- 14 Haziran 2015
- 1.000
- 1.418
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #1.821
Istanbul tüp bebekte bana 6.000 dediler ama ilaclarla birlikte. En son öyledi durum detaylari yakinda ögrenicem insallah yazarim. Istanbul tüp bebekte rapor gecerli oluyor canim. Devlet ödüyo o zaman yarisini.Kizlar kim demisti 4000 tutuyo diye. Istanbul tup bebek merkezi miydi.ilaclarla birlikte ne kadar tuutuyo aceptelefonlari alalim. Ordan da haberleselim.
Tamam canim cok sagol. Bak ben rapor isini hic arastirmadim da rapor almak icin evlilik zaman sarti falan var mı be rapor kimden aliyoz devlwt hastanesinden falan miIstanbul tüp bebekte bana 6.000 dediler ama ilaclarla birlikte. En son öyledi durum detaylari yakinda ögrenicem insallah yazarim. Istanbul tüp bebekte rapor gecerli oluyor canim. Devlet ödüyo o zaman yarisini.
Zaman şartını bilmiyorum ama kadında ya da erkekte sorun yoksa oncelikle iki kez aşılama olma şartı var diye duymuştum..Tamam canim cok sagol. Bak ben rapor isini hic arastirmadim da rapor almak icin evlilik zaman sarti falan var mı be rapor kimden aliyoz devlwt hastanesinden falan micahilligime ver bebis
Canım bahçeli evler medikal park 5000 dedi ilactada yardım ederiz dedi ben şimdiye kadar hic bir merkeze gitmediim sadece telefonla görüştüm medipol megada 4000 tele doktorları iyi diyorlarPeki ilaclarla ne kadar tutar canim biliyo musun
Evet canim baktim simdi de öylemis ve 3 yil diyo evlilik icin. Devletten bize fayda yok o zmanZaman şartını bilmiyorum ama kadında ya da erkekte sorun yoksa oncelikle iki kez aşılama olma şartı var diye duymuştum..
Eger oyle ise baya uygunmus ya. Ben de bi goruseyim e kaybederim di miCanım bahçeli evler medikal park 5000 dedi ilactada yardım ederiz dedi ben şimdiye kadar hic bir merkeze gitmediim sadece telefonla görüştüm medipol megada 4000 tele doktorları iyi diyorlar
Benimde bilgim yok canim. Tr de yasasam bilirdimTamam canim cok sagol. Bak ben rapor isini hic arastirmadim da rapor almak icin evlilik zaman sarti falan var mı be rapor kimden aliyoz devlwt hastanesinden falan micahilligime ver bebis
Valla iste pazarlik olayini nasil yapcaz bilmiyom. Doktor uzakta benim. Telefonda da yapilmaz kiBizim merkezde de 7000 falan tutar demislerdi yanlış hatırlamıyorsam.. Ama varikosel ameliyatına ilk 5000 dediler 3500 ödedik pazarlıkla.. Yani pazarlığı bu işe bile katılıyorlar.. Biz de biraz ısrar edelim de düşsünler madem..
Bizim merkezde de 7000 falan tutar demislerdi yanlış hatırlamıyorsam.. Ama varikosel ameliyatına ilk 5000 dediler 3500 ödedik pazarlıkla.. Yani pazarlığı bu işe bile katılıyorlar.. Biz de biraz ısrar edelim de düşsünler madem..
Valla iste pazarlik olayini nasil yapcaz bilmiyom. Doktor uzakta benim. Telefonda da yapilmaz ki
Görüş nette var telefonu hastanelerin benim gönlüm hep mefikal partan yana ama nasipEger oyle ise baya uygunmus ya. Ben de bi goruseyim e kaybederim di mi
Evet aynen öyle buğün bir form doldurmuştuk aradılar medikana beylik düzü 5000 4000 bine düştülerAlmanlar tibbi konuda yapmazlar pazarlik. Neyse odur. O yüzden bende emin olamadim yapilir mi böyle biseyde pazarlik..... Yapiliosada yüzyüze daha iyi bence
Valla iste pazarlik olayini nasil yapcaz bilmiyom. Doktor uzakta benim. Telefonda da yapilmaz ki
Yapilir mi pazarlik? Yani ben simdi desem düs diye rezil olmam dimi? Kusura bakmayin arkadaslar türkiyede yasamadigim
Icin uslübu bilmiyorum
500 500 dür yani. Az para degil sonucta
Sormakta fayda var.. Sonucta hayir yapamam der en kötü ihtimalBenim esim zaten pazarlık cok sever kayserili sonucta telefonda yapmıştı pazarlığı devlet memuruyum cok bi gelirim yok hocam yardımcı olabilir misiniz demisti.. Hocanın inisiyatifindeymis zaten tamam olur demisti..
Yok canım söyliceksinYapilir mi pazarlik? Yani ben simdi desem düs diye rezil olmam dimi? Kusura bakmayin arkadaslar türkiyede yasamadigim
Icin uslübu bilmiyorum
500 500 dür yani. Az para degil sonucta
Iyi geceler canimmmKizlar ben yatiyorum basim agriyo sanirim
Uykusuzluktan bide temizlikten yoruldum galiba. Hepinizi kocaman öpyürium... Datlu bebisli rüyalar herkese