-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #1.861
allah razı olsun canım yarını bekliyoruz hareket ettirmemesi lazım ama durmuyor
sag olun allah razı olsunAh canim benim ya cok gecmi olsun. Allahim kizina sifa versin. Insallah ameliyata gerek kalmaz canim. Dualarimiz seninle. Haberdar et bizi
Kızlar kızımın kolu kırıldı 24 haziranda yarın doktor kotrolümüz var dua edin inşallah amaliyata gerk kalmaz
biraz sıkıntıdayım
allah razı olsun canım yarını bekliyoruz hareket ettirmemesi lazım ama durmuyor
Onada sira gelicek insalllah bu gidislewala kızlar whatsaptan da bı grup acalımm:)
insallah kolu umuzdan kırılmış sabitleştirici takılı yarın çıkarırlar inşallah 11 temmuzda 10 yaş dolacak teyzesi çok kardeş istiyorCanim cok ama cok gecmis olsun. Rabbim safi ismiyle tecelli etsin ve ameliyata gerek kalmasin...
Kac yasinda minikin?
allah hayırlı yolculuklar nasip etsin canım her şey gönlünce olsunKIZLAR YARIN INSALLAH YOLCULUGUMUZ BASLIYOOOOOORRRRR.... dua edinde vatanimiza sag salim gelelim. Doktorumuzdanda hayirli haberler isitelim insallah
Cok mutluyum Rabbim bozdurtmasin.... Size 3.000 km daha yaklasicam insallahhhh
Hadi hayirli yolculuklarKIZLAR YARIN INSALLAH YOLCULUGUMUZ BASLIYOOOOOORRRRR.... dua edinde vatanimiza sag salim gelelim. Doktorumuzdanda hayirli haberler isitelim insallah
gel geeeelllll inşşş coookkk guzel haberler alırsın canım beniimm veee geri donusundeee 3 yada 4 kısı olarak donersınızzzz:)KIZLAR YARIN INSALLAH YOLCULUGUMUZ BASLIYOOOOOORRRRR.... dua edinde vatanimiza sag salim gelelim. Doktorumuzdanda hayirli haberler isitelim insallah
Oy yerim ben onu. Allah bagislasin yavrunu canim. Insallah rabbim ona saglikli cifter cifter kardesler nasip ederinsallah kolu umuzdan kırılmış sabitleştirici takılı yarın çıkarırlar inşallah 11 temmuzda 10 yaş dolacak teyzesi çok kardeş istiyor
allah hayırlı yolculuklar nasip etsin canım her şey gönlünce olsun
Hadi hayirli yolculuklar
gel geeeelllll inşşş coookkk guzel haberler alırsın canım beniimm veee geri donusundeee 3 yada 4 kısı olarak donersınızzzz:)
sag ol canım dualarımız seninleOy yerim ben onu. Allah bagislasin yavrunu canim. Insallah rabbim ona saglikli cifter cifter kardesler nasip eder
Hayırlı yolculuklar cnm güzel geçer yolculuğun inşallah Sonra da güzel haberlerle dönersinKIZLAR YARIN INSALLAH YOLCULUGUMUZ BASLIYOOOOOORRRRR.... dua edinde vatanimiza sag salim gelelim. Doktorumuzdanda hayirli haberler isitelim insallah
Manti ve sebit yaparsan hemen
aramıza hoşgeldin canım benim 3 deneme olacak dondurulmuş emriyolarla mı devam edeceksin canımHayirlu ramazanlar arkadaşlar bende sizinle devem etmek istiyorum.. benim ağustosta üçüncü denemem olacak ne olur banada cok dua edin.. benim dualarim hep sizinle :)