2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Maşallah canım gözün aydin sımsıkı tutunmuslar annesi ikizler geliyorrrrrr
Çok teşekkür ederim canım sağlıklı olsun da tek çift farketmez yeterki bizim olsun darısı sana bugün transfer yapılacak dimi? çok sıkışık ol canım ben patlayacaktim yarım saat sonra hemen kalkıp lavaboya gittim.

Canım kanamam dün çok fazlalaştı hastanede yattım bir gece .. Serumlar filan.. Azaldı çok şükür bu arada sen Çalışıyor musun papatya1655 papatya1655 ben üç haftadır raporluyum iş hayatlarını ne durumda ? Haftaya cuma ikili tarama testim var ,hayırlı sağlıklı sonuçlar alalım inşallah
Canim benim nsl oldun?

Çok teşekkür ederim canım sağlıklı olsun da tek çift farketmez yeterki bizim olsun darısı sana bugün transfer yapılacak dimi? çok sıkışık ol canım ben patlayacaktim yarım saat sonra hemen kalkıp lavaboya gittim.

Ayy canım bugün seni dinledim patlama ötesi bi sıkışık lik gözümden yaş geldi aldım bebisimizle dilerim sonumuzu senin gibi olur bakalim

MOMYS MOMYS caniiimmm hayirli uğurlu olsun...inşallah en kısa zamanda hissettirir sana kendini annesi.. 5.gün ben buradayım desin mesela..bekletmesin seni hiç...

MOMYS MOMYS caniiimmm hayirli uğurlu olsun...inşallah en kısa zamanda hissettirir sana kendini annesi.. 5.gün ben buradayım desin mesela..bekletmesin seni hiç...

Saolasin canim Allahım nerde varsa emek veren göz yaşı akitan ümit bağlayan nasip etsin anne olmayı ...
Bu gün ulu Önder Atatürk umuz u ebediyete uğurladigimiZ gün....
Bu ülkeye onun gibi Yaman bir kurtarıcı getirmek nasip olsun inşallah. .
Atamizi saygıyla anıyorum. ...

X