itina ile alabilirim bana vermenizde en ufak bir sakınca göremiyorum
Bende fazla kilolara talibim :) :)
dimi paylaşırız seninle
Kızlar blender seti alanınız varmı acaba veya fazla ses çıkarmayan bir model önerecek olan
Ben çok kullanıyorum ve sesinden acayip rahatsız oluyorumben almadım ama alınca braunun bi modleini alıcam..ama hangisi blmiyorum
ben almadım ama alınca braunun bi modleini alıcam..ama hangisi blmiyorum
ben tefal aldımben almadım ama alınca braunun bi modleini alıcam..ama hangisi blmiyorum
Sanırsam bunda karar kıldım hem braun hem ultra sessiz
ben tefal aldım
naslsnnzzValla cok uuzn sure çalışan birsey olmadigi icin sesi beni rahatsz etmiyor.e madem sessiz buldun aliver gtsn :)
O da iyi cnm.gule gule kullan
Aldım bileValla cok uuzn sure çalışan birsey olmadigi icin sesi beni rahatsz etmiyor.e madem sessiz buldun aliver gtsn :)
O da iyi cnm.gule gule kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?