-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #12.601
Alice ama biz sana hep kız dedik dimi
Çok yakışır sana kız süslü püslü bişey olur kesin :)
Ama bayagi hareketli bir kız olacak bebisin şimdiden belli :)
Günaydın kızlarr29ekim cumhuriyet bayramımız kutlu olsun
Alice in Wonderland cim burda da herkes kız demişti sana hadi hayırlısı olsun bi sonraki kontrole kadar heycanla bekliyceksin artık. Ama cinsiyeti öğrendikten sonra oğlum kızım diye seviyosun ya çok güzel bi duygu. papatya1655 cnm bizim senle bebişler aynı he alttaki tosuncuğum erkek olan maşallah hiç istifini bozmuyo:)) üstteki fingirdekte kızım kıpır kıpır. Bi sonraki kontrolüm 2 kasımda ay heycanla bekliyorum
Canım, dr'de uygun görürse Ocak'da düşünüyoruz.Hemen Ocak gelsin ))))Ay benim guzel kankamm buradaymis..ocakta mi denicen minnosumm, son karar nedir?
Hiç bişey kalmamış kontrole Canim artik herseyi net görürsün bu seferGünaydın kızlarr29ekim cumhuriyet bayramımız kutlu olsun
Alice in Wonderland cim burda da herkes kız demişti sana hadi hayırlısı olsun bi sonraki kontrole kadar heycanla bekliyceksin artık. Ama cinsiyeti öğrendikten sonra oğlum kızım diye seviyosun ya çok güzel bi duygu. papatya1655 cnm bizim senle bebişler aynı he alttaki tosuncuğum erkek olan maşallah hiç istifini bozmuyo:)) üstteki fingirdekte kızım kıpır kıpır. Bi sonraki kontrolüm 2 kasımda ay heycanla bekliyorum
Kızlar da çok güzel süslenir bende korkuyorum bi kız bi erlek yüzde 99bçk dedi dr ama 12.haftamdı daha eğer aa diğeri de erkek derse diye düşünmeden edemiyorum. Ben birinin kız olmasını çok istiyorum. Ptesi olsa da tekrar görsem hemenCanım benim hala dilim surçuyor oğlum diyorum eşim kızımı dönek mi yapacaksın diyor sağlıklı olsun da şirin şirin giydiririm onu hoş erkek olsaydı yinevtarz giydirecektim hermes ayakkabı espadril alacaktım yırtık kot gömlek ah ah inşallah bir sonraki bebek erkek olur :)
Valla bana 12.hafta gittiğimde 4 hafta sonra gel dedi :) bende hocam çatlarım ben 4 hafta dedim. Bide kan vermiştim harmony için o da 15-16 günde belli olur dedikleri için 17gün sonra tekrar rand aldım. Hemde cinsiyetleri bi daha söylesin emin olsun diyeAlice in Wonderland topiğimizin 2. Kızı geliyor :))) tabiki yanılma olmadıysa kesin değil diyorlar ya oyüzden tam adapte olamıyorum ben canım sağlıklı olsun larda.Sonucun iyi çıkacak inanıyorum gönlünü ferah tut..
G Germinal büyük bir ihtimal cihazdan kaynaklı yada uyuyor dur stres yapma canim druna güven bir sonraki muaynede tarihin ne zaman.
Bana 3 hafta sonraya veriyor zor dayanıyor um sizlerinde bu kadar uzun mu muayene arası
Ayy canim zuzumCanım, dr'de uygun görürse Ocak'da düşünüyoruz.Hemen Ocak gelsin ))))
Ay Alice'imin hiperaktif&guzel bir prensesi mi olacakmis ya yeriiiiimm..Onu nasil suslersin bir dusunsene..hermes espadril yerine Burberry elbiseler, louis vuitton tulumlar, chanel babetler giydirirsin.Birde asıl bomba ben pipi göremiyorum dedi doktor yine de belli olmaz dedi ama çok enteresan bişey söyleyeceğim bebeğimin ultrason çıktısı yan profil çenesi aynı benim gibi sivri eşim kız değince doktor çok sevindi :)
Minnosum sen sonuc oncesinde de ne kadar negatiftin hatirliyo musunn?Alice cnm sanirim hem ultrason hem de benim gittigim zamanlarda uyuyor benimki sanırım :)her seyden korkar oldum eşim burayı yasaklamak üzere bana iyice kafayı taktin her şeye diyor...sorun olsa doktor söyler deyip duruyor..nasıl geciricez bu kalan 6 ayı :) annesine benziyor o zaman meleğin be hoş,kız mı istiyordun? Hayırlısı olsun ins canim
Canim Esma'm insallah nasip edecek Allahim sana tekrar bebegini hem de saglikla..genetik analize gonderdiler mi bebegi?Yada rabbim tedavi olmadam nasip eder inşallah bana ve isteyen herkese