2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

WP_20151026_009.jpg

Kızlar foto çektim bir inceleyin .

Uff çok moralim bozuldu geçmi kaldım ben bebeğimin beyni gelişiyor bende tsh çıkıyor ufff
Alice ben de yazdim o gun bende nodul var hatta tiroidim düşük cikmisti buraya yazdim..ben endokrinoloji bolumunde profm doktora gidiyorum bunun icin t3 t4 degerlerime bakti su an icin ilac vermicem dedi o degerler iyi cikmis sen de bi gorun istersen düşük tsh cok zararli degil ama yuksek tsh direkt bebegin beynini etkiliyor kadin dogum doktorum da oyle dedi..

Eki Görüntüle 1668856
Kızlar foto çektim bir inceleyin .
Ya bu testleri ilk haftalarda aile hekimligi cagirip yaptirmisti bana...niye gec yaptirmissin ya da cok ayrintili mi bakmislar sana dicem ama ben lupus testi bile yatprmis oldugum icin ki aranizda duymadim yaptiran sanirim eksik testim yok...hatta o gun doktorum da bi ton yine test vermişti glikozuma da bakti

Selam kızlar kuzularim çok ıyi maşallah
Günunden ilerdeler bile şükür ayrıntılı baktı beynine midesiné kalbine baktık ense kalinligi falan çok güzel çıktı şükür
Çok hareketliydi ikiside maşallah :)
Veeeeeeeee bi tanesi erkek yüzde 99 diğer kuzucuk göstermedi sakladi resmen :)
Hayirli olsun canim. Cok sevindim..
Ahhh bu erkekler yokmu hemen belki ediyorlar kendileriniU:-)cumuzunde %99 erkek cikti
Hatta missbsb nin 99.5mu cikmisti ne :-)
Diger sipalarda kiz olsa keske.

Kizlar butun ikiz anneleri cinsiyet gordu ben niye göremedim doktorum daha erken dedi baktığında anlamadim gitti bu işi

Daha iki gun once 15.haftami doldurdugumda ogrendik canim. Bitanesi net bile.degil daha. Senin erken daha.tahminleri olsada yaniltmamak icin soylemiyorlar biryandanda.
.bana bile.erken demisti bu gidisimdede ihtimalllerle konustu iste
Kizlar butun ikiz anneleri cinsiyet gordu ben niye göremedim doktorum daha erken dedi baktığında anlamadim gitti bu işi

Daha iki gun once 15.haftami doldurdugumda ogrendik canim. Bitanesi net bile.degil daha. Senin erken daha.tahminleri olsada yaniltmamak icin soylemiyorlar biryandanda.
.bana bile.erken demisti bu gidisimdede ihtimalllerle konustu iste
Herkes cinsiyet yazinca ben de bi meraklandim yazan arkadaslarin haftalari da eşit kismet ben de kasimdaki kontrolde gorurum ins

Herkes cinsiyet yazinca ben de bi meraklandim yazan arkadaslarin haftalari da eşit kismet ben de kasimdaki kontrolde gorurum ins
Canim bana daha bu haftalar cok erken yaniltici olabilir onun icin %60 diyelim dedi..bir de soylemeyecegim dedi once ama o kadar baski yaptim ki dr yeter be lanet olsun asamasina geldinde oyle soylediii:KK55:

Hayirli olsun canim. Cok sevindim..
Ahhh bu erkekler yokmu hemen belki ediyorlar kendileriniU:-)cumuzunde %99 erkek cikti
Hatta missbsb nin 99.5mu cikmisti ne :-)
Diger sipalarda kiz olsa keske.
Ayy hadi insallah diğeri hiç göstermedi hiç fikrimiz yok tamamen süpriz olcak o ama erkek alışverişi yapcaz hepimiz insqllah beraberce
G Germinal canım benim de doktorum önce söylemek istemedi çok erken dedi sonra organları incelerken erkek gibj dedi sonra net görüntü verdi bizim ki biz bile gördük yüzde 99 dedi
Alttaki hiç görüntü vermedi hiç fikir bile söylemedi yani göstermeyebiliyor Bebisler canım benim

Kızlar çok teşekkür ederim ilginize biraz nette araştırdım düşük olması iyimiş yüksek çıkması iyi değilmiş çok ağladım :KK43: eşim saolsun doktoru aramış çarşamba bekliyorum detaylı konuşalım demiş.
Allah kimseye dermansız dert vermesin...

X