- 27 Eylül 2015
- 170
- 192
- 32
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #12.681
İyiym cnm watsap grubuna katıl sana ben dun aksam katildim biraz aralarına baya eğlendik kızlarla hepsi superler[/ . ne yapmam lazım nasıl katılacam lütfen bana da yazın
Öyle şey olur mu tatlım istediğin zmn gelebilirsin gruba. Eğer sıkılırsan istediğn zmn çıkıp geri geşebilirsin. Papatya ekliyo gruba ona numaranı msj atarsın ama dün akşmadan beri hastanede. Kanaması vardı dün. İnşallah güzel haberlerini alıcaz ama bekliyoruzselam kızlar nasıl siniz bebıslerınız nasıl cinsiyetler yavaş yavaş belli olmuş ayrıca kurduğunuz guraba sadece gebeler mi olacak
Burayı da hala takip ediyoruz tatlım. Orda fotoöar fln paylaşmak daha kolay oluyo diye öyle şeyleri orda yapıyoruz. Dün herkes dışarlardaydı tatil vs sebeplerle yoksa burayı ihmal etmez kimseKızlar artık burda yokmusunuzsizden çok şey öğreniyordum ne kadar sizle beraber gidemesem de sizlerden hamilelik hakkında güzel şeyler duymak güzel oluyordu
Günaydın cnm inşallah hayırlısıyla olur transferin. Doktorum bana da vitamin vermemmişti bildiğim kdryla kimse kullanmadı. Ben transferden önce izin alıp boyatmıştım son kez saçımı çünkü sonra 3 bçk ay boyatamamk gerek. Nikotin sakızını bilmiyorım cnm. Kahve çay içme ıhlamur iç demişlerdi bana. Tabi onu da abartmamak lazım günde 1 en fazla 2 fincan içtim. Ananas ve kabak çekirdeği transferden sonra tükettik hepimiz. Bebeğin tutunmasına çok faydalıymış. Mümüknü olduğunca sağlıklı beslen hamur işi şekerli vs yeme. İlişki biz ztn çok stresli olduğumuz için sormadım bile izin verse de bebeğe çok odaklanmıştım sanırım. Benden bu kadar :)Günaydınlar,dün dondurulmuş transfere hazırlık için estoferm ve coraspin başladım 12 kasımda kontrol var ve 17 sine kadar transferim olacak inşallah,o güne kadar ekstra vitamin almalımıyım,omega,q 10 enzim gibi,doktorum vitamin vermedi.folki asit içiyorum sadece.nikotin sakızı çiğnememin sakıncası varmı?transfere kadar saç boyanırmı?protein ağırlıklı mı beslenmem gerekiyor ,çay kahve yasakmı ve nar suyu filan içsem mi?kızlar kafam çok karıştı ya,bi fikir verin lütfen.haa bide ilişki yasakmı dr demedi bişey.ilk transferim ve çok huzursuzum .
canım sen özelde mi yaptırdın ben hala bekliyorum
Hayırlısı olsun ne denir allah tamamına erdirsin :))))kızlar iyi akşamlarr
bugün progesteron testim vardı.istenilen seviyede çıktı.ctesi de ultrasonla rahim kalınlığına bakılacak.ptesi de yolcuyum ankaraya inş.salı bebişlerimi alıcam allah izin verirse.bugün crinone başladık.şimdilik bir sıkıntı yok.sabah hapşırdım uygulamadan sonra.baya bi aktı
.numarami nerden atayım canımÖyle şey olur mu tatlım istediğin zmn gelebilirsin gruba. Eğer sıkılırsan istediğn zmn çıkıp geri geşebilirsin. Papatya ekliyo gruba ona numaranı msj atarsın ama dün akşmadan beri hastanede. Kanaması vardı dün. İnşallah güzel haberlerini alıcaz ama bekliyoruz
Papatya nın profiline gidip özel mesaj at canım yanlız bugün de hastanede diye biliyorum yarın ekler.numarami nerden atayım canım
inşallah durumu iyidir canım çok sağolPapatya nın profiline gidip özel mesaj at canım yanlız bugün de hastanede diye biliyorum yarın ekler
cinsiyet ne seninkinin canım?Tatlım bana yüzde 99bçk olmak kaydıyla 12.haftada söyledi. Perinatoloğa gidiyorum ama ben sanırım cihazları daha iyi oluyo onların. Sen her iht karşı kontrole girmeden çikolata ye belki bebişin sana bi jest yapar
ikiz benim ki cnm. Bi kız bi erkek dedi bakalım inş yanlışlık yoktur:)cinsiyet ne seninkinin canım?
erkeklerin daha önce belli oluyor sanırım
Selam canımPapatya nasıl oldu acaba? Artık yazmiyosunuz buraya,merak ediyorum sizi kizlaaaarrr(
Canım çok geçmiş olsun. Bir daha olmaz inşallah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin Rabbim.Selam canım
iyiyim şükür hastaneden çıktım dün dinleniyorum sürekli
Kanama alanı oluşmuş
Allaha Şükür bebekler ıyi
Kanamam da azaldı allahım kimseye yasatmasin
Sizlere de en sağlıklı şekilde nasip etsin inşallah
Herkes okuyor canım burayı sen rahat ol
Kızların çoğu grip oldu whatsup da sessizdi dün
Grup isteyen herkese açık tatlım ne zaman istersen numaranı at yeter