2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Kızlar dün ilk ignemi yaptım :) çok heyecanlıyım ters giden bişe olur mu diye de telaşlıyım.kızlar iğne döneminde cinsel ilişki yasak mı? Bir kaç yerde transfer sonrası yasak diyor siz tecrübelisiniz ne önerirsiniz ???

Merhaba ben orda tedavi gördüm ve pozitif sonuc aldim antepte iyi olan orasi var bildiğim korkmana gerek yok...tedavi sureci burds okdugum arkadaslarla ayniydi merak etme ruşen bey iyi bir doktor...
Canım ya dün bse öğrendim novafertilde 1 embriyo transfer ediliyormuş 2veya daha fazlasına izin verilmiyormuş doğru mu ? Sana da mı 1tane transfer edılmşti

Canım ya dün bse öğrendim novafertilde 1 embriyo transfer ediliyormuş 2veya daha fazlasına izin verilmiyormuş doğru mu ? Sana da mı 1tane transfer edılmşti
Cnm benim iki embriyo kalmisti doktora ikisini de transfer et dedim ama bilmiyorum ne yapti simde tek bebege hamileyim

Kızlar boğazımı üşütmüşüm hem ağrıyor hem de hafif öksürük var sizce tedavime bir zararı olur mu ? Şuan 4.iğnemi oldum acaba br terslik var mıdır ilaç kullansam mı

Kızlar boğazımı üşütmüşüm hem ağrıyor hem de hafif öksürük var sizce tedavime bir zararı olur mu ? Şuan 4.iğnemi oldum acaba br terslik var mıdır ilaç kullansam mı
inşallah hayırlısıyla pozitif sonuç alırsın
tedavi sırasında ilişki konusunda sınırlama koymuyorlar, ancak yumurta çatlatma iğnesi öncesi ve sonrasında doğal yolla çoklu gebelik riskinden yasak..yine de dr una danışırsan daha garanti olur.
iki veya daha fazla embriyo transferi yasalara bağlı..normalde 35 yaş altı tek embriyo, tabi infertite, azosperm, gelecekte görülecek kemotarapi vb tedaviler gibi ekstrem durumlar yoksa..çoklu ve riskli gebeliği önlemek amacıyla getirilmiş bu kural. 35 yaş üstü çift embriyo.. bize 3 embriyo transfer edilmişti, birisi iyi kalitede değildi, diğer ikisi iyiydi ancak bizim azospermi sorunumuz vardı..
hasta olduysan ilaç kullanmasan daha iyi, bana ağrı kesici bile kullandırmamışlardı.. yine de dr una sormalısın, doğal yollardan atlatmaya çalış..keçiboynuzu pekmezi ve ılık ballı süt öneririm çoooook geçmiş olsun...
inşallah hayırlısıyla emeklerinin karşılığını alırsın

Kizlarr bende yeni basladim tedaviye pcosluyum ilk 4gunden igneden snraki kontrlede 6 tane yumurtam olmus 12mm lik cetrotide a basladik. Yarin yine kontrlm var acaba ne zaman yumurta toplanir. Ayyy cok heyecanliyimmm. Bide 23 yasindayim ilk denememz :)

Hayirli olsun cnm umarim hersey gonlunce olur benim yumurtalar 15-16cm e ulastiginda toplanmisti tabi bu durum kisiden kisiye gore de degisebilir bu tedavide en onemli sey bunun bilincinde olmak, herkesin durumu farkli oluyo o yuzden belki de senin daha erken olabilir insallah dilegine cabucak kavusursun :)

Amiiinnnn insallah. Doktor dedi 4 gun ilaca cok iyi yumurtalarin 10 12 tane toplanir dedi bakalim insallah :) ama cok agrim oluyo ilk igneyi yaptgmda acimadi ama artik cok agriyor geceleri sancidan uyuyamiyorm saga sola donemiyorm

Amiiinnnn insallah. Doktor dedi 4 gun ilaca cok iyi yumurtalarin 10 12 tane toplanir dedi bakalim insallah :) ama cok agrim oluyo ilk igneyi yaptgmda acimadi ama artik cok agriyor geceleri sancidan uyuyamiyorm saga sola donemiyorm
Bilmem mi hepimizin aynı ağrıları oldu endişelenme ama kontrolden çıkacak kadar ağrın oldugunda mutlaka doktorunu ara sana gerekli bilgiyi mutlaka versinler hep olumlu düşün iyi düşün iyisi olsun cnm :)

UOTE="gr

t, post: 43589801, member: 552178"]inşallah hayırlısıyla pozitif sonuç alırsın
tedavi sırasında ilişki konusunda sınırlama koymuyorlar, ancak yumurta çatlatma iğnesi öncesi ve sonrasında doğal yolla çoklu gebelik riskinden yasak..yine de dr una danışırsan daha garanti olur.
iki veya daha fazla embriyo transferi yasalara bağlı..normalde 35 yaş altı tek embriyo, tabi infertite, azosperm, gelecekte görülecek kemotarapi vb tedaviler gibi ekstrem durumlar yoksa..çoklu ve riskli gebeliği önlemek amacıyla getirilmiş bu kural. 35 yaş üstü çift embriyo.. bize 3 embriyo transfer edilmişti, birisi iyi kalitede değildi, diğer ikisi iyiydi ancak bizim azospermi sorunumuz vardı..
hasta olduysan ilaç kullanmasan daha iyi, bana ağrı kesici bile kullandırmamışlardı.. yine de dr una sormalısın, doğal yollardan atlatmaya çalış..keçiboynuzu pekmezi ve ılık ballı süt öneririm çoooook geçmiş olsun...
inşallah hayırlısıyla emeklerinin karşılığını alırsın [/QUOTE]
CaNım çok tesekkürler bilgilendirmen beni çok mutlu etti.inşallah hayırlı sonuçlar alırız :) sen hamile kldın mı

[QUO="MissBbs, post: 43589937, member: 701493"]Cnm limonlu ıhlamur öneririm. İlaç doktoruna sormadan kullanma bence de.[/QUOTE]
Çok sağol missbbs bugun doktoruma dedm ilaçlarını bize göster snra kulln dedi.sen ne durumdasın hamilemisin

[QUO="MissBbs, post: 43589937, member: 701493"]Cnm limonlu ıhlamur öneririm. İlaç doktoruna sormadan kullanma bence de.
Çok sağol missbbs bugun doktoruma dedm ilaçlarını bize göster snra kulln dedi.sen ne durumdasın hamilemisin[/QUOTE]
Ben 17 haftalık ikizlerimie hamileyim cnm bi oğlum bi kızım olucak Allahın izniyle:) inşallah sende güzel haberlerini paylaşırsın burdan

Bilmem mi hepimizin aynı ağrıları oldu endişelenme ama kontrolden çıkacak kadar ağrın oldugunda mutlaka doktorunu ara sana gerekli bilgiyi mutlaka versinler hep olumlu düşün iyi düşün iyisi olsun cnm :)
Doktordan geldim simdi 14 tane yumurtam varmis toplama gunune kadar 20 olur dedi doktor diyo ilk 10 12 dedim ama senin baya gelisiyor dedii ayy masalllahhhh tututu )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…