2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Benim esim zaten pazarlık cok sever kayserili sonucta telefonda yapmıştı pazarlığı devlet memuruyum cok bi gelirim yok hocam yardımcı olabilir misiniz demisti.. Hocanın inisiyatifindeymis zaten tamam olur demisti..
A oyle mi. Doktorun elinde mi diyosun. Du bakim ben yarin esime gazi vereyim de bi konusalim.doktorla bu arada kayserili deyince is degisir iste. Hastaneden para vermeden çıkarsınız belki hahah

A oyle mi. Doktorun elinde mi diyosun. Du bakim ben yarin esime gazi vereyim de bi konusalim.doktorla bu arada kayserili deyince is degisir iste. Hastaneden para vermeden çıkarsınız belki hahah
canim ben varikosel ameliyatı icin doktorun elinde dedim ama tup bebekte de buseyler yapabilir bence.. Biz ustune para bile alabiliriz esimin pazarlığı sayesinde

Kız prense38 topikte neler kaynatmişin maşallah gozumden kacmiyo beni bile gecmişin ha ben yaşlanıyom demekki artık

kızlar selam;

yine gece sohbetin dibine vurulmuş): eminönü pastane evlere davet tüp bebek pazarlık falan filan :))) ohh sefamız olsun :))

bu moralle herbirimizden ikişer bebiş çıkıcak yazıorum burayaaa :)))

kızlar selam;

yine gece sohbetin dibine vurulmuş): eminönü pastane evlere davet tüp bebek pazarlık falan filan :))) ohh sefamız olsun :))

Canimmmm. Sende olabilseydin güzel oluyor geceleri ama calisana zor tabiii.. Olsun yetisirsin yine koyu sohbetelere insalllah

Evet evet moralin dibiyiz elhamdulillah
Rabbim arttirsin nesemizi

kızlar selam;

Agzindan bal damliyo kuzum hadi insallah. Evet cok sukur moraller yerinde insallah hep boyle devam edriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…