- 9 Mayıs 2011
- 3.667
- 60
- 78
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
Valla cnm sen oralardasn.bos vaktnde gezip dolan :) gerci daha erken.ikinci donem soyle mart gibi bu konular uzerinde yogunlasiriz. Incik cincik isleri halletmeyi dusunuyorum o aralar
Muhakkak olmalı, olmaması garipben kemeraltında bi kaç yere sordum kızlar böyle standart bindallıları kiralıyorlar bende alyabutik ve mahinevi cok begeniyorum ama o tarz izmirde yok sanırm biraz dha agır modeller var
benim nişanlım ocak sonu gibi askerden gelecek su an elım kolum baglı beklıyorummı nsallah sorunsuz atlatırız su düğünüü
Kizlarr naber:)
Canım nereyi ne kadara tuttun??;
Günaydın kızlar, haftanın son günü musmutlu geçsin
Günaydınnn :)
Günaydın kızlaaarrr :) Yarın cmrtesiii yappiiii :)
günaydınnnn:) düğün tarihi sanırım belli oldu 27 temmuz:) ama pazartesiye denk geliyo
Öz il dugun salonu.camdibinde.oyle ahım şahım bi yer değil. . Az kisi olur kinada diye uygun bi yer sectik.1500du sanirim cnm.
Kızlar herkese günaydın,hayırlı cumalar :)
Günaydın herkese kızlar.
Dün kpss tercihimi yapmak üzere sayfayı bi açtım ve ŞOK! Hala mezun görünmüyorum msym sayfasında. Bu yüzden de tercih yapamıyorum. Sinirimden oturup ağladım yaa. Şimdi de ösym bürosuna gidiyorum, mezun olmayaGülüyorum ama çok sinirim bozuldu ya hiç mi bi işi düzgün olmaz bu devletin arkadaş. Çekip gidicem en sonunda ter edicem memleketi!
Canım benim nişanlım geçen sene askerdi, haliyle pek çalışmadım o stresle (Bahane bunlar bahaneeBir kaç arkadaş daha vardı böyle, git hallet canım.
Kaç puan aldın ?
Canım benim nişanlım geçen sene askerdi, haliyle pek çalışmadım o stresle (Bahane bunlar bahanee)
74 küsür aldım bi ümit işte
Aaa şahane o zaman ümit var demektir. Ama ben hala konya dışını yazmamakta ısrar ediyorum. Acaba yazsam mı yakın yerleri. Şu an kafam çok karıştı, tek başıma hiç yaşamadım o yüzden biraz korkuyorumBen 76 puanlar yerleştim canım, bende çalışamamıştım.. Öylesine girdim, öylesine tercih yaptım, sonuclara bile bakmadım düşün yani. 2 gün sonra öğrendim memur olduğumu
Aaa şahane o zaman ümit var demektir. Ama ben hala konya dışını yazmamakta ısrar ediyorum. Acaba yazsam mı yakın yerleri. Şu an kafam çok karıştı, tek başıma hiç yaşamadım o yüzden biraz korkuyorum
Bence yaz. Een önemlisi tercih. Ben haritaya baktım insanların aklına gelmeyen yerleri yazdım.
Şimdi Bilecikteyim. Yalnızlık evet zor ama memur olmak şu Türkiye şartlatında çok büyük avantaj bence.
1.5 sene 13 saat özel sektörde çalıştım. Şimdi 8 saat çalışıp 2 katı maaşımı alıyorum, çok şükür.
Hayatının fırsatı bu kaçırma derim. Sonra tayin istersin
tayin imkanı nasıl ben şu tayin yüzünden girmedim şu sınava bide bnmde mevzun durumum gözükmüyo ösymde işyerimde sağolsun izin vermedi diploma işimi halletmeye kaldı öylece bu yıl sınava girmedim dgsye gircektim onada giremedm işyerim cok sıkı bnmde benden başka kimse yok yerime 10 dk bile bkaabilcek o yüzden de çoğu sınav işini ertelemek mecburiyetinde kaldım tayin işide nasıl olur bilmediğimden üstelemyrumBence yaz. Een önemlisi tercih. Ben haritaya baktım insanların aklına gelmeyen yerleri yazdım.
Şimdi Bilecikteyim. Yalnızlık evet zor ama memur olmak şu Türkiye şartlatında çok büyük avantaj bence.
1.5 sene 13 saat özel sektörde çalıştım. Şimdi 8 saat çalışıp 2 katı maaşımı alıyorum, çok şükür.
Ben dışarıyı yazmıcam diye nişanlımla 3 gün kavga ettim. O yaz diyordu ben yazmıcam diyordum. Şimdi 2 saat mesafedeki ilçeyi bile yazdırmıyor inadını sevdiğim. Ula tükürdüğümü yalıycam şimdi ama söylediklerin aklıma yattı gerçekten. Dur ben bi ösym'ce mezun olup geleyim de
tayin imkanı nasıl ben şu tayin yüzünden girmedim şu sınava bide bnmde mevzun durumum gözükmüyo ösymde işyerimde sağolsun izin vermedi diploma işimi halletmeye kaldı öylece bu yıl sınava girmedim dgsye gircektim onada giremedm işyerim cok sıkı bnmde benden başka kimse yok yerime 10 dk bile bkaabilcek o yüzden de çoğu sınav işini ertelemek mecburiyetinde kaldım tayin işide nasıl olur bilmediğimden üstelemyrum
Merhaba canım :) Bende oyle düşünüyorum dogu falan ne varsa tercıh yaptım bakalım ne olacak bölüm neydi sizlerinBence yaz. Een önemlisi tercih. Ben haritaya baktım insanların aklına gelmeyen yerleri yazdım.
Merhaba canım :) Bende oyle düşünüyorum dogu falan ne varsa tercıh yaptım bakalım ne olacak bölüm neydi sizlerin
Umarım güzel bir yer cıkarHayırlısı olsun canım, umarım istediğin gibi olur.
Ben gıda teknisyeniyim
Sosyologum ben de canım. Bazen diyorum 4 sene işsiz kalmak için mi okudum. Gidip sağlıkla ilgili bişey okusam kesin işim vardı şu an.Merhaba canım :) Bende oyle düşünüyorum dogu falan ne varsa tercıh yaptım bakalım ne olacak bölüm neydi sizlerin
Hayırdır canımCanım ben sana enerji yollardım ama bende şuan pek enerjik değilim
Yaaa daha şu da tam diyebildiğim ne var diye bakıyorum hiçKızlar bugün Cuma.. Hadi biraz neşelenin. Yarın nişanlılarınızı takın kolunuza gezin
Düğündür kınadır bunlar hallolur, sıkmayın canları.
Kıyamam sana yaa tez zamanda kavuşun inşallah yaSevdiceğimi özledim
hastaydım raporluydum o halde bile çalıştım patronum aşırı anlayışsz rahat vermiyo doğru düzgn bi yer bulsam ilk işim burdan cıkmak olucak ama evlilik arifesi kendimi sağlama aalmadan riske giremyrm özel sektr işte mecbur dayanıyorzBoşverin mesafeyi. Özel sektörde 8 de işten geleceksin yemek yapacaksın fln filan ilerde daha çok mutsuzluk olacak.
Ticarete girecek paranız yoksa, memur olmaya bakın.
Canım asaletin tastiklendiğinde istediğin yere tayin istiyorsun. Boşluk olduğunda kabul ediliyor. Birde eğer eşin yaşadığın şehire iş durumundan gelemezse sen onun yanına tayin istersin (3 yıl aynı işyerinden sigortalı olacak)
Rapor al git, kimse birşey diyemez. Senin geleceğin bu.
Canım ben memurum BilecikteyimAma gidip göreceğim mutlaka, giyerim üstümde beğenirsem alıp çıkarım
Aynen canım, vakit yaklaşsın herşey net olur.
Muhakkak olmalı, olmaması garipBakıp bulucaz kızlar merak etmeyn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?