2015 Ağustos Gelinleri Neredesiniz ?

çokk pardonn o zamann bundan sonra muti diyorumm :) bencede düz karında ne öylee ayva göbeklerimiz daha hoş bizim:) bendede var pilates takımıda akşam eve gidince çok üşeniyorm yapmaya hatta bir haftadırda çantamda ingiliz karbonatı var su içmediğimden bi hazırlaypta başlayamadım ona oda verdiriyomuş diye duydum deneyebilirsem bi:)

ozaman bugün konumuz bu olsun :) Ben giriş şarkısını diğer topikten bi arkdasım sayesinde bulmuş gibiym :)

Ben de slayt istemiyorum ama alternatif bişey bulamazsam slayt yapıcaz, onun müziğini buldum. Giriş ve dans aynı şarkı olsa olmuyo mu? Yabancı bi kaç şarkı var aklımda. Sonra 'kesik çayır'a nasıl geçeriz onu bilmiyorum ama

Katılıyorum ne o öyle çubuk gibi

Bi de kadın dediğin şöyle etli butlu olur azıcık

Aslında kahvaltıyı çok sağlam yapmak lazım. Sonra zaten acıkmıyor insan. Ben de hiç yemek yemiyorum, ama hiç bişey yani. Hala nasıl göbk oluyor anlamış değilim

İngiliz karbonatı neymiş ya ilk kez duydum

İngiliz karbonatı neymiş ya ilk kez duydum

valla bildiğimiz karbonattan farkı yok sanırım canım bende ilk defa duydum alt tarafı karbonat ne zararı olcak dedim aldım ama daha başlayamadım dediğim gibi. vücuttaki ödemi şişliği atıyomuş . ama çok bariz bi kiloda verdirmiyo internetten okuduğum kadarıyla çok düzenli içersen belki ama onuda ben yapmam heralde

Kızlar yazın 5 günlük tatilde 8 kg aldım. Nedeni ise ben yemek yemeyi ihtiyaç olarak görmüyorum. Benim için bir zevk. Açık büfe bulunca yardırdım tabi
Hemen tatil dönüşü 3 ay diyet yaptım aldığımın fazlasını verdim. Bence ne yediğiniz değil neyden ne kadar yediğimiz önemli. Yani kalori hesaplaması. Günlük ihtiyacı geçmezsek ve sporla bu oranı düşürürsek rahat veririz.
Baharda hep birlikte uygulamaya geçelim Kaytarmak yok

akşam falan yemek yesem içim yanmayacak sadece öğle yemeği yiyorum sürekli çay akşamda çok nadir hastalancam zaman düşerim yemeğe o ama hala nası alıyorum bilemedm :) ben varım valla

Ay bilmediğin şeyi içme ya ben bi ilaçtan dolayı midemi kaybediyodum bundan 4 sene önce. Normal ilaç doktor verdi bi de. Öyle karbonatlar falan dokunursa

Anlaştık, Ben 2 kilo versem yeter zaten, benim derdim sıkılaşmak aslında ama spor yaparsam da hep yapmam gerekiyor sonra salıyor vücudum çünkü.

akşam falan yemek yesem içim yanmayacak sadece öğle yemeği yiyorum sürekli çay akşamda çok nadir hastalancam zaman düşerim yemeğe o ama hala nası alıyorum bilemedm :) ben varım valla

Hareketsiz kalıyorsan sebebi budur. Bir kaç küçük hareketler yap yapmadan..

Ay bilmediğin şeyi içme ya ben bi ilaçtan dolayı midemi kaybediyodum bundan 4 sene önce. Normal ilaç doktor verdi bi de. Öyle karbonatlar falan dokunursa
owww çok geçmiş olsun ya bilmiyorum bende öyle salak bi düşünce var yıllardır kullanmadığım kalmadı aslında varya bu tvde satılanlar falan varya allahtan bünye sağlam demekki bu zamana kadar bişey olmadı haklısın aslında içmemek gerekiyo herşeyi. ya şuan 57 deyim aslında pek bişeyde yok ama takıntı demekki:)

Merhaba Hanımlar nasılsınız...ooo egzersizler yapılmış kilolar verilmiş..Keşke bende birazcık kilo alabilsem kuruyup gideceğim valla..

Çok sağol canım sürekli ilaç kullanmam gerekiyor işte benim, dikkat et sen de.
Oha 57'deysen niye veriyon kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…