2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

hmm pregnly ne zamn vurulmuştun seren ? ben bugün vurulcam başka yok salı günü de yumoşlarım alınacak.
Taaaaa aylr once vuruldum ben onu klomen kullanirken. Zaten bir kere vuruluyorsun 36 saat sonra da etkisini gosteriyor catliyor yumoslar . benimde yarin iste 7.30da yatis islemi yapacakmisiz 9.30da alacaklar ac susuz falan gitcem

aylar önce ne alaka ?nye klomen falan kullandın
Benim ilk gereksiz tedavimdi klomen catlatma ignesi. Hsg cekmeden 6 ay boyunca klomenle tedavi gordum sadece 1 kere yanit verdi o da bir yumurta. Sonuc tabiki olumsuz. Neden? Cunku benim sol tupum kapali.cunku esimin sperm hareketliligi az. Cunku bunlar yapilmadan once bizden test istenmedi... Benim soylemem uzerine hsg ve spermmiyogram yapildi sonra tup bebege yonlendirildim. Bu ilk denemem yani tup bebek icin.

arkadaşlar 9 ekim de kürtaj oldum adet olmadım daha normal mi?

merhaba canim. tesadüfrn gordüm mesajini. sayfayi merak ettim millet ne durumda diye ama kimse kalmamis sanirim. canim ben kurtajdan 23 gün sonra adet oldum cok fazla kanamam oldu 10 gü kadar devam etti. simdi yine adet tarihim geldi ama bu sefer de günü gecti olmadi daha sanirim düzensizlik olabiliyor

merhaba canim. tesadüfrn gordüm mesajini. sayfayi merak ettim millet ne durumda diye ama kimse kalmamis sanirim. canim ben kurtajdan 23 gün sonra adet oldum cok fazla kanamam oldu 10 gü kadar devam etti. simdi yine adet tarihim geldi ama bu sefer de günü gecti olmadi daha sanirim düzensizlik olabiliyor
benim de 47. gün dr la görüştüm test yap gebelik yoksa söktürücü kullan dedi..bende beklemedeyim adet olamyı bekliyorum..sen nasılsın toparlanabildin mi biraz..

MEVANURRRR MEVANURRRR zeymuss zeymuss
Selam kızlar herkes whatsup grubuna geçti hamile olan olmayan
Nasılsıniz inanın aklimdasiniz
sizin haber vermenizi bekledim hep ben Bunaltmyim diye

sagolasin canim ben iyiyim cok sukur epey toparlandim, buraya gelip yazabildiysem sanirim daha iyiyim artik. onumuzdeki ay murat beye kontrolo gidecegim yumurta rezervime az diyordu yine az derse ikinci tedaviye cok beklemeden baslayacagim ama normal derse bahari, yazi beklemeyi düsünüyorum ben böyleyim canim sen nasilsin

Benim kurtaj sonrası kanamam uç hafta durmuştu ve kurtaj sonrası 45.günde adet oldum. Bu ay vaktinde geldi insallah düzene girer.

sagolasin canim ben iyiyim cok sukur epey toparlandim, buraya gelip yazabildiysem sanirim daha iyiyim artik. onumuzdeki ay murat beye kontrolo gidecegim yumurta rezervime az diyordu yine az derse ikinci tedaviye cok beklemeden baslayacagim ama normal derse bahari, yazi beklemeyi düsünüyorum ben böyleyim canim sen nasilsin
Sevindim canm benim
İnsalalh en hayırlı zamanda olur
Bende şükür iyiyim
Haber ver olur mu başlarsan
Beraber gün sayarız

Arkadaslar 1 tup bebek denemesinden sonra sonucu ogrenince ailemin yanina turkiyeye geldim toparlanmak icin uzun bir suredir giremedim diger sayfalari da okumadim acikcasi hamile kalan arkadaslarima allah tamamina erdirsin diliyorum sonuc negatif olan arkadaslarina da allatan umit kesilmez diyorum.cabuk toparlanin. Simdi arkadaslar benim.1 dondurulmus embryom var bana bu sureci anlatabilir misiniz suanda reglimin 6. Gunu ve 1 aralikta cagirdi doktor ultrason yapacakmis ve ben evde ovulasyon testi yapacakmisim net cift cizgiyi gorunce onlara haber verecekmisim( sacma geldi dimi size de) ona gore sonra yonlendireceklermis ilac falan hic kullanmiycakmisim lutfen bana yardimci olun bu sureci anlatabilir misiniz kacinci gun neler yapiliyor ilac kullandiniz mi simdiden tesekkurler lutfen cvp..

Merhaba benimde ilk tüp bebek denemem boş gebelikte sonuçlandı benimde 1 dondurulmus um var Dr bana ocak ta gel bakalım hersey iyiyse tedaviye devam ederiz dedi senin anlattığın şekilde hicbirsey söylemedi.ne yaptın sen gittin mi Dr ne soyledi

Merhaba benimde ilk tüp bebek denemem boş gebelikte sonuçlandı benimde 1 dondurulmus um var Dr bana ocak ta gel bakalım hersey iyiyse tedaviye devam ederiz dedi senin anlattığın şekilde hicbirsey söylemedi.ne yaptın sen gittin mi Dr ne soyledi
Evet canim dun gittim ve 11.2 mm endometrium dedi begendi 19.3 luk bir yumurtam varmis ovulasyontestine basla dedi bugun yarin net cizgi gorursun dedi eger persembeye kadar gormezsen mutlaka ara dedi beyse ben bugun net cizgiyi gordum aradim ayin sekizinde 12 de ara embryonun guzel voculup cozulmedigini soyliycez ve transfer yapicaz dedi

kızlar bir sorum var tecrübelerinize dayanarak merak ediyorum. Bir çok yerde okudum uyurken sol tarafa yatılmalıyımış gebelik döneminde, bebeğin oksijen alması, damarların tıkanmaması için vs fakat ben aksi gbi sağ tarafa yatınca uykuya dalabiliyorum, sağ tarafa yattığımda midem bulanmadan rahatca uyuyabiliyorum sola yatınca da şiddtli baş ağrısı mide bulantısı yaşıyorum. Sağ tarafa yatıp yatmamak gerçekten bu kadar öenmli mi doktoruma da danışmayı unuttum bu konuyu bilginiz var mı bu konu hakkında ?

Arkadaslar 1 tup bebek denemesinden sonra sonucu ogrenince ailemin yanina turkiyeye geldim toparlanmak icin uzun bir suredir giremedim diger sayfalari da okumadim acikcasi hamile kalan arkadaslarima allah tamamina erdirsin diliyorum sonuc negatif olan arkadaslarina da allatan umit kesilmez diyorum.cabuk toparlanin. Simdi arkadaslar benim.1 dondurulmus embryom var bana bu sureci anlatabilir misiniz suanda reglimin 6. Gunu ve 1 aralikta cagirdi doktor ultrason yapacakmis ve ben evde ovulasyon testi yapacakmisim net cift cizgiyi gorunce onlara haber verecekmisim( sacma geldi dimi size de) ona gore sonra yonlendireceklermis ilac falan hic kullanmiycakmisim lutfen bana yardimci olun bu sureci anlatabilir misiniz kacinci gun neler yapiliyor ilac kullandiniz mi simdiden tesekkurler lutfen cvp..
yumurta takibini doktorun seni sık sık yanına çağırarak kontrol etmeli ve buna kendisi karar vermeli diye düşünüyorum, neden ovulasyon testi yaptırarak böyle bir istekte bulundu ben de anlamadım canım bana da ilginç geldi. İlaç konusuna gelince benimki dondurulmuş değildi ancak bir çok ilaç kullandım bu süreçte onları da doktor verdi onun dışında h,ç bir ilaç kullanmadım. Allah yardımcın olsun belkide farklı bşr teknik uyguluyorlardır, içini rahat tut bence herkeste aynı uygulama olmuyor bu tedavilerde, kafana takılan herşeyi doktoruna sor bence ve seni tatmin edene kadar da bilgi almak istediğini belli et . İnşallah çabucak kavuşursun bebeğine Allah sağlıkla kucağına almanı göstersin.

yumurta takibini doktorun seni sık sık yanına çağırarak kontrol etmeli ve buna kendisi karar vermeli diye düşünüyorum, neden ovulasyon testi yaptırarak böyle bir istekte bulundu ben de anlamadım canım bana da ilginç geldi. İlaç konusuna gelince benimki dondurulmuş değildi ancak bir çok ilaç kullandım bu süreçte onları da doktor verdi onun dışında h,ç bir ilaç kullanmadım. Allah yardımcın olsun belkide farklı bşr teknik uyguluyorlardır, içini rahat tut bence herkeste aynı uygulama olmuyor bu tedavilerde, kafana takılan herşeyi doktoruna sor bence ve seni tatmin edene kadar da bilgi almak istediğini belli et . İnşallah çabucak kavuşursun bebeğine Allah sağlıkla kucağına almanı göstersin.

X