- Konu Sahibi _oceanshine_
- #1.801
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah canimsin. Cok tsk ederim. Allah razi olsun. Hepimiz bulusalim bi yerde yaaaa gaza geldim sana onca insan yük olur bi pastane buluruz yada eminönünde bi balik ekmek ohhh misssKıvicik gelince bana geli şaka söylemiyom bekliyorum
Güzel fikir arkadasim onuda yapariz insallahYa cok giciksiniz ama siz telefon nuamrasihu alip watsaptan da goruselim kizlar.
Ben de pazar misafir alcam manti ve taze fasulye yapcam. Gavurdagi salata corba. Fiirnda da yemek yapsam mi ki senin menu guzelmisAyy tesekkurler canimm.. Sarmam boregim mantım dolaptaydi. Fırına yemek koydum corba salata yaptim. Yesil fasulyem de dünden vardi. Aslında cok bisey yapmadim:))
Bennde var tatlim merak etme ben alirim seni. Ver elini istanbul
Allaaah super o zaman kizlaaar korkun bizden
aynen canimmAaaah ne kadar güzel oluuuuur
evet kızlar bi whatsapp grubu kursak mi acaba?Ya cok giciksiniz ama siz telefon nuamrasihu alip watsaptan da goruselim kizlar.
Gavurdagi nedir yavrummmm ilk defa duydumBen de pazar misafir alcam manti ve taze fasulye yapcam. Gavurdagi salata corba. Fiirnda da yemek yapsam mi ki senin menu guzelmis
oyy tesekkurler canimm.. Sen bilirsin. Benim kolayima geliyo fırına hemen yemek atmakBen de pazar misafir alcam manti ve taze fasulye yapcam. Gavurdagi salata corba. Fiirnda da yemek yapsam mi ki senin menu guzelmis
aynen canimm
evet kızlar bi whatsapp grubu kursak mi acaba?
oyy tesekkurler canimm.. Sen bilirsin. Benim kolayima geliyo fırına hemen yemek atmak
yük falan olmassınız canim ne demek sizi agarlayamayacaksak ölelim ama herkese uyarsa ben herkese yarımAh canimsin. Cok tsk ederim. Allah razi olsun. Hepimiz bulusalim bi yerde yaaaa gaza geldim sana onca insan yük olur bi pastane buluruz yada eminönünde bi balik ekmek ohhh misss
evet o zaman burdan kopariz neyse burdan devam edelim de bebislerimize hamile kalinca geçeriz telefona doğuma kadar ordan yazarız artikGüzel fikirde o zaman burda yazilirmi bu kadar bilmem
est. Bu kadar güzel becerikli marifetli hatun arasında bana sira mi gelirArtik menüler senden sorulur
Ben demiştim canım pazarlıga bagli bi çok yrrde öyleKizlar kim demisti 4000 tutuyo diye. Istanbul tup bebek merkezi miydi.ilaclarla birlikte ne kadar tuutuyo acep telefonlari alalim. Ordan da haberleselim.
Peki ilaclarla ne kadar tutar canim biliyo musunBen demiştim canım pazarlıga bagli bi çok yrrde öyle
yük falan olmassınız canim ne demek sizi agarlayamayacaksak ölelim ama herkese uyarsa ben herkese yarım
Sizi daha once tanisaydim kesin istanbulda bir doktor ve merkez ayarlardim
Oh toplasin bakalim sizInsallh canim ayarlariz biseyler