2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Canim benim kesinlikle katılıyorum sizle ben kendimi çok mutlu hissediyorum :)
İyi ki varsınız
Ben tüm arkadaşlarımın dogumlarina gittim bide hiç abartmiyorum her ay bir doğuma giderdim ne üzülürdum ama gene de yalnız bırakmazdim
Kimseyi
Ne günlerdi allaha şükürler olsun bu günlerı gördük
Allahım herkese nasip etsin inşallah

Happinessss canim esim sen bu bebek isini psikopata bagladin diyor zaten evet transfer oncesi halimi düşünüyorum da her gun agliyodum sonucu ogrenene kadar..biraz negatif yönüm agir sanirim,cabuk dagilirim:) insallah uslu bebek olacak minigim bakalim artik 19 kasima kadar bekleme süreci.Allah korusun bebislerimizi o gun birini duydum dogum esnasında bebek oksijensiz kalmis su an 5 aylik ve gunde 400 defa epilepsi geciriyo ve gulme ve aglama yokmus cok uzuldum.Bu bebek isi ne zor kucagima alana kadar ben hep pimpirikli olucam sanirim...

Bende 5 kilo ya yakın aldı m canım progestan yeni bitti kortizon a hâlâ devam dediğin gb olur başta aldigimiz için son aylarda almayız insaAllah.
papatya1655 Happinessss bende doğumlarda, hamilelerle arayıp süreçlerini zoraki dinlerdim icim aciyarak masal gb gelirdi.
Happinessss rüya çok hoşmus canim yakın olsaydık buluşma ayarlardik.

Alice in Wonderland gozun aydin ben de cok korktum ama cok şükür doktorum iyi dedi sonra eve gelip nette araştırdım degerlere gore iyi olunca tam rahat ettim:)

Maaşallah tatlım rabbim hepimizin evlatlarını korusun sağlıklı,sıhhatli dünyaya gelmelerini nasip eylesin inşallah Allah razı olsun canım

İnsallah almayiz canım 5. Ayı kilo almadan doldurursak o da yeter normal standarta geliyoruz
Alice in Wonderland M MissBbs ben kurarım kızlar grubu
Herşey daha kolay whatsup la foto paylaşımları falan
Özelden numara göndereni eklerim gruba

Yok canım 1 buçuk ay almiycaz 6.Ayı kilo almadan getircez yoksa ne mümkün
En az 15 kilo alıyor ikiz anneleri az olursa erken doğum riski de olurmus zayıfsan normalde eğer almak da lazım azcik :)

Ben kurarım grubu girmek isteyen yazsın bana ekleyim gönderené bende numara gönderirim
Ama isim bulalım gruba söyle güle bişey bence bize yakışsin:)
esma73 canım gel istersen gruba tanışalım kendini kötü hissedersen çıkarsın sen bilirsin canım yine de
Nasıl rahat olacaksan

Katılıyorum canım bende herkese demedim :)
Soruyorlar ikiz var mı diye var diyip gecistiriyorum
millet ne meraklı zaten hayır çekinmekten de değil kime ne ki yani değil mi
Herkes bir fikir söylesin oylarız sonra :)

Grup ismi için önerilerinizi de yazın kızlar
mom to be (anne adayı) olabilir yada türkçe bişeyler de olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…