2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Cok çok üzüldüm nerdeyse aynıydı haftamız yanlis hatirlamiyorsam Allah sabir versin:KK43:cok zor bi durumdur biz bile her gittigimizde korkuyla gidiyoruz her sabah acaba iyi midir diye uyaniyorum.zor bir sınav ve süreç...Mevacim sen nasılsın?tekrar baslamayi düşünüyor musun tedaviye,ins gerek kalmadan hamile kalirsin da guzel haberlerini alırız.
2 haftayı geçti kürtaj olalı lekelenmem devam ediyor..ruhen toparlanmış sayılmam..kimseyle görüşmüyorum telefonla da ailemle görüşüyorum..çocuk konusu olunca ağlama krizlerim olunca eşimle de bir müddet bu konuyu konuşmama kararı aldık..doktorum 2 hafta korunma vermişti..başka birşey demedi..o yüzden bu süreçte biraz zamana bırakmayı düşünüyorum.maddi manevi bu sürece hazır değilim..umarım rabbim normal yolla sevindirir..

2 haftayı geçti kürtaj olalı lekelenmem devam ediyor..ruhen toparlanmış sayılmam..kimseyle görüşmüyorum telefonla da ailemle görüşüyorum..çocuk konusu olunca ağlama krizlerim olunca eşimle de bir müddet bu konuyu konuşmama kararı aldık..doktorum 2 hafta korunma vermişti..başka birşey demedi..o yüzden bu süreçte biraz zamana bırakmayı düşünüyorum.maddi manevi bu sürece hazır değilim..umarım rabbim normal yolla sevindirir..
Insallah canım kendini cok yipratma kavusacaksin bebegine..belki bu sure zarfinda psikolojin daha duzelir..hemen baslasan daha kötü olurdun yine olmaz korkusuyla..guzel haberlerle ins...

Merhaba kızlar. Bende dün Dr daydım. Ense kalınlığını ölçebilmek için 3 kez şekerli bişey ye 15 dk yürüyüş yap gel dedi. Benim sipa ilk gidiste amuda kalkmisti ikincisinde elini basının altına koymuş yatiyor du naptiysak kalkmadı. 3.de artık bakabildi drum. Ense kalınlığı iyiymiş. Kan vermedim ikili tarama yapmak istemediğimi söyledim o da anlayışla karşıladı. Bana balık yağı ve kan hapı verdi. Elevit yazmadi o_O
Cinsiyeti sordum çok erken ama kıza benzettim dedi.
Çevrede herkes erkek hissettiğini söyledi bana. Ben de hep erkek gördüm rüyamda fasulye kese, kese de sola yerleşme, 2. Ayda kol bacak ayrılıp hareket edince erkek olur muhabbeti hep hikaye imiş demekki :KK59:
Ben de farkettimki kendimi erkek bebeğe hazirlamisim farkında olmadan. Kız diyince şaşırdım tepkisiz kaldim:KK70:Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin cumlemize. Gerisi tırıvırı elbet.:KK66:
Ayy kız bebek gibisi var mı pembil pembiş giydirirsin sonra büyüyünce annesine arkadaş olur ve deee en hayırlı evlat kız evlat olur:KK200: ama Allah gönlünde ne varsa onu versin cnm

Cnm bnm inşallah tedaviye gerek kalmadan sende diğerleri gibi bi bakarsın ki adetin gecikmiş 6.haftalık hamilesin.. Tekrar hepimizin yaşadığı o zorlu süreçleri bile yaşamadan gönlündekini verir.. Dualarımız hep seninle ve diğer olumsuz sonuç alan arkadaşlarımızla. İnşallah en kısa zamanda bize güzel haberler verirsin.

Kızlar Allah hepinizin ne muradı varsa versin,Allah razı olsun hepinizden öyle olumlu şeyler yazmışsınız ki içim rahatladı yarın doktora gideceğim rendevum yarın 17:30 da umarım sonucu güzel olur.bugün çok başım ağrıyor birde midemde ekşime var sanırım yediğim nutelladan yiyip hemen yattım bişey yiyip yatmayın diyorlar mide ekşimesi olurmuş aklınızda bulunsun.

Insallah canım kendini cok yipratma kavusacaksin bebegine..belki bu sure zarfinda psikolojin daha duzelir..hemen baslasan daha kötü olurdun yine olmaz korkusuyla..guzel haberlerle ins...

Cnm bnm inşallah tedaviye gerek kalmadan sende diğerleri gibi bi bakarsın ki adetin gecikmiş 6.haftalık hamilesin.. Tekrar hepimizin yaşadığı o zorlu süreçleri bile yaşamadan gönlündekini verir.. Dualarımız hep seninle ve diğer olumsuz sonuç alan arkadaşlarımızla. İnşallah en kısa zamanda bize güzel haberler verirsin.
güzel dua ve düşünceleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar..zamanı gelince rabbim yine sevindirir inşallah..

Ayy kız bebek gibisi var mı pembil pembiş giydirirsin sonra büyüyünce annesine arkadaş olur ve deee en hayırlı evlat kız evlat olur:KK200: ama Allah gönlünde ne varsa onu versin cnm
Canim aslında bu kadar zor bulmuşken cinsiyet seçme lüksümüz yok elbette. Rabbimin hediyesi o bana. Ne verirse baş göz ustune. Biz 4 kız 1 erkek kardeşiz. Erkek sayısı çok azdır ailede :) bir de arkadaşlarımın hep abisi vardı benim yoktu abi dediklerinde içim giderdi. Babamı da erken kaybettik o zamanlar ablam evliydien büyük bendim. Sorumluluklarımın altında eziliyordum artık. Keşke abim olsaydı baba gibi sahip çıkardı derdim. Belki de ondandir ilk çocuğum erkek olsun isterdim. Ama nasip hersey. Dr bana hersey yolunda dedi. Çok şükür bin şükür. Allah dileyen herkese nasip etsin. Bu mutluluğu herkese tattirsin

Rabbim hepinizin bebeğini korusun ve kucağına almayi nasip etsin dua eden dostlarimada cok tesekkur edeyorum dua edin yine bana malasef bebeğimi aldirdim çünkü ilerisi yoktu onun için prof Prenetoloji ye gorundum aldırmamizi onerdi bizde karar verip bebegimiZi aldılar bizden cok üzgünüm onun için çok hayaller kurmuştum bir an önce bahar olmasını bekliyordum rabbim nasip etmedi böyleysi demekki bizim için daha hayırlıymis

detaylı ultrason dediğin renkli doppler ile bakılan mı acaba bana da 20. hafta ile 23. hafta arasına yazdılar. aynı şey sanırım değil mi. iyice hatlar karıştı bende
Sanirim o canim cok karistirmiyorum dr um ne derse haftalarda yakinya ayni seyden bahsediyoruz heralde.ikili istemedi mesela uclu icin kan alip detayli ile karsilastiracakmis sonuclari

Canim benim kız mı dedi ay ne güzel gozun aydin :) gelsin pembeler
bende bir hevesim diğeri kız olsun diye
Doktorum kendi baktı canım bende şaşırdım
Ama organları çok net gördük beyin yarım kürelerini falan midesiné kalbinı mesaneyı parmaklarını iyice baktı ultrason cihazı iyi anladigim kadariyla tam detaylı yapmadı
Ama 20. Hafta detaylı yapıcaz dedi sordum
Evet canim tahmin yuruttu ama iki dr birden bakti ikiside kiz dedi etrafimdaki herkez erkek diyordi esim dahil:) ben kiz hissediyordum saglikla kucagimiza alalimda insaAllah.Seninde gonlundeki olur insaAllah canim hmm detayli icin erken degilmi dedim bende simdi oldu:)

Rabbim hepinizin bebeğini korusun ve kucağına almayi nasip etsin dua eden dostlarimada cok tesekkur edeyorum dua edin yine bana malasef bebeğimi aldirdim çünkü ilerisi yoktu onun için prof Prenetoloji ye gorundum aldırmamizi onerdi bizde karar verip bebegimiZi aldılar bizden cok üzgünüm onun için çok hayaller kurmuştum bir an önce bahar olmasını bekliyordum rabbim nasip etmedi böyleysi demekki bizim için daha hayırlıymis
Canim benimm cok cook uzuldum ama en dogru karari vermissiniz..o sekilde dogsa bile yasamasi cok zordu ve cok acilar cekecekti. Benim dr da ultrasonu gorunce benzer seyler soyledi ama uzulursun diye soyleyemedim..biliyorum ne desek bos ama bebegin icin boylesi cok daha hayirli oldu bitanem. Insallah en yakin zamanda tekrar hamile kalacaksin ve bebegin cooook saglikli olacak..genetik analiz yaptiracak misiniz canim?

Zaten dualarimdaydin, bundan sonra da hep dualarimda olacaksin..hep yaninda oldugumuzu & olacagimizi bil...

Rabbim sabir versin cnm bugunleri tez vakitte unutturucak gonlundeki muradin gercek olur insaAllah

Esmacim cok cok uzgunum allah sabir versin ne desek boş..uzulme desek de bos teselli etsek de...ne yasadigini sen bilirsin ins Allah dayanma gücü verir ben bu dua ederim genelde...tez zamanda da tekrar mutlu etsin seni ve aileni...

Canimcim bazilarimiz yapisal olarak hassas sanirim, malesef ben de ayni dertten muzdaribim..gecen hafta tuvalet tamamen kan golune dondu, dusup bayiliyodum korkudan. Butun hafta yattim evde. Rahim genislerken damara denk geldikce kanama yapiyormus ve cooook sik rastlanan bir seymis ama cok irrite edici. Seninkiler ikiz bir de coook normal..benim 6.haftada basladi araliklarla pembe/kahve/kirmizi olarak gosteriyor kendini..sakin olup dua etmekten baska sansimiz yok sanirim..
Canım cevabın için çok saol Dr Um bir sebep söylemedi,sana bu açıklamayı kendi Dr un mu yaptı? Sakin olmaya çalışıyorum ama kocaman kan pıhtılarla gelince elim ayağıma dolaşıyor, bu sefer düşük belirtileri neler diye araştırıyorum.. Allah yardımcımız olsun,kimseyi korktuğuna uğratmasın..

esma73 esma73 canim gecmis olsun cok uzuldum inan. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Ins. Kisa zamanda toparlanip guzel haberlerle sevndireceksin herkesi.
Demekki hayirlisi buymus ki rabbim bizlere bunlari yasatiyor. Insallah tedavisiz saglikli gebeliklerle doneceksin aramiza.dualarimizda oldugunu unutma sakin

esma73 esma73 canım benim çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm Rabbim sabırlar versin inşallah tedavisiz bir şekilde Rabbim bebegini kucağına almayı nasip etsin.

Canım cevabın için çok saol Dr Um bir sebep söylemedi,sana bu açıklamayı kendi Dr un mu yaptı? Sakin olmaya çalışıyorum ama kocaman kan pıhtılarla gelince elim ayağıma dolaşıyor, bu sefer düşük belirtileri neler diye araştırıyorum.. Allah yardımcımız olsun,kimseyi korktuğuna uğratmasın..
Canim drumun aciklamasiydi bu..subkoryonik hematom teshisi kondu mu sana? Kesenin yaninda yer alan kanama alanlarina bu isim veriliyor ve kuculmesi hedefleniyor. Proluton depot oluyor musun? Bir de benim drum surekli yatmaya karsi, yattikca kanama alani cozulmez, goruntude kanama kesildi sanarsin ama o orada birikir ve plasentaya zarar verebilir dedi..ben son kanamamdan sonra yatak istirahatine gecmistim tamamen, dr oyle deyince ayaklandim hemen, baya bir kahve kanamam oldu. bizim durumumuzda olan o kadar cok anne adayi var ki, sakin olup dua edecegiz canim..

X