2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Ben 1 kilo verdim canimm, koku hassasiyeti dolayisiyla..tamamdir kuzucumm simdi telefonlari da aliyoruz ya, burberry isi bende

Canim benim ilaclari kesince verirsin kesin odemdir o, kortizon cok sisiriyor..hadi grubaaa

Valla cok sahaneydi papatyam, masada da her yerde de papatyalar vardi, en cok da senin nickinden etkilenmisim bak
Benim nickimden etki, emeğin demekki
Canim benim ilaclari kesince verirsin kesin odemdir o, kortizon cok sisiriyor..hadi grubaaa
InsaAllah canim ya kiyafetlerle baya tarti moralimi bozdu merkezde uc ayda bes kg sonum nasil olur dedim

kızlar iyi akşamlarr

bugün progesteron testim vardı.istenilen seviyede çıktı.ctesi de ultrasonla rahim kalınlığına bakılacak.ptesi de yolcuyum ankaraya inş.salı bebişlerimi alıcam allah izin verirse.bugün crinone başladık.şimdilik bir sıkıntı yok.sabah hapşırdım uygulamadan sonra.baya bi aktı

Hadı insalalh canım hersey güzel gidiyor güzel gitsin hep
U umudum10
Bebise bağlı o biraz bi de ultrason cihazı na
Bir fikir söylüyorlar doktorlar genelde :)
Çikolata yiyip gidersen iyi olur bence hareketlenir görüntü verir :)

Salı günü güzel haberlerini bekliyoruz tatlım dualarımız seninle

kızlar selam. yarın doktora gideceğim. acaba cinsiyet söyler mi erken mi yoksa?
Tatlım bana yüzde 99bçk olmak kaydıyla 12.haftada söyledi. Perinatoloğa gidiyorum ama ben sanırım cihazları daha iyi oluyo onların. Sen her iht karşı kontrole girmeden çikolata ye belki bebişin sana bi jest yapar

Kuzucumm progesteron asiri su tutumuna sebep oluyor ya vucutta, onu azalttiysan ondan olabilir, vucudun tutulan suyu atmistir. Kilo alimin nasil?

ben de dikkat ettim de benim göbeğim de küçüldü. jeli bıraktım demek ondan. ben de korkuyodum

selam kızlar nasıl siniz bebıslerınız nasıl cinsiyetler yavaş yavaş belli olmuş ayrıca kurduğunuz guraba sadece gebeler mi olacak

Kızlar artık burda yokmusunuz sizden çok şey öğreniyordum ne kadar sizle beraber gidemesem de sizlerden hamilelik hakkında güzel şeyler duymak güzel oluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…