- 30 Temmuz 2010
- 1.700
- 465
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #12.641
Canim hakkında hayırlısı ne zamana ozaman olsun insaAllahCanım, dr'de uygun görürse Ocak'da düşünüyoruz.Hemen Ocak gelsin ))))
Canim benim kesinlikle katılıyorum sizle ben kendimi çok mutlu hissediyorum :)Valla be guzel olurduuu..ben esim disinda kimseyle bu kadar bebek muhabbeti yapmiyorum-ben hamile kalamadigim donemde insanlar surekli hamileliklerinden bahsettikce cooook bunalirdim, insanlari da bunaltirim diye korkumdan konuyu kapatiyorum hemen..onun icin sizle konusmak, benimle ayni seyleri hisseden arkadaslarim oldugunu bilmek coook rahatlatiyor benii
Alice in Wonderland gozun aydin ben de cok korktum ama cok şükür doktorum iyi dedi sonra eve gelip nette araştırdım degerlere gore iyi olunca tam rahat ettim:)
İnsallah almayiz canım 5. Ayı kilo almadan doldurursak o da yeter normal standarta geliyoruzBende 5 kilo ya yakın aldı m canım progestan yeni bitti kortizon a hâlâ devam dediğin gb olur başta aldigimiz için son aylarda almayız insaAllah.
papatya1655 Happinessss bende doğumlarda, hamilelerle arayıp süreçlerini zoraki dinlerdim icim aciyarak masal gb gelirdi.
Happinessss rüya çok hoşmus canim yakın olsaydık buluşma ayarlardik.
Papatya kursun ben kararsızımpapatya1655 esma73 hanginiz kuruyosunuz kızlar? Biriniz karar verin herkes farklı kişiye göndermesin.
papatya1655 5 ayı kilo almadan mı dedin mümkün değil cnm 20-22hafta fln kilo almadan nası geçiricez ki
Yok canım 1 buçuk ay almiycaz 6.Ayı kilo almadan getircez yoksa ne mümkünpapatya1655 esma73 hanginiz kuruyosunuz kızlar? Biriniz karar verin herkes farklı kişiye göndermesin.
papatya1655 5 ayı kilo almadan mı dedin mümkün değil cnm 20-22hafta fln kilo almadan nası geçiricez ki
Katılıyorum canım bende herkese demedim :)Grubun adında tüp bebek kelimesi geçmesin ama:)) olur olmadık yerde mesaj gelir görsünler istemiyorum tüp bebek olduğumuzu:) ben çünkü ailem dışında kimseye tüp demedim
Zaten bizim ailede de eşimin ailesinde de ikiz var nasılsa kimsede üstelemedi
Canimcim testi degerlendirirken bu degerlere degil de risk oranlarina bakiyorlar ama dr cok sukur iyi demis zaten