2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Iyi yapmissin kuzucum, ben de haftaya kacamak yapip diger doktora gidecegimm

Çok uyudunuz kalkın bakalım anneler ve yavruları ...

Saat 14:00 de ikili test taramasının sonucunu alacağım elim ayağım titriyor...
Alice'im sakin ol, hic bir sikinti olmayacak merak etme..ben de dun ogrendim benim sonucu. Ama belli olana kadar cok arastirmisim, yine hakimim konuya, sonucu aldiginda degerlendirebilirim

Kuzular bu arada sizin ultrasonlar karindan mi, vajinal mi? Benim bu sefer de vajinal oldu, bu da son vajinal kontrolumuzdu dedi dr.

Kuzum kalp kalbe karşı
Papatyalar en sevdiğim çiçektir
Ne güzel bir rüya ne güzel bir ortammış
Yakın olsaydik keşke buluşurduk Hep beraber :)
Valla be guzel olurduuu..ben esim disinda kimseyle bu kadar bebek muhabbeti yapmiyorum-ben hamile kalamadigim donemde insanlar surekli hamileliklerinden bahsettikce cooook bunalirdim, insanlari da bunaltirim diye korkumdan konuyu kapatiyorum hemen..onun icin sizle konusmak, benimle ayni seyleri hisseden arkadaslarim oldugunu bilmek coook rahatlatiyor benii

Ayol sen bizi batırıcan mı bir burberry tulum 600-700tl x 2 :)) louis vuitton bin tl :)) ay zengin akrabalarım getirse keşke hediye olarak

Ya kızlar bişey sorucam. Benim göbeğim geçen haftalarda daha büyüktü sanki şimdi daha inik? Her geçen gün daha da büyümesi gerekmiyo mu? Benim gibi olan var mı? Yani bi anda tüm göbeğim yok olmadı da eskiden daha şiştim galiba

Ayol sen bizi batırıcan mı bir burberry tulum 600-700tl x 2 :)) louis vuitton bin tl :)) ay zengin akrabalarım getirse keşke hediye olarak
Amerika'ya ya da Ingiltere'ye giden olursa outletlerde burberry tulumlar 100 TL civarinda..gecen sene arkadaslarimin bebislerine aldimgiden olmazsa da esim sik sik gidiyor, ona aldiralimlouis vuitton outlette de yok ondan vazgecelim

h&m'in bebis kiyafetleri cook guzel kuzular, bebisler surekli buyudugu icin 2-3 kere giyecegi seye o para verilmez istisnalar haricinde..bilmiyorum her yerde var mi ama yoksa da alip gonderebilirim, yegenimi hep oradan giydirdik. Ozellikle erkek bebisler icin sahane seyler oluyor. Bir de dolls&toys sahane

Kuzucumm progesteron asiri su tutumuna sebep oluyor ya vucutta, onu azalttiysan ondan olabilir, vucudun tutulan suyu atmistir. Kilo alimin nasil?

Kuzucumm progesteron asiri su tutumuna sebep oluyor ya vucutta, onu azalttiysan ondan olabilir, vucudun tutulan suyu atmistir. Kilo alimin nasil?
12hafta gittiğimde 2kilo almış gözüküyodum cnm benim hiç kusmam vs olmadığı için malesef ilk 3 ayda kilo alarak başladım. Bakalım şimdi 15.haft oluyo tam kontrol tarhim kaç kilo almış çıkıcam. Evdeki ve hastanedeki terazi farklı gösteriyo o yuzden evde tartılınca anlayamıyorum. Ama bu gittiğimde 2 sinde de tartılıp aradaki farkı çözersem kendimi de kontrol etmiş olurum. Sen hiç kilo aldın mı peki cnm?
Valla öyle aldırabilecek biri varsa ben isterim burberry

Bide ben bikaç hafta öncesine kadar tuz diye deliriyodum nerdeyse tuzluğu boşaltıcaktım ağzıma. Ama tabiki çok zararlı olduğu için zeytinle fln geçiştirmeye çalışıyodum. Ama yemeklerime atıyodum. Su tutmuş ta olabilirim cnm. Ben çünkü 12.haftadan beri ne jel ne iğnee tamamen kesti dr

Kızlar kilo alımlarınız ne durumda ? Merak ettim şimdi ben mi aldım acaba bitek? Özellikle ikizler kaç kilo aldınız kızlar

Kızlar kilo alımlarınız ne durumda ? Merak ettim şimdi ben mi aldım acaba bitek? Özellikle ikizler kaç kilo aldınız kızlar
Benimde karnım indi Canim bende niye indi diye çok merak ettim ama normalleşti biraz sanki inerek
6 ayliktan 5 ayliga dustum
hala progestan kullanıyorum ben tabi su tutma dersen kesinlikle tutuyorum
5 kilo aldım ben maalesef
ama yemekten olduğunu hiç sanmıyorum bu kilonun
Yani mümkün değil yediklerime göre almam ama napalım ilk başta kilo alan sonra az alırmis genelde ona güveniyorum şimdi
Bide ikizde alınıyor canım facedeki grupta çok fazla ikiz annesi var 30 kilo alan da var 15 kilo da ama hepsi daha fazlasını vermış doğumdan sonra ilk 6 ayda bebisler sağolsun
Veririz bizde hızlı kilo veririm ben normalde görcez
Happinessss ay bi de bizim ikiz canım nerde Burberry ler ikiz doğum yapacak bir arkadas ilk başlar için aldığı kıyafetlerin fotoğrafını paylaşmış şok oldum o kadar cokki iki dolap kesin şart bebeklere
Bide tecrübeli anneler demez mi yetmez diye
Biz ekonomik alalim ikiz anneleri M MissBbs bencede hediye alanlar kalite takılsa hiç fena olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…