- 22 Ağustos 2015
- 637
- 809
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #12.621
Iyi yapmissin kuzucum, ben de haftaya kacamak yapip diger doktora gidecegimmValla bana 12.hafta gittiğimde 4 hafta sonra gel dedi :) bende hocam çatlarım ben 4 hafta dedim. Bide kan vermiştim harmony için o da 15-16 günde belli olur dedikleri için 17gün sonra tekrar rand aldım. Hemde cinsiyetleri bi daha söylesin emin olsun diye
İnşallah, esmacım bol bol dua ederiz hepimiz sana allahım kucağını doldursun allahın izniyleBende baharda başlamayı dusunuyirum dostlarım inşallah bu sefer olcak dualarinizi da eksik etmeyin
Süpersin sen canım benim :)Kizlar gecen ruyamda disarda bulusmus ful hamilelik muhabbeti yapiyodukbir de hepiniz icin aklimda guzel tipler varmis onu anladim hamilelerin fashion weeki gibi birseydi
Valla cok sahaneydi papatyam, masada da her yerde de papatyalar vardi, en cok da senin nickinden etkilenmisim bakSüpersin sen canım benim :)
Ne güzel rüyaymış o
Alice'im sakin ol, hic bir sikinti olmayacak merak etme..ben de dun ogrendim benim sonucu. Ama belli olana kadar cok arastirmisim, yine hakimim konuya, sonucu aldiginda degerlendirebilirimÇok uyudunuz kalkın bakalım anneler ve yavruları ...
Saat 14:00 de ikili test taramasının sonucunu alacağım elim ayağım titriyor...
Kuzum kalp kalbe karşıValla cok sahaneydi papatyam, masada da her yerde de papatyalar vardi, en cok da senin nickinden etkilenmisim bak
Valla be guzel olurduuu..ben esim disinda kimseyle bu kadar bebek muhabbeti yapmiyorum-ben hamile kalamadigim donemde insanlar surekli hamileliklerinden bahsettikce cooook bunalirdim, insanlari da bunaltirim diye korkumdan konuyu kapatiyorum hemen..onun icin sizle konusmak, benimle ayni seyleri hisseden arkadaslarim oldugunu bilmek coook rahatlatiyor beniiKuzum kalp kalbe karşı
Papatyalar en sevdiğim çiçektir
Ne güzel bir rüya ne güzel bir ortammış
Yakın olsaydik keşke buluşurduk Hep beraber :)
Yok cnmCanim Esma'm insallah nasip edecek Allahim sana tekrar bebegini hem de saglikla..genetik analize gonderdiler mi bebegi?
Ayol sen bizi batırıcan mıAy Alice'imin hiperaktif&guzel bir prensesi mi olacakmis ya yeriiiiimm..Onu nasil suslersin bir dusunsene..hermes espadril yerine Burberry elbiseler, louis vuitton tulumlar, chanel babetler giydirirsin.ay saka yapiyorum kizlar ciddiye alip bu da gorgusuz cikti demeyin sonra
Saglikla gelsinler de ne cinsiyet ne de kiyafet hic biri onemli degil canlarimm..
Yani bende herkesi çok merak ediyorum aslında :) sanırım bi meraklı biz çıktıkKizlar gecen ruyamda disarda bulusmus ful hamilelik muhabbeti yapiyodukbir de hepiniz icin aklimda guzel tipler varmis onu anladim hamilelerin fashion weeki gibi birseydi
Amerika'ya ya da Ingiltere'ye giden olursa outletlerde burberry tulumlar 100 TL civarinda..gecen sene arkadaslarimin bebislerine aldimAyol sen bizi batırıcan mıbir burberry tulum 600-700tl x 2 :)) louis vuitton bin tl :)) ay zengin akrabalarım getirse keşke hediye olarak
Kuzucumm progesteron asiri su tutumuna sebep oluyor ya vucutta, onu azalttiysan ondan olabilir, vucudun tutulan suyu atmistir. Kilo alimin nasil?Ya kızlar bişey sorucam. Benim göbeğim geçen haftalarda daha büyüktü sanki şimdi daha inik? Her geçen gün daha da büyümesi gerekmiyo mu? Benim gibi olan var mı? Yani bi anda tüm göbeğim yok olmadı da eskiden daha şiştim galiba
12hafta gittiğimde 2kilo almış gözüküyodum cnm benim hiç kusmam vs olmadığı için malesef ilk 3 ayda kilo alarak başladım. Bakalım şimdi 15.haft oluyo tam kontrol tarhim kaç kilo almış çıkıcam. Evdeki ve hastanedeki terazi farklı gösteriyo o yuzden evde tartılınca anlayamıyorum. Ama bu gittiğimde 2 sinde de tartılıp aradaki farkı çözersem kendimi de kontrol etmiş olurum. Sen hiç kilo aldın mı peki cnm?Kuzucumm progesteron asiri su tutumuna sebep oluyor ya vucutta, onu azalttiysan ondan olabilir, vucudun tutulan suyu atmistir. Kilo alimin nasil?
Bide ben bikaç hafta öncesine kadar tuz diye deliriyodumKuzucumm progesteron asiri su tutumuna sebep oluyor ya vucutta, onu azalttiysan ondan olabilir, vucudun tutulan suyu atmistir. Kilo alimin nasil?
Benimde karnım indi Canim bende niye indi diye çok merak ettim ama normalleşti biraz sanki inerekKızlar kilo alımlarınız ne durumda ? Merak ettim şimdi ben mi aldım acaba bitek? Özellikle ikizlerkaç kilo aldınız kızlar