-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #12.781
Cook yakismis kuzumbende imza yaptim sonunda☺☺
Amin canimm saglikla gelsinler insallahKanamam kesildi canım kahverengiler geliyor onlarda azaldı artık.cuma günüde 2 li tarama testi var Rabbim kimseye korktuğunu yaşatmasın..
Insallah edecek canim benim, dualarimiz sizinle...Rabbim tüm isteyenlerle birlikte bana da nasip eder inşallah bu takvimi yapmayı(
Dualarimiz seninle canim insallah gelecek bebisin..Kızlar iyi akşamlar bende agustos ayında yazdım baya bu topige benm tedavimin sonuna geldim perşembe opum olucaķ inşallah dualarınızı eksik etmeyin inşallah
İnan arkadaş im bnde senin gibiydim sabret Allah gosteriyo o günleri, inşaallah en kısa zamanda sana da nasip ederRabbim tüm isteyenlerle birlikte bana da nasip eder inşallah bu takvimi yapmayı(
Canim benim niye tutmasın tup bebek grupta olacaktı oraya gidenKızlar acil cvp verin lütfenyarın gaziantepte novafertile gitcem kafam çok karışık tavsiye ettiğiniz bildiğiniz gaziantepte başka tüp bebek merkezi var mı ???
Merhaba ben orda tedavi gördüm ve pozitif sonuc aldim antepte iyi olan orasi var bildiğim korkmana gerek yok...tedavi sureci burds okdugum arkadaslarla ayniydi merak etme ruşen bey iyi bir doktor...Kimse yok mu cvp verecek çok umutsuzum
Çok teşekkürler cnm şuan yoldayım gidiyorum novafertile çok heyecanlıyım inşallah güzel şeyler söyler.Merhaba ben orda tedavi gördüm ve pozitif sonuc aldim antepte iyi olan orasi var bildiğim korkmana gerek yok...tedavi sureci burds okdugum arkadaslarla ayniydi merak etme ruşen bey iyi bir doktor...
Papatya canım çok sağol cvp yazan oldu inşallah pişman olmamCanim benim niye tutmasın tup bebek grupta olacaktı oraya giden
Muhakkak cevap verir
İçini ferah tut
Bu tedavide en önemli şey moral cnm ve inanmak. Allaha çok şükür bu haftalara geldik bi çoğumuz. Kötü sonuçlar alanlarda oldu ama onlarda en kısa zamanda bebişlerine kavuşucaklar. Tedaviye başlıyo musun bgn yoksa sadece görüşme miÇok teşekkürler cnm şuan yoldayım gidiyorum novafertile çok heyecanlıyım inşallah güzel şeyler söyler.
Sadece goruşme ve muayene cnm.çift rahim oldugum için endişeliyim..Bu tedavide en önemli şey moral cnm ve inanmak. Allaha çok şükür bu haftalara geldik bi çoğumuz. Kötü sonuçlar alanlarda oldu ama onlarda en kısa zamanda bebişlerine kavuşucaklar. Tedaviye başlıyo musun bgn yoksa sadece görüşme mi
Hakkindan hayirlsi sana da uygun tedavi uygularlar...ins olacak bebegin bu tedaviyle...Sadece goruşme ve muayene cnm.çift rahim oldugum için endişeliyim..
hayırlı olsun. bana da 12. haftada küçük yanılabiliyorum tahminim kız demişti. ben de yarın gideceğim kesinleşir artık benim de.Bugün kontrolüm vardı kızımız olacakmış 12.haftada kız diye tahmin etmişti