- 18 Kasım 2014
- 89
- 39
- 23
- 34
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
Teşekkür ederim canım, yer çok güzelde sonradan pişman oldum fiyat yüksek diye ama Ankarada kır düğünü yaygın değil napalım. Hem nişanlımın evinin karşısı
Benimde kınam memleketimde olacak dışarıda bahçede yani..Nasıl planların var bana da yardımcı olurmusun hiç kafanda düşünceler varmı süsleme vs.
Aynen canım 1 kere oluyor. Gezin bakın çok güzel kapalı yerlerde var.olsunn pişman olma kuzum bikere oluyo sonuçta aynen ankarada kır düğünü yaygın değil maleseff bizimkilerde normal salona bakcaklar sanırım ama benim gönlüm kırdan yana bakalm nolcak :)
çok güzel bayıldımm
kınaya bende yer tutmuycamm cidden fikirlerinizi paylaşında birbirimize yardımcı olalım
bizim kapı önü msait ddeğil nişanlımn orası müsait kaynvalidem de istersen burda yaparız dyo aklımada yatmıyo değil kapalı bi alan istemyrm ben kına için ve 3-5 bin gibi paralarda sacmak istemyrm acıkcası bilemedimBen gereksiz buldum doğduğum büyüdüğüm top oynadığım ip atladığım mahallede olsun istiyorum Zaten çıkmaz sokak..Tüm akrabalarım soyum sopum orada kına yaptı :)
Benim köyüm artvinde yeşillerin içinde çoook şirin bir yerBen gereksiz buldum doğduğum büyüdüğüm top oynadığım ip atladığım mahallede olsun istiyorum Zaten çıkmaz sokak..Tüm akrabalarım soyum sopum orada kına yaptı :)
bizim kapı önü msait ddeğil nişanlımn orası müsait kaynvalidem de istersen burda yaparız dyo aklımada yatmıyo değil kapalı bi alan istemyrm ben kına için ve 3-5 bin gibi paralarda sacmak istemyrm acıkcası bilemedim
Benim köyüm artvinde yeşillerin içinde çoook şirin bir yer
Ben doğanın rengine uyumlu olarak sadece beyaz ve pembe tonları olsun istiyorum
Fazla masadan ziyade fazla sandalye olsun beyazz sandalyeler falan öyle ya işte uçuş uçuş şirin birşeyler yapmak istiyorum
bayalıma hacarım o parayıı :) :)Doğru düşünmüşsün 3 bin 5 bin den geçtim 500 lira bile düğün zamanı çok önemli..O para ile baska bir açığınız kapanır hiç gerek yok salon tutmaya.Kına için gerekmez kanımca.
bayalıma hacarım o parayıı :) :)
Herkese merhabaa
Hoşbulduuummm nasılsınız hazırlıklar nasıl gidiyor?Merhaba hoşgeldiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?