- 26 Şubat 2013
- 1.119
- 992
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #12.481
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecmis dogum gunun kutlu olsunn kuzucummm, bebislerinle ve dusunceli kocacinla saglikli yillarda yaslan insallah
Ay tatlım çok teşekkür ederim benimde göbek önden gidiyo külotlu çorap almaya gittim hamşle çorabı diyorum maşallah kaç aylıksınız dedi kadın bende o tepkiyi duymamak için çok aylık dedim güldüm:))Kuzucum ben de lcwden aldim, normalde de 40 giyerim, 40 aldim yine ama ustumden dusuyor, yandan lastigi sikistirdim ama o da fayda etmedi pek, sanirim ekstra bol yapmislar, bacaklar falan da bol, bunu tam doldurabildigimiz gun minnos bir fil kivamina gelmis olacagiz muhtemelen
ay bana dun alisveriste biri gelip masallah kac aylik bebisiniz dedi ben de 3 deyince ikiz o zaman dedi, yok dedim, kadin o zaman ic karniniz yok herhalde cok cabuk cikmis masallah falan dedi, ben de bol elbise giyip kamufle etmistim bi de kendimce..kadin kisaca bana ayi muamelesi yapip gitti, esimle cok gulduk
Ya ne tatliiiii..bayildim, ben de kuzenlerimi seninkiyle degistirmek istiyorum su an.Kuzenim bana süpriz yapmış el kadar minicik tulumlar çıktı içinden çok güzellerrr
Ay benim guzel kankamm buradaymis..ocakta mi denicen minnosumm, son karar nedir?Tamamdır. Tesekkür ederim )
Kuzucum su an cok sukur aktif tokso ya da rubella gecirmiyorsun ama onemli olan asil Igg'lerdi, onlara bagisik misin degil misin oyle anlayacaktik yok mu onlar?hepatit b asisi olmadin mi kuzum ona da bagisik degilsin? Idrar tahlilin gayet iyi, sikinti yok. Normal sinirlarda olmayan degerleri cok onemsemiyorlar ama sor yine de. Senin tsh cok dusuk canim, hashimatosun da ilc mi kullaniosun?Happinessss
Sonuçlarımı yazıyorum ...
Toxoplazma Ig M :negatif
Rubella(kızamıkçık)Ig M:negatif
TSH:0,1
HBS Ag:negatif
Anti Hbs:negatif
WBC:12,9 okla yukarı gosterilmiş ve koyu puntoyla yazılmış
LYM:2.3 NORMAL
MID:0,6 NORMAL
GRAN:10 OKLA YUKARI GOSTERİLMİŞ KOYU PUNTOYLA YAZILMIŞ.
RBC:4,21 NORMAL
HGB:10,7OKLA AŞAĞI GÖSTERİLMİŞ KOYU PUNTOYLA YAZILMIŞ.
HCT:33,3 OKLA AŞAĞI GÖSTERİLMİŞ KOYU PUNTOYLA YAZILMIŞ.
MCV:79,3 NORMAL
MCH:25,4 OKLA AŞAĞI GÖSTERİLMİŞ KOYU PUNTOYLA YAZILMIŞ.
MCHC:32,1 NORMAL
RDW:13,7 NORMAL
PLT:228 NORMAL
MPV:9,7 NORMAL
PDW:16,3 NORMAL
PCT:0,221 NORMAL
%L:18,2 NORMAL
%M:4,7 NORMAL
%G:77,1 NORMAL
İDRAR TAHLİLİ...
MİKTAR:45
GÖRÜNÜM:SARI,BERRAK
DANSİTE:1019
PH:ASİT
PROTEİN:YOK
ŞEKER:YOK
BİLİRUBİN:YOK
UROBİLİNOJEN:NORMAL
MİKROSKOPİ:1-2LÖKOSİT,6-8 EPİTEL HÜCRE GÖRÜLDÜ.
Canım tahlil sonuçları böyle
Alice in Wonderland aldın mı sonuçlarını canım
O zaman carsamba sen de erkek geliyor diye duyabilirsin canimmmHappinessss canım bende çok tatlı yiyorum 7/24 yerim
Kuzucum su an cok sukur aktif tokso ya da rubella gecirmiyorsun ama onemli olan asil Igg'lerdi, onlara bagisik misin degil misin oyle anlayacaktik yok mu onlar?hepatit b asisi olmadin mi kuzum ona da bagisik degilsin? Idrar tahlilin gayet iyi, sikinti yok. Normal sinirlarda olmayan degerleri cok onemsemiyorlar ama sor yine de. Senin tsh cok dusuk canim, hashimatosun da ilc mi kullaniosun?
Alice sen ikili teste gitmedin mi cnm?
O zaman carsamba sen de erkek geliyor diye duyabilirsin canimmm
Canim toxoplasma igg ve rubella igg..toxoya bagisik degilsen cig ete&sokak kedilerine dokunman ve disarida salata yemeni yasakliyorlarYok tatlım hiç ilaç kullanmıyorum ben doktor bu sonuçlara göre verir heralde bu arada benden istenen tahliller bunlar o senin bahsettiğin tahlili anlamadım hangileri?
Canım ben bu tezi çürütebilirim. İnan ki transferimden beri bildiğin gaz bombasına dönüştüm. Millet karnın ne çabuk çıktı diyordu ama aslında gazdan şişmişti. Ve bir kızım olacak Gaz olayıda son gaz devam bu arada
Kuzucum su an cok sukur aktif tokso ya da rubella gecirmiyorsun ama onemli olan asil Igg'lerdi, onlara bagisik misin degil misin oyle anlayacaktik yok mu onlar?hepatit b asisi olmadin mi kuzum ona da bagisik degilsin? Idrar tahlilin gayet iyi, sikinti yok. Normal sinirlarda olmayan degerleri cok onemsemiyorlar ama sor yine de. Senin tsh cok dusuk canim, hashimatosun da ilc mi kullaniosun?