2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

merhaba arkadaşlar nasılsınız herkes hamile galıba maşallah
bu topiğin başlarında vardır yazışmalarım temmuz ağustos eylül ekim derken tedavim kasım ayına kaldı
kromozom testlerim temiz çıktı önümüzde ki ay inş. bende tedaviye başlayacağım :)
Evet canim hatirliyorum seni, ben o ara yazismalarinizi uzaktan takip ediyordum hatta. Insallah topik sana da ugurlu gelecek canim, dualarimiz seninle:KK200:

Cok gecmis olsun canimm..zencefilli balli tarcinli sicak su ic, bir de evde buhar makinesi varsa iyi geliyor. Malesef mevsim gecisleri dolayisiyla tam grip zamani..
Teşekkür ederim cnm ihlamur tarcin elma karışımı ictim gece bi de parol attim uyudum sabaha karsi bas agrisi ile uyandim.Calismayacagim bu hafta dinlenirim artık...bu kadar cabuk hasta olmam saniyordum ins kışı rahat geciririm:KK43:

Günaydın kızlar. Yataktan çıkamıyorum yorgunluktan ölüyo gibi hissediyorum. Halsizlik var. Dün kendime gebeden pantolonlar aldım müthiş rahatlar tavsiye ederim. Bide dün benim doğum günümdü ama derbi maç yüzünden bgn yemeğe çıkıcaz eşimle. Kendisi biraz öküzdür de:KK23:
Mutlu yillariniz olsun canim :)

Arkadaşlar merhaba, kanamalarda uğraşıyorum geçen hafta cuma başladı pazara kadar hiç olmadı pazar sabah yine kanama hemde kocaman pıhtılarla.. Çok korkuyorum bebeklerde sorun yok çok şükür iyiler ama işte kanama çok Korkutuyor Dr Um bu şekilde olup sağlıklı doğum yapan çok hastam var dedi bişey olmayacak korkma dedi ama yinede kırmızılar korkulu Rüyam oldu.. Devamlı tekrareder mi bu durum bilginiz deneyiminiz var mı

esma73 esma73 canim benimm hep dua ettim senin icin. Randevun kacta? Hayirli haberlerini bekliyoruz...

M MissBbs doğum günün kutlu olsun bebislerle nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllara :)
Happinessss Happinessss tekdegilsin canım ben de kesinlikle 3 aylık gibi değilim :)
Sonumuz ne olacak meraktayim
G Germinal ıhlamur ve bal eksik etme canım daha başı gribin geçiversin hemen
ecrin87 ecrin87 hayırlı olsun tedavin canım :)
şimdi bende sizi uzaktan takip ediyorum canım :) güzel dilekleriniz için teşekkürler transferim olunca mutlaka yazarım :)

Teşekkür ederim cnm amin inşallah:KK200: bende 38 bedenim hatta bazen 36 bile olduğum oluyo:KK48: bende 40 aldım nasılsa belinde lastik gibi bişey var çekip düğmeyi istediğin yere takıyosun. Seninki de öyleyse değiştirme bence. Benim bacakları brz bol oldu ama güzellikten ziyade özellikle alt bedenimzin rahatlığı çok önemli. Ztn 1-2 ay sonra hızla büyüycez:anneadayı:

Yok tatlım benim pantolonda düğme falan hiç yok sadece lastik en uyuz olduğum şeydir ürün değişimi yapmak kalsın ilerde kesin olur üstüme:)

Kuzucum ben de lcwden aldim, normalde de 40 giyerim, 40 aldim yine ama ustumden dusuyor, yandan lastigi sikistirdim ama o da fayda etmedi pek, sanirim ekstra bol yapmislar, bacaklar falan da bol, bunu tam doldurabildigimiz gun minnos bir fil kivamina gelmis olacagiz muhtemelen:KK23:

ay bana dun alisveriste biri gelip masallah kac aylik bebisiniz dedi ben de 3 deyince ikiz o zaman dedi, yok dedim, kadin o zaman ic karniniz yok herhalde cok cabuk cikmis masallah falan dedi, ben de bol elbise giyip kamufle etmistim bi de kendimce..kadin kisaca bana ayi muamelesi yapip gitti, esimle cok gulduk:KK71:

Evet cnm ya ben bide skinny model aldım sokak ortasında çek çek yoruldum dedim böyle hamile pantolonumu olur inşallah ilerde olur:) bu arada anlattığın olaya çok güldüm:KK70:

Kızlar kan tahlilimi idrar tahlilimi yaptırdım biraz dolaştım eve geldim saat:16 da tahlil sonuçlarımı almaya gideceğim inşallah bir aksilik çıkmaz:KK43:

Kızlar kan tahlilimi idrar tahlilimi yaptırdım biraz dolaştım eve geldim saat:16 da tahlil sonuçlarımı almaya gideceğim inşallah bir aksilik çıkmaz:KK43:
Cikmaz kuZucum merak etme, ben gecen dr telefonumu duymayinca arastirdim baya hakim oldum konuya..sonuclarin cikinca yorumlariz hep beraber:KK49:

Arkadaşlar merhaba, kanamalarda uğraşıyorum geçen hafta cuma başladı pazara kadar hiç olmadı pazar sabah yine kanama hemde kocaman pıhtılarla.. Çok korkuyorum bebeklerde sorun yok çok şükür iyiler ama işte kanama çok Korkutuyor Dr Um bu şekilde olup sağlıklı doğum yapan çok hastam var dedi bişey olmayacak korkma dedi ama yinede kırmızılar korkulu Rüyam oldu.. Devamlı tekrareder mi bu durum bilginiz deneyiminiz var mı
Canimcim bazilarimiz yapisal olarak hassas sanirim, malesef ben de ayni dertten muzdaribim..gecen hafta tuvalet tamamen kan golune dondu, dusup bayiliyodum korkudan. Butun hafta yattim evde. Rahim genislerken damara denk geldikce kanama yapiyormus ve cooook sik rastlanan bir seymis ama cok irrite edici. Seninkiler ikiz bir de coook normal..benim 6.haftada basladi araliklarla pembe/kahve/kirmizi olarak gosteriyor kendini..sakin olup dua etmekten baska sansimiz yok sanirim..

Günaydın kızlar :)
Bugün bebislerle randevumuz var
Dua edin bize
Her randevu öncesi bir endişe hali
Ne zaman bitecek bu
esma73 esma73 canım benim öğleden sonra güzel haberlerini bekliyoruz dualar senle
@elif_ipek çok üzüldüm canım umudum vardı hala benim ama hersey nasip
Allahım en kisa sürede nasip etsin insallah
Alice in Wonderland Alice in Wonderland o baş ağrılarından ne çektim geçen hafta canım ama kısa sürüyor eşine masaj yaptır , ılık havlu koy ıyu geliyor
G Germinal baş ağrın haftanın belirtisi olabilir canım seninde inşallah soğuk algınlığı değildir
Canimcim gittin mi kontroleee? Bebisler nasiil?:nazar::emir_bebek::emir_bebek:

Enem doktor bendende bir dünya kan tahlili istedi hemde tam kan sayımı 6 tüp mü alacaklar birde tam idrar sayımı istedi tsh,toxo,rubella da var hiç sevmiom kan vermeyi bazen tansiyonum düşüyor bayılıyorum:KK43:

valla sorma. 2 ayrı idrar aldılar. parazit vs hepsine bakıldı. tam kan sayımı dediğin gibi rubella toxo tsh hepatit her şeylere bakıldı

X