2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

12hafta gittiğimde 2kilo almış gözüküyodum cnm benim hiç kusmam vs olmadığı için malesef ilk 3 ayda kilo alarak başladım. Bakalım şimdi 15.haft oluyo tam kontrol tarhim kaç kilo almış çıkıcam. Evdeki ve hastanedeki terazi farklı gösteriyo o yuzden evde tartılınca anlayamıyorum. Ama bu gittiğimde 2 sinde de tartılıp aradaki farkı çözersem kendimi de kontrol etmiş olurum. Sen hiç kilo aldın mı peki cnm?
Valla öyle aldırabilecek biri varsa ben isterim burberry:KK66:
Ben 1 kilo verdim canimm, koku hassasiyeti dolayisiyla..tamamdir kuzucumm simdi telefonlari da aliyoruz ya, burberry isi bende:KK200:

Bende 5 kilo ya yakın aldı m canım progestan yeni bitti kortizon a hâlâ devam dediğin gb olur başta aldigimiz için son aylarda almayız insaAllah.
papatya1655 papatya1655 Happinessss Happinessss bende doğumlarda, hamilelerle arayıp süreçlerini zoraki dinlerdim icim aciyarak masal gb gelirdi.
Happinessss Happinessss rüya çok hoşmus canim yakın olsaydık buluşma ayarlardik.
Canim benim ilaclari kesince verirsin kesin odemdir o, kortizon cok sisiriyor..hadi grubaaa:anneadayı:

Valla cok sahaneydi papatyam, masada da her yerde de papatyalar vardi, en cok da senin nickinden etkilenmisim bak:KK200:
Benim nickimden etki, emeğin demekki
Canim benim ilaclari kesince verirsin kesin odemdir o, kortizon cok sisiriyor..hadi grubaaa:anneadayı:
InsaAllah canim ya kiyafetlerle baya tarti moralimi bozdu merkezde uc ayda bes kg sonum nasil olur dedim

kızlar iyi akşamlarr

bugün progesteron testim vardı.istenilen seviyede çıktı.ctesi de ultrasonla rahim kalınlığına bakılacak.ptesi de yolcuyum ankaraya inş.salı bebişlerimi alıcam allah izin verirse.bugün crinone başladık.şimdilik bir sıkıntı yok.sabah hapşırdım uygulamadan sonra.baya bi aktı:KK70:

kızlar iyi akşamlarr

bugün progesteron testim vardı.istenilen seviyede çıktı.ctesi de ultrasonla rahim kalınlığına bakılacak.ptesi de yolcuyum ankaraya inş.salı bebişlerimi alıcam allah izin verirse.bugün crinone başladık.şimdilik bir sıkıntı yok.sabah hapşırdım uygulamadan sonra.baya bi aktı:KK70:
Hadı insalalh canım hersey güzel gidiyor güzel gitsin hep
U umudum10
Bebise bağlı o biraz bi de ultrason cihazı na
Bir fikir söylüyorlar doktorlar genelde :)
Çikolata yiyip gidersen iyi olur bence hareketlenir görüntü verir :)

kızlar iyi akşamlarr

Salı günü güzel haberlerini bekliyoruz tatlım:KK200: dualarımız seninle

kızlar selam. yarın doktora gideceğim. acaba cinsiyet söyler mi erken mi yoksa?
Tatlım bana yüzde 99bçk olmak kaydıyla 12.haftada söyledi. Perinatoloğa gidiyorum ama ben sanırım cihazları daha iyi oluyo onların. Sen her iht karşı kontrole girmeden çikolata ye belki bebişin sana bi jest yapar :KK68:

Ya kızlar bişey sorucam. Benim göbeğim geçen haftalarda daha büyüktü sanki şimdi daha inik? Her geçen gün daha da büyümesi gerekmiyo mu? Benim gibi olan var mı? Yani bi anda tüm göbeğim yok olmadı da eskiden daha şiştim galiba

Kuzucumm progesteron asiri su tutumuna sebep oluyor ya vucutta, onu azalttiysan ondan olabilir, vucudun tutulan suyu atmistir. Kilo alimin nasil?

ben de dikkat ettim de benim göbeğim de küçüldü. jeli bıraktım demek ondan. ben de korkuyodum

selam kızlar nasıl siniz bebıslerınız nasıl cinsiyetler yavaş yavaş belli olmuş ayrıca kurduğunuz guraba sadece gebeler mi olacak

Kızlar artık burda yokmusunuz :KK43: sizden çok şey öğreniyordum ne kadar sizle beraber gidemesem de sizlerden hamilelik hakkında güzel şeyler duymak güzel oluyordu

X