• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Gelinleri Neredesiniz ?

Kızlar bence en güzel göründüğümüz an doğala en yakın olan halimiz abartılı bir makyaj cok boğuyor güzelim gelinciklerin suratını :KK15:

Katılıyorum canım. Boya küpüne dönüyolar. Ben soft bir makyaj istiyorum yalnız cildim biraz sorunlu, sivilce izlerim var. Makyajıda kaldırmıyor yüzüm çok hassas. İyi bir fondoten kapatıcı benim işimi görür :rolleyes:

OdQML3.jpg

Favori makyajım :rolleyes:

Katılıyorum canım. Boya küpüne dönüyolar. Ben soft bir makyaj istiyorum yalnız cildim biraz sorunlu, sivilce izlerim var. Makyajıda kaldırmıyor yüzüm çok hassas. İyi bir fondoten kapatıcı benim işimi görür :rolleyes:
benmde cildim cok hassas gözlerim özellikle makyaj yaptrdımmı gözlerm bi saat snra kanlanıyo ertesi gün cildim sivilce kaynıyo tahriş oluyo ne zamn bi düğüne makyaj yaptrsam düğün ortasnda bn makyaj temzliyorum :) Düğün gnü nasıl olcak bakalım cok hafif ve kaliteli malzeme kullanan bi yer istyrm bende

Hanımlar ben hemen zaman geçsin istiyorum öyle bir sabırsızım ki..Sürekli kendimi evimde hayal ediyorum..Yemek yaparken felan..Allahım hayırlısı ile şu günleride atlatmayı nasip etsin.

benimde favorim yaaa:D normalde evlenceniz kişinin ev halini makyajsız halini görün derlerya hepp adamlar bizi böyle görse vazgeçer heralde almaktann:D

Valla benim sevdiceğim benim her halimi gördü çok makyaj yapan ve seven biri değilim o da benim makyajsız halimi daha çok beğeniyo makyaj yapma böyle doğal daha güzelsin diyo canımın içii :KK68::KK68:

Back