2015 Ağustos Gelinleri Neredesiniz ?

Valla benim sevdiceğim benim her halimi gördü çok makyaj yapan ve seven biri değilim o da benim makyajsız halimi daha çok beğeniyo makyaj yapma böyle doğal daha güzelsin diyo canımın içii

ayynen ogün benim sevdiceğimde dedi ev halin daha güzel yapma makyaj diyee demekki fotodaki gibi yapsak direk terkedildik kızlarrrr:)

ya ben tarih alındıktan sonra sanki geçmesin istiyorum ya
bende bi gün okdr hevesli uyanıyorum ki artık diyorum kendi evim kendi hayatım olsun.. Sonra bi kaç gün geçiyo içim bi tuhaf oluyo erken mi davrandm acaba diyorum biraz dha mı erteleseydik böyle tuhaf bi hisse kapılıyorum ya bu sürece alışmak insanın kafasını karıştırıyo yada bende biraz karamsarlık var bilemedim..

Hanımlar ben hemen zaman geçsin istiyorum öyle bir sabırsızım ki..Sürekli kendimi evimde hayal ediyorum..Yemek yaparken felan..Allahım hayırlısı ile şu günleride atlatmayı nasip etsin.
Ayyy tıpkı ben :)böyle hayaller kuruyorum bende güzel yemekler yapıp şirin evimizde sevdiğim adamla birlikte başbaşa yemeyi :) yalnız illa yiyecez yemesek olmaz

valla kuzumm seninle bendemi var bilmiyorumm ama aynı şeyleri bende yaşıyorum daha bu sabah acaba dedim beklesemiydik ki daha düne kadar tarih belli olsun diye can atıyodum

Acaba aramızda en küçük benmiyim 20 yaşındayım :)
Ben önceden geç evlenmeyi planlıyordum sonra karşıma öyle bi insan çıktı ki butun düşüncelerim değişti iyiki değişti şuan çok mutlu ve heyecanlıyım
Bence insanın karşısına herzaman doğru insan çıkmıyor malesef ki o yuzden bana göre doğru insanı buldugunda uzatmanın da bi anlamı yok

valla kuzumm seninle bendemi var bilmiyorumm ama aynı şeyleri bende yaşıyorum daha bu sabah acaba dedim beklesemiydik ki daha düne kadar tarih belli olsun diye can atıyodum
bende salon tutulduktan bi gün snra oturdum saatlere ağladım ay neden bilmiyorum ama o an sanki hayatımı kısıtlıyomuşm gibi hissettim kimseylede konuşmadm konuşamadm ara ara böyle hissettiğim oluyo bazen kendi kendime savuşturyorum kafamdan bazende öyle depresif geçiriyorum günü :)

ayyy aynıyızzz varyaa sabahınn beşinde kalktımda ağlama tuttu benii nebiliym öyle hevesliydimkii şimdide sanki evden ayrılmak falan zor gelcek evliliği beceremiycem gibime geldi bende kendi kendime benle beraber evlenen çok kişi var tek değilim diye avutuyorum kendimi maleseff:)

Pis boğazımdır ben yemeyi çok severim valla keyifdir benim için..
Ohh yiyip kilo almıyorsan çok zevklıdir ama benim gibi yediğin orana burana yapışıp kalıyorsa pek zevkli olmuyor ama yinede yemesem olmaz :) allahtan boyum var oradan kurtarıyorum haha

Ohh yiyip kilo almıyorsan çok zevklıdir ama benim gibi yediğin orana burana yapışıp kalıyorsa pek zevkli olmuyor ama yinede yemesem olmaz :) allahtan boyum var oradan kurtarıyorum haha

Sanırım ondan şanslıyım yiyorum yiyorum kilo almıyorum hatta çok zayıfım Biraz alsam diyorum düğüne kadar yoksa çirkin sıska bir gelin olacağım

ben bu evlilk olayına baya takmışm..sıyırdım artk hatta

öğretenler günü içn kardeşm(askerde) hediye almk istyr..dedm çeyize bişey al
şmdi ben beğencem o alck...şöyle ucuz ama iş görcek bişi bakayım

Sanırım ondan şanslıyım yiyorum yiyorum kilo almıyorum hatta çok zayıfım Biraz alsam diyorum düğüne kadar yoksa çirkin sıska bir gelin olacağım
Ayy kıyamam oda cok zor benım arkasım var benım ıkı katım kadar yer 1 gram alamaz çıkartıyo dırek halsiz kalıyor sende oyke değilsindir umarım

ben gönderiyimm sana şekerimmm bende vermek istiyorum az bişi ama nedense ne zaman vercem desem oturup çok afedersiniz öküz gibi yiyorum yedikten sonra pişmanmıyımm çokk ama yerken hiç pişmanlık yok:)

Ben mide kanaması geçirdim kızlar 55 kiloydum derdiydi topluydu elim yüzüm şimdi bir avuç kaldım.
45 kiloyum.Kemiklerim sayılıyor valla işte bir 50'yi görsem ağustosa kadar baska birşey istemiyorum.Vallahi çok kötü birşey zayıflık..

süreçten ötürü bi karmaşıklık yaşıyoruz sanrm tamamen sorumluluğn bizde olacağndan dolayıda bi korku olabilr amann içimiz kararttik yinee :)

april1109 55 kötü mü canım bence iyi kilon
Anti Depresan Canım çok geçmiş olsunn ... bende 45 tim canım şimdi son zamanlarda 48 i gördüm tartıda çok mutlu oldum valla :) bende çok takıyordum kafama kilo alamıyorum diye ama şimdi masa başı işim olunca malum yedikçe oturuyorum o yüzden mutluyum yani :) göbek oluyo tabii direk şiş olarak gözüküyo :)

Ayy ben uzaktan bakınca bir voleybolcu izlenimi yaratıyorum herkese
178 boyunda 70 kiloyum
Yuhh dediğinizi duyar gibiyim

Uhhhh diyorum ama boyuna göre iyi sanırım dimi? :) almak değil de vermek istiyorsun gibi sezdim ama doğru mu anladım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…