• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Gelinleri Neredesiniz ?

hoşbulduk :) 8 ağustosa baya i yığılma var bayram sonrası diye heralde. yer gerçekten çok sıkıntılı bir durum. benim düğünüm orduevinde olacak maslak orduevinin hafta sonu tarihleri, liste açıldıktan ilk bir hafta içinde tükenmişti millet listenin açıldığı günü kaçırmamak için orduevinde gecelemiş. bukadarını beklemiyordum cumartesiye gün buldum diye altın bulmuş gibi hissetmiştim kendimi

8 ağustos candır, iyidir, cumartesidir, ertesi gün iş yoktur, davetlilerin erken kalkalım uyuyalım yarın iş var dertleri yoktur, gecelerini sana ayırabilirler. bayram sonrası tatillerini yapmış bitirmiş dinç zinde ve dansa oyuna hazırdırlar. bide yağmur yağmazsa en bi güzel olanıdır.

Kızlllarr makyöz buldum ben yaa özelliklee izmirli olan hatunlar aydan iris bn şovuna da gitmişm bu kadının mükemmel makyaj yapıyoo

Anıl Harmandalı suan İzmirde çok popüler. Alsancakta. İnanılmaz güzel porselen makyaj yapıyor.
Facebooktan bakın iki resm arasında o kadar fark oluyor ki.
Ama 1.5 milyara yapıyor gelin başı ve makyajı.. Bana çok fazla geldi

Sosyologum ben de canım. Bazen diyorum 4 sene işsiz kalmak için mi okudum. Gidip sağlıkla ilgili bişey okusam kesin işim vardı şu an.
Allah yolumuzu acık etsın canım :) lisede doğru tercih yapsaydım bende suan bi hemşire falan olmustum :mad: En kötüsüde saglık lisesine gidebiliyorken doğru yonlendirilmediğim için ticarette muhasebe okumak:rolleyes:

Allah yolumuzu acık etsın canım :) lisede doğru tercih yapsaydım bende suan bi hemşire falan olmustum :mad: En kötüsüde saglık lisesine gidebiliyorken doğru yonlendirilmediğim için ticarette muhasebe okumak:rolleyes:

bendensinnn sağlık lisesini o kadar çok istedim zamanımda diploma notuyla alıyolardı bizimkiler sayesinde bilgisayar okudumm şuan muhasebeciyimm çok pişmanımm ama:)

Kızlar bence en güzel göründüğümüz an doğala en yakın olan halimiz abartılı bir makyaj cok boğuyor güzelim gelinciklerin suratını :KK15:

Back