-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #1.781
Hey masallah menüye bak.yok Canım yaglama yarın olabilir guzel fikir
Fırına tavuk patates fırın ağzı da deniyo :) corba salata yaprak sarma mantı börek yesil fasulye
Aman Allahimmmm... Ve bunlari sadece amayok Canım yaglama yarın olabilir guzel fikir
Fırına tavuk patates fırın ağzı da deniyo :) corba salata yaprak sarma mantı börek yesil fasulye
Evet yaa biz de mi çıkıp gitsek kii
A azee13 çokkk isteriz kuzum ama tedavi herşeyden daha önemli biliyosun önceliğimiz tedavi kaybedecek vaktimiz yok biz bir araya gelirsek seni görüntülü arayıp el sallarızzz :))Aslinda ben istanbula yakinim ama tedavi icin denizliye gitcem. Valla siiz gorunce pek heveslendim bende mi istanbula gelsem
HıhıAman Allahimmmm... Ve bunlari sadece ama
Sadece 1.5 saatte mi yaptin?
Masallah kuzum yaaaaa. Sana aksam yemegine bende bi gelsem miiii
Masallah yavrum. Ellerine saglikHıhıgelin hepiniz buyruuuunnn
:)Aynisini ben yazicaktim
Canimarariz görüntülü diye
Ayy tesekkurler canimm.. Sarmam boregim mantım dolaptaydi. Fırına yemek koydum corba salata yaptim. Yesil fasulyem de dünden vardi. Aslında cok bisey yapmadim:))Masallah yavrum. Ellerine saglik
Hamarat hatunun hali baska iste.
Tam gayserili
Olsun olsun onlar hepsi yapilmis zamaninda ellerin degmisAyy tesekkurler canimm.. Sarmam boregim mantım dolaptaydi. Fırına yemek koydum corba salata yaptim. Yesil fasulyem de dünden vardi. Aslında cok bisey yapmadim:))
Sagol canimmOlsun olsun onlar hepsi yapilmis zamaninda ellerin degmisellerine saglik
KIzlar iyi geceler burdasınızAyy tesekkurler canimm.. Sarmam boregim mantım dolaptaydi. Fırına yemek koydum corba salata yaptim. Yesil fasulyem de dünden vardi. Aslında cok bisey yapmadim:))
Kıvicik gelince bana geli şaka söylemiyom bekliyorumSagol canimmkeşke bi gün toplanıp da gün yapma imkanımız olsa.. Neler neler yapardım sizee
Bennde var tatlim merak etme ben alirim seni. Ver elini istanbulEvet yaa biz de mi çıkıp gitsek kiisenin ehliyetin var mi cicim ben dun bi kullaniyim dedim ucuruyodum arabayi
Kıvicik gelince bana geli şaka söylemiyom bekliyorum
Insallah canim. Gelisimleri bizimle paylasirsan sevinirizÇok heyecanlandim ilk sırada olduğum için inşallah gusel haberler Vermek nasıl olur
Allaaah super o zaman kizlaaar korkun bizdenBennde var tatlim merak etme ben alirim seni. Ver elini istanbul
Aaaah ne kadar güzel oluuuuurSagol canimmkeşke bi gün toplanıp da gün yapma imkanımız olsa.. Neler neler yapardım sizee