- 18 Kasım 2014
- 89
- 39
- 23
- 34
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
Valla benim sevdiceğim benim her halimi gördü çok makyaj yapan ve seven biri değilim o da benim makyajsız halimi daha çok beğeniyo makyaj yapma böyle doğal daha güzelsin diyo canımın içii
bende bi gün okdr hevesli uyanıyorum ki artık diyorum kendi evim kendi hayatım olsun.. Sonra bi kaç gün geçiyo içim bi tuhaf oluyo erken mi davrandm acaba diyorum biraz dha mı erteleseydik böyle tuhaf bi hisse kapılıyorum ya bu sürece alışmak insanın kafasını karıştırıyo yada bende biraz karamsarlık var bilemedim..ya ben tarih alındıktan sonra sanki geçmesin istiyorum ya
Ayyy tıpkı ben :)böyle hayaller kuruyorum bende güzel yemekler yapıp şirin evimizde sevdiğim adamla birlikte başbaşa yemeyi :) yalnız illa yiyecez yemesek olmazHanımlar ben hemen zaman geçsin istiyorum öyle bir sabırsızım ki..Sürekli kendimi evimde hayal ediyorum..Yemek yaparken felan..Allahım hayırlısı ile şu günleride atlatmayı nasip etsin.
bende bi gün okdr hevesli uyanıyorum ki artık diyorum kendi evim kendi hayatım olsun.. Sonra bi kaç gün geçiyo içim bi tuhaf oluyo erken mi davrandm acaba diyorum biraz dha mı erteleseydik böyle tuhaf bi hisse kapılıyorum ya bu sürece alışmak insanın kafasını karıştırıyo yada bende biraz karamsarlık var bilemedim..
bende salon tutulduktan bi gün snra oturdum saatlere ağladım ay neden bilmiyorum ama o an sanki hayatımı kısıtlıyomuşm gibi hissettim kimseylede konuşmadm konuşamadm ara ara böyle hissettiğim oluyo bazen kendi kendime savuşturyorum kafamdan bazende öyle depresif geçiriyorum günü :)valla kuzumm seninle bendemi var bilmiyorumm ama aynı şeyleri bende yaşıyorum daha bu sabah acaba dedim beklesemiydik ki daha düne kadar tarih belli olsun diye can atıyodum
bende salon tutulduktan bi gün snra oturdum saatlere ağladım ay neden bilmiyorum ama o an sanki hayatımı kısıtlıyomuşm gibi hissettim kimseylede konuşmadm konuşamadm ara ara böyle hissettiğim oluyo bazen kendi kendime savuşturyorum kafamdan bazende öyle depresif geçiriyorum günü :)
Ayyy tıpkı ben :)böyle hayaller kuruyorum bende güzel yemekler yapıp şirin evimizde sevdiğim adamla birlikte başbaşa yemeyi :) yalnız illa yiyecez yemesek olmaz
Ohh yiyip kilo almıyorsan çok zevklıdir ama benim gibi yediğin orana burana yapışıp kalıyorsa pek zevkli olmuyor ama yinede yemesem olmaz :) allahtan boyum var oradan kurtarıyorum hahaPis boğazımdır ben yemeyi çok severim valla keyifdir benim için..
Ohh yiyip kilo almıyorsan çok zevklıdir ama benim gibi yediğin orana burana yapışıp kalıyorsa pek zevkli olmuyor ama yinede yemesem olmaz :) allahtan boyum var oradan kurtarıyorum haha
Ayy kıyamam oda cok zor benım arkasım var benım ıkı katım kadar yer 1 gram alamaz çıkartıyo dırek halsiz kalıyor sende oyke değilsindir umarımSanırım ondan şanslıyım yiyorum yiyorum kilo almıyorum hatta çok zayıfımBiraz alsam diyorum düğüne kadar yoksa çirkin sıska bir gelin olacağım
Sanırım ondan şanslıyım yiyorum yiyorum kilo almıyorum hatta çok zayıfımBiraz alsam diyorum düğüne kadar yoksa çirkin sıska bir gelin olacağım
süreçten ötürü bi karmaşıklık yaşıyoruz sanrm tamamen sorumluluğn bizde olacağndan dolayıda bi korku olabilr amann içimiz kararttik yinee :)valla kuzumm seninle bendemi var bilmiyorumm ama aynı şeyleri bende yaşıyorum daha bu sabah acaba dedim beklesemiydik ki daha düne kadar tarih belli olsun diye can atıyodum
Ayy ben uzaktan bakınca bir voleybolcu izlenimi yaratıyorum herkeseKızlar kaç kilosunuz ki :)
Ayy ben uzaktan bakınca bir voleybolcu izlenimi yaratıyorum herkese
178 boyunda 70 kiloyum
Yuhh dediğinizi duyar gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?