2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Günaydın kızlar aşırı bel ağrısı çekiyorum muhtemelen hep sol tarafına yattığım için...
Yarın kan vericem çarşamba günü doktora gideceğim ikili tarama testimiz var allahın izniyle birşey çıkmayacak inanıyorum..
Bugün saat 10 diye ilaç içtim telefonda bi baktım saat 09.10 yazıyor saatler geri alınmış sanırım :) bir saat erken içtim bişey olmaz inşallah sanırım doktor ilaçları bıraktıracak banada.

M MissBbs bende doktoruma sorduğumda 3ay sonra serbest demişti saç boyası bu gittiğimde izin alıp boyatıcam saçımı...

@Serpil2630 canım demekki daha zamanın varmış Rabbim en sağlıklı bebeği verecektir zamanı gelince hepimiz sınanıyoruz üzülme:KK43:
Saatler 8kasimda alincak canim turkiyede. Dunya genelinde bugun alindigi icin bu karisikkigi herkes yasadi bugun. Otomatik ayardan.cikardigimiz halde telefonlar yine geriye almis kendini. Bi bocalama yasadik bizde malesef :-)

Günaydın kizlar ben de hafif üşüttüm sanirim su an battaniyeyle oturuyorum...ins ilerlemez esime parol aldirdim cok kötü olursam alicam bi tane basim agriyor çok .mide bulantısı zaten bir parçam oldu sabah lavaboya kosuyorum her gün...

Kızlar selam benim çok başım ağrıyor bugün hamilelikle mi ilgilidir?
Kuzucum gectigimiz hafta boyunca araliksiz basim agridi, doktora sordum artik plasenta da hormon uretmeye basladi ya, iyice artan hormonlar yaparmis bas agrisi. Gunde 3 -4 taneye kadar parola izin var, kotuysen ic canimm

Happinessss Happinessss öyle canım.Rabbim en hayirlisini ayarlamıştır inşallah...evet chg ye gitmişti embriyolar..bizim de genetik testimizi istediler çok sukur ikimizde de bi şey çıkmadı ama embriyo oluşurken meydana geliyor anamoli..hayirlisi bakalım..

Günaydın kızlar :)
Bugün bebislerle randevumuz var
Dua edin bize
Her randevu öncesi bir endişe hali
Ne zaman bitecek bu
esma73 esma73 canım benim öğleden sonra güzel haberlerini bekliyoruz dualar senle
elif_ipek elif_ipek çok üzüldüm canım umudum vardı hala benim ama hersey nasip
Allahım en kisa sürede nasip etsin insallah
Alice in Wonderland Alice in Wonderland o baş ağrılarından ne çektim geçen hafta canım ama kısa sürüyor eşine masaj yaptır , ılık havlu koy ıyu geliyor
G Germinal baş ağrın haftanın belirtisi olabilir canım seninde inşallah soğuk algınlığı değildir

papatya1655 papatya1655 canım masaj yaptırdım eşime bende geçti 1 saat sonra ama bir an korktum normalde baş ağrısı yaşarım ama bu farklıydı bu arada rendevun varmış güzel haberlerini bekliyoruz canım

M MissBbs tatlım doğum günün kutlu olsun seneye bebişlerinle kutlamak nasip olur inşallah sorma dünkü derbi de deli oldum evde eşim gs lidir ben Bjk liyim bugün güzel bir akşam geçirmeniz dileği ile tatlım...pantolonların hayırlı olsun bende geçen lc waikikiden aldım normalde 38 bedenim 40 beden aldım pantolon çok düşüyor çok rahatsız oldum gidip değiştirsem mi bu sefer kilo alırsam hiç olmayacak offf

Günaydın kızlar :)
Bugün bebislerle randevumuz var
Dua edin bize
Her randevu öncesi bir endişe hali
Ne zaman bitecek bu
esma73 esma73 canım benim öğleden sonra güzel haberlerini bekliyoruz dualar senle
elif_ipek elif_ipek çok üzüldüm canım umudum vardı hala benim ama hersey nasip
Allahım en kisa sürede nasip etsin insallah
Alice in Wonderland Alice in Wonderland o baş ağrılarından ne çektim geçen hafta canım ama kısa sürüyor eşine masaj yaptır , ılık havlu koy ıyu geliyor
G Germinal baş ağrın haftanın belirtisi olabilir canım seninde inşallah soğuk algınlığı değildir
Yok canim yok sogul alginligi burun akintisi hapsirik halsizlik bas agrisi basladi hastaligim rapor alicam bugunden evde dinleneyim sadece parol icebildim :KK43:

papatya1655 papatya1655 canım masaj yaptırdım eşime bende geçti 1 saat sonra ama bir an korktum normalde baş ağrısı yaşarım ama bu farklıydı bu arada rendevun varmış güzel haberlerini bekliyoruz canım

M MissBbs tatlım doğum günün kutlu olsun seneye bebişlerinle kutlamak nasip olur inşallah sorma dünkü derbi de deli oldum evde eşim gs lidir ben Bjk liyim bugün güzel bir akşam geçirmeniz dileği ile tatlım...pantolonların hayırlı olsun bende geçen lc waikikiden aldım normalde 38 bedenim 40 beden aldım pantolon çok düşüyor çok rahatsız oldum gidip değiştirsem mi bu sefer kilo alırsam hiç olmayacak offf
Teşekkür ederim cnm amin inşallah:KK200: bende 38 bedenim hatta bazen 36 bile olduğum oluyo:KK48: bende 40 aldım nasılsa belinde lastik gibi bişey var çekip düğmeyi istediğin yere takıyosun. Seninki de öyleyse değiştirme bence. Benim bacakları brz bol oldu ama güzellikten ziyade özellikle alt bedenimzin rahatlığı çok önemli. Ztn 1-2 ay sonra hızla büyüycez:anneadayı:

Günaydın kızlar. Yataktan çıkamıyorum yorgunluktan ölüyo gibi hissediyorum. Halsizlik var. Dün kendime gebeden pantolonlar aldım müthiş rahatlar tavsiye ederim. Bide dün benim doğum günümdü ama derbi maç yüzünden bgn yemeğe çıkıcaz eşimle. Kendisi biraz öküzdür de:KK23:
Gecmis dogum gunun kutlu olsunn kuzucummm, bebislerinle ve dusunceli kocacinla saglikli yillarda yaslan insallah:KK200:

Kuzucum ben de lcwden aldim, normalde de 40 giyerim, 40 aldim yine ama ustumden dusuyor, yandan lastigi sikistirdim ama o da fayda etmedi pek, sanirim ekstra bol yapmislar, bacaklar falan da bol, bunu tam doldurabildigimiz gun minnos bir fil kivamina gelmis olacagiz muhtemelen:KK23:

ay bana dun alisveriste biri gelip masallah kac aylik bebisiniz dedi ben de 3 deyince ikiz o zaman dedi, yok dedim, kadin o zaman ic karniniz yok herhalde cok cabuk cikmis masallah falan dedi, ben de bol elbise giyip kamufle etmistim bi de kendimce..kadin kisaca bana ayi muamelesi yapip gitti, esimle cok gulduk:KK71:

Yok canim yok sogul alginligi burun akintisi hapsirik halsizlik bas agrisi basladi hastaligim rapor alicam bugunden evde dinleneyim sadece parol icebildim :KK43:
Cok gecmis olsun canimm..zencefilli balli tarcinli sicak su ic, bir de evde buhar makinesi varsa iyi geliyor. Malesef mevsim gecisleri dolayisiyla tam grip zamani..

X