- Konu Sahibi _oceanshine_
- #1.841
Bende çıkıyorm iyi gecelerIyi geceler canimmm ben de çıkıyorum ablamlarla oturuyoruz hala.. Görüşmek uzeree.. Hepinizi seviyoruumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende çıkıyorm iyi gecelerIyi geceler canimmm ben de çıkıyorum ablamlarla oturuyoruz hala.. Görüşmek uzeree.. Hepinizi seviyoruumm
Esim bana pazarlik yaparim demisti kizmistim demek ki oluyormusYapilir mi pazarlik? Yani ben simdi desem düs diye rezil olmam dimi? Kusura bakmayin arkadaslar türkiyede yasamadigim
Icin uslübu bilmiyorum
500 500 dür yani. Az para degil sonucta
Tamam.canim yarin arayacağım. Hakkimizda hayirlisi insallahGörüş nette var telefonu hastanelerin benim gönlüm hep mefikal partan yana ama nasip
A oyle mi. Doktorun elinde mi diyosun. Du bakim ben yarin esime gazi vereyim de bi konusalim.doktorla bu arada kayserili deyince is degisir iste. Hastaneden para vermeden çıkarsınız belki hahahBenim esim zaten pazarlık cok sever kayserili sonucta telefonda yapmıştı pazarlığı devlet memuruyum cok bi gelirim yok hocam yardımcı olabilir misiniz demisti.. Hocanın inisiyatifindeymis zaten tamam olur demisti..
Iyi geceer tatlim. Tatli ruyalarKizlar ben yatiyorum basim agriyo sanirim
Uykusuzluktan bide temizlikten yoruldum galiba. Hepinizi kocaman öpyürium... Datlu bebisli rüyalar herkese
canim ben varikosel ameliyatı icin doktorun elinde dedim ama tup bebekte de buseyler yapabilir bence.. Biz ustune para bile alabiliriz esimin pazarlığı sayesindeA oyle mi. Doktorun elinde mi diyosun. Du bakim ben yarin esime gazi vereyim de bi konusalim.doktorla bu arada kayserili deyince is degisir iste. Hastaneden para vermeden çıkarsınız belki hahah
Günaydın medipol megada mustafa acet var topikleri var okuyabilirsin hasta gòrüşlerini
Tamam.canim yarin arayacağım. Hakkimizda hayirlisi insallah
Evet canim ismini duymustum. Arayacağım gun icindeGünaydın medipol megada mustafa acet var topikleri var okuyabilirsin hasta gòrüşlerini
Canimmmm. Sende olabilseydin güzel oluyor geceleri ama calisana zor tabiii.. Olsun yetisirsin yine koyu sohbetelere insalllahkızlar selam;
yine gece sohbetin dibine vurulmuş): eminönü pastane evlere davet tüp bebek pazarlık falan filan :))) ohh sefamız olsun :))
bu moralle herbirimizden ikişer bebiş çıkıcak yazıorum burayaaa :)))
SAnada hayırlı sabahlar canımmm
Agzindan bal damliyo kuzum hadi insallah. Evet cok sukur moraller yerinde insallah hep boyle devam edrizkızlar selam;
yine gece sohbetin dibine vurulmuş): eminönü pastane evlere davet tüp bebek pazarlık falan filan :))) ohh sefamız olsun :))
bu moralle herbirimizden ikişer bebiş çıkıcak yazıorum burayaaa :)))
Hayirli sabahlar guzel gunler
Kızlar kızımın kolu kırıldı 24 haziranda yarın doktor kotrolümüz var dua edin inşallah amaliyata gerk kalmazHayirli sabahlar guzel gunler
Ah canim benim ya cok gecmi olsun. Allahim kizina sifa versin. Insallah ameliyata gerek kalmaz canim. Dualarimiz seninle. Haberdar et biziKızlar kızımın kolu kırıldı 24 haziranda yarın doktor kotrolümüz var dua edin inşallah amaliyata gerk kalmaz
biraz sıkıntıdayım
wala kızlar whatsaptan da bı grup acalımm:)Güzel fikir arkadasim onuda yapariz insallah