-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #12.821
Ben 17 haftalık ikizlerimie hamileyim cnmÇok sağol missbbs bugun doktoruma dedm arın göster snra kulln dedi.sen ne durumdasın hamilemisin
Benimde oyle oldu baya kasinti kabardi ama gecti. Vucut reaksiyon gosteriyo. Bide sana aksam mi vur dedilerkızlar biraz önce cetrodite iğneden ilk defa yaptım yapar yapmaz kaşıntı ve kabarcıklar oluştu benim gibi sorun yaşayan olmuşmuydu.??
Ben cetrotide i sabah 11 de gonal f i 4 de vuruyorum. Bana da 5 tane aldirdilar 4.vurdum az once ama esim bir tane daha alacak cumartesi de vurmam lazimmis son kontrle gittigimde.evt gonol f den 5 dkka sonra vur dediler sen kaç gün kullandın ? bana 5 tane aldırdılar 4 tane kaldı
Sağol elifcim sen de tedavi oluyrmusun yda ne durumdasınÇok güzel canım..hadi hâyirli olsun..
hayırlısı olsun arkadaşım Allah inşallah hepimize bir gün bebiş nasip eyler.bizi evlatla sınamasın.sabırla denicez olmadı bir daha denicez taa ki o gün gelene kadar.umut her zaman var.herşey güzel olacak bir gün inan buna.öpüyorum seni.Yok canım..yeni bitti tedavim..negatif..
hayat insanı her açıdan sınar canım yaşadığın acılar senin sınavın.sen sabırla ve tevekkülle gücünü inancını korursan belki bu dünyada belki ahirette mükavatını alacaksın emin ol.ben de çoğu kez yoruldum bittim diyordum bak hala umudum var.seni anlayabiliyorum ne zman istersen yaz bana ama sakın olumsuz düşünme.Canım benim..öyle tabi.ama bu sefer çok Yoruldum..bir yılda 4 defa olumsuz netice almak yıprattı..vardır bi hayır..Allah en güzelini en güzel zamanda nasip etsin inşallah.. Sağol canım..ben de seni öpuyorum
Edelim elifcim Allah kabul eylesin.Sağol canım desteğin için..dua de lim birbirimize..
benim ki kalçadanmış cnm arayıp sordum.niye farklı ilaçlar veriyorlar acabaBen dördünde de göbekten vurmustum canım..
İki tane catlatma ignesi var ovitrelle ve pregnly ben pregnly kalcadan vurulmustm onceden simdiki ovitrelle kendim gobekten yaptim.benim ki kalçadanmış cnm arayıp sordum.niye farklı ilaçlar veriyorlar acaba