- 18 Kasım 2014
- 89
- 39
- 23
- 34
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
benım ıkeadan alcagm bı grup lıste var onları tamamlıcam once snra koleksıyondan alcaklarm var tefalden var ohoo
ayy sizz mobilylara falan geçmişsinizz yaa benim tarih belli oldu ben hala bakmıyorumm napcaksam
Hrkese merhabaaaaa
Hrkese merhabaaaaa
ya mobılya ıcın erken ama ben zor begenıyorm meslek hastalıg :)
ben hiç beğenemdim oralarda doğtaş haric orasıda maşşalh baya pahalıı ikeadan kimse memnun değilmiş bnm nişanlımda tutundu ikea diye zorla vazgecrdim biz şimdiden alıp borcunu bitirmeyi düşünyrz hepsnn buzdolabımı aldık çamaşr bulaşık ve yatak odasını annemler alcak geriye pek bişey kalmıyo :)evet canım salon ıyı denk geldı ben cnku ıc ıce sıkısık salonları sevmıyorum kocaman cok rahat etrafı acık ferah bı salon cok şirin mbılya bakıyoruz bızde ıkea tarzını begenıyorum yarın da dgtas ıstıkbal kelebek falan gezıcez ama cok pahalı seyler alma taraftarı degılım ınsan sıkılınca degıstırmeye kıyabılmelı
ben varım ben de 8 ağustos geliniyim :) 1 ağustosta kınam olacak mekanlar hazır. ufak tefek çeyiz hazırlıkları dışında bi hareket yok açıkcası :) zaten zaman bol :)
Kızlar mobilyada yazları kampanya oluyor, düğün paketi fln..
Ben bir tek beyaz esya çamaşır mak. aldım başka bişeye dokunmadım
ben varım ben de 8 ağustos geliniyim :) 1 ağustosta kınam olacak mekanlar hazır. ufak tefek çeyiz hazırlıkları dışında bi hareket yok açıkcası :) zaten zaman bol :)
hoşgeldin canım :)ben varım ben de 8 ağustos geliniyim :) 1 ağustosta kınam olacak mekanlar hazır. ufak tefek çeyiz hazırlıkları dışında bi hareket yok açıkcası :) zaten zaman bol :)
anldm cnm benmde ıkeanın tarzı hsuma gıdyo hızde beyaz esyaları pesın aldk bıttı o ıs buzdolabı camase bulasık davlmbaz fırın ocak alındı sımdıde mobıla begenıp para brktrcez yaza kadar almak ıcınben hiç beğenemdim oralarda doğtaş haric orasıda maşşalh baya pahalıı ikeadan kimse memnun değilmiş bnm nişanlımda tutundu ikea diye zorla vazgecrdim biz şimdiden alıp borcunu bitirmeyi düşünyrz hepsnn buzdolabımı aldık çamaşr bulaşık ve yatak odasını annemler alcak geriye pek bişey kalmıyo :)
Hayırlı olsun canım ne çok 8 ağustos oldu :)ben varım ben de 8 ağustos geliniyim :) 1 ağustosta kınam olacak mekanlar hazır. ufak tefek çeyiz hazırlıkları dışında bi hareket yok açıkcası :) zaten zaman bol :)
ben ne ıstedgımı blyrm aslnda ama o ıstkbal dgtas alfem flaan ytak odaları mesela ck curcuna gelıyo karısıkhoşgeldinn:)
işte bendede öyle bişey olduğundann şimdiden diyorum fikir ediniyim ama birini görünce diğerinden vazgeçiyorum hemen:) hoş sıkıntım mobilyada değilde ufak tefek çok alcam var onlara başlasam iyi olur aslında
aynı hafta aynı telas :)ben varım ben de 8 ağustos geliniyim :) 1 ağustosta kınam olacak mekanlar hazır. ufak tefek çeyiz hazırlıkları dışında bi hareket yok açıkcası :) zaten zaman bol :)
yatak odasını bnde beğenemyrm sanrm bulamıcam daa cok sıkntılıyım bn o konuda yaben ne ıstedgımı blyrm aslnda ama o ıstkbal dgtas alfem flaan ytak odaları mesela ck curcuna gelıyo karısık
Hoşgeldin, hayırlısı olsun. Nerdensin?ben varım ben de 8 ağustos geliniyim :) 1 ağustosta kınam olacak mekanlar hazır. ufak tefek çeyiz hazırlıkları dışında bi hareket yok açıkcası :) zaten zaman bol :)
dimii bekleyelim yazı bu hafta sonu beyaz eşyaları alcaz inşallah gerisi beklemede :)
:)
ben ne ıstedgımı blyrm aslnda ama o ıstkbal dgtas alfem flaan ytak odaları mesela ck curcuna gelıyo karısık
aynen ya ck karısıklar ıkeannkıler cok sade yormuyoyatak odasını bnde beğenemyrm sanrm bulamıcam daa cok sıkntılıyım bn o konuda ya
ya kahvede olsa beyazda sıyahda yanı sade ve yorucu olmamalı tek dılegım busana gönderdiğim iki model vardıya tek fikrim o yatak odalarında ama sanırım beyazdan vazgeçicem gibi başlığı gözüme çok kaba durcak gibi geldineyse bakalm ufaklardan bi başlayım ben tarih belli olduğuna göre artık rahatlık gitti:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?