- 18 Kasım 2014
- 89
- 39
- 23
- 34
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
çokk pardonn o zamann bundan sonra muti diyorumm :) bencede düz karında ne öylee ayva göbeklerimiz daha hoş bizim:) bendede var pilates takımıda akşam eve gidince çok üşeniyorm yapmaya hatta bir haftadırda çantamda ingiliz karbonatı var su içmediğimden bi hazırlaypta başlayamadım ona oda verdiriyomuş diye duydum deneyebilirsem bi:)Lütfen bana muti de
Amaan o koşturmacada vereceğimi düşnüyorum ben o yüzden hiiç takmıyorum sadece çok miskinleştim günlerdir gece yatmadan 20'şer mekik ve bacak hareketleri yapıyorum. Zamanla artırcam ama başlangıçta 20 iyi diye düşündüm. Göbek de eşşek değilse erir birazcık o kadar mekik hareketine
ozaman bugün konumuz bu olsun :) Ben giriş şarkısını diğer topikten bi arkdasım sayesinde bulmuş gibiym :)
Katılıyorum ne o öyle çubuk gibi
Kızlaarr benmde göbek aldı başını gittiii spor yaptım 8 ay 1 kg verdim antrenör öldürcekti bni :) yemek cok az yiyorum ama fast food yiyorum sadece ve cok düzensiz normal yemek yesem yiyemem hiç canım istemyr ama ver bana pizzaları hamburgerleri pideleri götürüyorum lop lop :) Şimdi ylvaşndan snra diyetsyene gidicem 5 kilo fazlam var onu verip spora başlıcam mart gbi düşüncem bu yönde tabi sadık kalabilrmiyim mechul :)
çokk pardonn o zamann bundan sonra muti diyorumm :) bencede düz karında ne öylee ayva göbeklerimiz daha hoş bizim:) bendede var pilates takımıda akşam eve gidince çok üşeniyorm yapmaya hatta bir haftadırda çantamda ingiliz karbonatı var su içmediğimden bi hazırlaypta başlayamadım ona oda verdiriyomuş diye duydum deneyebilirsem bi:)
İngiliz karbonatı neymiş ya ilk kez duydum
Kızlar yazın 5 günlük tatilde 8 kg aldım. Nedeni ise ben yemek yemeyi ihtiyaç olarak görmüyorum. Benim için bir zevk. Açık büfe bulunca yardırdım tabi
Hemen tatil dönüşü 3 ay diyet yaptım aldığımın fazlasını verdim. Bence ne yediğiniz değil neyden ne kadar yediğimiz önemli. Yani kalori hesaplaması. Günlük ihtiyacı geçmezsek ve sporla bu oranı düşürürsek rahat veririz.
Baharda hep birlikte uygulamaya geçelimKaytarmak yok
Ay bilmediğin şeyi içme ya ben bi ilaçtan dolayı midemi kaybediyodum bundan 4 sene önce. Normal ilaç doktor verdi bi de. Öyle karbonatlar falan dokunursavalla bildiğimiz karbonattan farkı yok sanırım canım bende ilk defa duydum alt tarafı karbonat ne zararı olcak dedim aldım ama daha başlayamadım dediğim gibi. vücuttaki ödemi şişliği atıyomuş . ama çok bariz bi kiloda verdirmiyo internetten okuduğum kadarıyla çok düzenli içersen belki ama onuda ben yapmam heralde
Anlaştık, Ben 2 kilo versem yeter zaten, benim derdim sıkılaşmak aslında ama spor yaparsam da hep yapmam gerekiyor sonra salıyor vücudum çünkü.Kızlar yazın 5 günlük tatilde 8 kg aldım. Nedeni ise ben yemek yemeyi ihtiyaç olarak görmüyorum. Benim için bir zevk. Açık büfe bulunca yardırdım tabi
Hemen tatil dönüşü 3 ay diyet yaptım aldığımın fazlasını verdim. Bence ne yediğiniz değil neyden ne kadar yediğimiz önemli. Yani kalori hesaplaması. Günlük ihtiyacı geçmezsek ve sporla bu oranı düşürürsek rahat veririz.
Baharda hep birlikte uygulamaya geçelimKaytarmak yok
akşam falan yemek yesem içim yanmayacaksadece öğle yemeği yiyorum sürekli çay akşamda çok nadir hastalancam zaman düşerim yemeğe o ama hala nası alıyorum bilemedm :) ben varım valla
owww çok geçmiş olsunAy bilmediğin şeyi içme ya ben bi ilaçtan dolayı midemi kaybediyodum bundan 4 sene önce. Normal ilaç doktor verdi bi de. Öyle karbonatlar falan dokunursa
Anlaştık, Ben 2 kilo versem yeter zaten, benim derdim sıkılaşmak aslında ama spor yaparsam da hep yapmam gerekiyor sonra salıyor vücudum çünkü.
Hareketsiz kalıyorsan sebebi budur. Bir kaç küçük hareketler yap yapmadan..
o hareketleri bi yapsamm iştee topum var lastiğim var ama bende tık yok:)
Merhaba Hanımlar nasılsınız...ooo egzersizler yapılmış kilolar verilmiş..Keşke bende birazcık kilo alabilsem kuruyup gideceğim valla..
Daha başlamadık, Baharda başlıyoruz, yoklama alacağım
owww çok geçmiş olsunya bilmiyorum bende öyle salak bi düşünce var yıllardır kullanmadığım kalmadı aslında varya bu tvde satılanlar falan varya allahtan bünye sağlam demekki bu zamana kadar bişey olmadı haklısın aslında içmemek gerekiyo herşeyi. ya şuan 57 deyim aslında pek bişeyde yok ama takıntı demekki:)
Ahahaha git burdan !Merhaba Hanımlar nasılsınız...ooo egzersizler yapılmış kilolar verilmiş..Keşke bende birazcık kilo alabilsem kuruyup gideceğim valla..
Evet günlük dans edelim bir sürü dans çeşidi var kilo verdiren. Hem eğlenir hem kilo veririzDaha başlamadık, Baharda başlıyoruz, yoklama alacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?