• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Gelinleri Neredesiniz ?

Kızlar mobilyada yazları kampanya oluyor, düğün paketi fln..
Ben bir tek beyaz esya çamaşır mak. aldım başka bişeye dokunmadım:-)

ben varım ben de 8 ağustos geliniyim :) 1 ağustosta kınam olacak mekanlar hazır. ufak tefek çeyiz hazırlıkları dışında bi hareket yok açıkcası :) zaten zaman bol :)

evet canım salon ıyı denk geldı ben cnku ıc ıce sıkısık salonları sevmıyorum kocaman cok rahat etrafı acık ferah bı salon cok şirin mbılya bakıyoruz bızde ıkea tarzını begenıyorum yarın da dgtas ıstıkbal kelebek falan gezıcez ama cok pahalı seyler alma taraftarı degılım ınsan sıkılınca degıstırmeye kıyabılmelı :D
ben hiç beğenemdim oralarda doğtaş haric orasıda maşşalh baya pahalıı ikeadan kimse memnun değilmiş bnm nişanlımda tutundu ikea diye zorla vazgecrdim biz şimdiden alıp borcunu bitirmeyi düşünyrz hepsnn buzdolabımı aldık çamaşr bulaşık ve yatak odasını annemler alcak geriye pek bişey kalmıyo :)

Kızlar mobilyada yazları kampanya oluyor, düğün paketi fln..
Ben bir tek beyaz esya çamaşır mak. aldım başka bişeye dokunmadım:-)

dimii bekleyelim yazı bu hafta sonu beyaz eşyaları alcaz inşallah gerisi beklemede :)
ben varım ben de 8 ağustos geliniyim :) 1 ağustosta kınam olacak mekanlar hazır. ufak tefek çeyiz hazırlıkları dışında bi hareket yok açıkcası :) zaten zaman bol :)

hayırlı olsun cnm aynı hafta geliniyiz :) sende ufak tefek varmış bende onlarda yok yavaştan onlara başlıycam bende:)

ben hiç beğenemdim oralarda doğtaş haric orasıda maşşalh baya pahalıı ikeadan kimse memnun değilmiş bnm nişanlımda tutundu ikea diye zorla vazgecrdim biz şimdiden alıp borcunu bitirmeyi düşünyrz hepsnn buzdolabımı aldık çamaşr bulaşık ve yatak odasını annemler alcak geriye pek bişey kalmıyo :)
anldm cnm benmde ıkeanın tarzı hsuma gıdyo hızde beyaz esyaları pesın aldk bıttı o ıs buzdolabı camase bulasık davlmbaz fırın ocak alındı sımdıde mobıla begenıp para brktrcez yaza kadar almak ıcın

hoşgeldinn:)

işte bendede öyle bişey olduğundann şimdiden diyorum fikir ediniyim ama birini görünce diğerinden vazgeçiyorum hemen:) hoş sıkıntım mobilyada değilde ufak tefek çok alcam var onlara başlasam iyi olur aslında:KK43:
ben ne ıstedgımı blyrm aslnda ama o ıstkbal dgtas alfem flaan ytak odaları mesela ck curcuna gelıyo karısık :D

Hoşgeldin, hayırlısı olsun. Nerdensin?

dimii bekleyelim yazı bu hafta sonu beyaz eşyaları alcaz inşallah gerisi beklemede :)

:)

Aynen canımmm..

ben ne ıstedgımı blyrm aslnda ama o ıstkbal dgtas alfem flaan ytak odaları mesela ck curcuna gelıyo karısık :D

sana gönderdiğim iki model vardıya tek fikrim o yatak odalarında ama sanırım beyazdan vazgeçicem gibi başlığı gözüme çok kaba durcak gibi geldi:( neyse bakalm ufaklardan bi başlayım ben tarih belli olduğuna göre artık rahatlık gitti:)

sana gönderdiğim iki model vardıya tek fikrim o yatak odalarında ama sanırım beyazdan vazgeçicem gibi başlığı gözüme çok kaba durcak gibi geldi:KK43: neyse bakalm ufaklardan bi başlayım ben tarih belli olduğuna göre artık rahatlık gitti:)
ya kahvede olsa beyazda sıyahda yanı sade ve yorucu olmamalı tek dılegım bu :D

Back