- 26 Şubat 2013
- 1.119
- 992
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #12.761
Çok sağol canım 566 çıktı inşallah p.Tesi katlanır. Darısı sana inşallah arkadaşım dualarım seninle.
Çok teşekkür ederim canım sağlıklı olsun da tek çift farketmez yeterki bizim olsun darısı sana bugün transfer yapılacak dimi? çok sıkışık ol canım ben patlayacaktim yarım saat sonra hemen kalkıp lavaboya gittim.Maşallah canım gözün aydin sımsıkı tutunmuslar annesi ikizler geliyorrrrrr
Canim benim nsl oldun?Canım kanamam dün çok fazlalaştı hastanede yattım bir gece .. Serumlar filan.. Azaldı çok şükür bu arada sen Çalışıyor musunpapatya1655 ben üç haftadır raporluyum iş hayatlarını ne durumda ? Haftaya cuma ikili tarama testim var ,hayırlı sağlıklı sonuçlar alalım inşallah
Çok teşekkür ederim canım sağlıklı olsun da tek çift farketmez yeterki bizim olsun darısı sana bugün transfer yapılacak dimi? çok sıkışık ol canım ben patlayacaktim yarım saat sonra hemen kalkıp lavaboya gittim.
MOMYS caniiimmm hayirli uğurlu olsun...inşallah en kısa zamanda hissettirir sana kendini annesi.. 5.gün ben buradayım desin mesela..bekletmesin seni hiç...
Hayırlı olsun cnm transferin. İnşallah senş de aramızda görürüzAyy canım bugün seni dinledim patlama ötesi bi sıkışık lik gözümden yaş geldi aldım bebisimizle dilerim sonumuzu senin gibi olur bakalim
Hayırlı olsun cnm transferin. İnşallah senş de aramızda görürüz
Canım hayırlı olsun tatlım bak göreceksin minnosun sana sımsıkı tutunacakAyy canım bugün seni dinledim patlama ötesi bi sıkışık lik gözümden yaş geldi aldım bebisimizle dilerim sonumuzu senin gibi olur bakalim
Tebrikler cnmBnde ağustos ta tüp bebek yaptırdım,4.denemem FSH yüksek ligi vardı,ama cooook şükür hamileyim
Dualarımız seninle cnmKızlar iyi akşamlar bende agustos ayında yazdım baya bu topige benm tedavimin sonuna geldim perşembe opum olucaķ inşallah dualarınızı eksik etmeyin inşallah
Kanamam kesildi canım kahverengiler geliyor onlarda azaldı artık.cuma günüde 2 li tarama testi var Rabbim kimseye korktuğunu yaşatmasın..Canim benim nsl oldun?