2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Kıvicik gelince bana geli şaka söylemiyom bekliyorum
Ah canimsin. Cok tsk ederim. Allah razi olsun. Hepimiz bulusalim bi yerde yaaaa gaza geldim sana onca insan yük olur bi pastane buluruz yada eminönünde bi balik ekmek ohhh misss

Ayy tesekkurler canimm.. Sarmam boregim mantım dolaptaydi. Fırına yemek koydum corba salata yaptim. Yesil fasulyem de dünden vardi. Aslında cok bisey yapmadim:))
Ben de pazar misafir alcam manti ve taze fasulye yapcam. Gavurdagi salata corba. Fiirnda da yemek yapsam mi ki senin menu guzelmis

Kizlar kim demisti 4000 tutuyo diye. Istanbul tup bebek merkezi miydi.ilaclarla birlikte ne kadar tuutuyo acep telefonlari alalim. Ordan da haberleselim.

Ah canimsin. Cok tsk ederim. Allah razi olsun. Hepimiz bulusalim bi yerde yaaaa gaza geldim sana onca insan yük olur bi pastane buluruz yada eminönünde bi balik ekmek ohhh misss
yük falan olmassınız canim ne demek sizi agarlayamayacaksak ölelim ama herkese uyarsa ben herkese yarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…