2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

papatya1655 cnm mide yanman olunca napıyosun. Resmen dünden beri midem zehir gibi yrn doktora sorucam ilaç kullanabiliyomuyuz acaba. Benim midem ztn sorunluydu ölüyorum 2 gündür
şu ana kadar çok fazla sarsmadı beni allah şükür canım çok dikkat ediyorum
Az az sık yiyorum mideme dokunacak şeylerden uzak durmaya çalışıyorum
Ama doktorlar sürerse gaviscon yada rennie veriyormuş
Arkadaşım da hamile o da çok çekiyor mideden ikisini kullanıyor değiştirerek
Mide ağrısı eksimesı zor valla daha artma inşallah canım atlatalim hemen

Kızlar dünden beri epidural ve spinal anestezi doğumları izliyorum ikisi arasındaki farkı vallada anlamadım billa da anlamadım ne fark var aralarında:S
canım spinalde omurganin içine iğneyi sokar ilacı yapar ve biter. Ignesi incedir. Epiduralde iğne daha kalındır ve iğneyi çekerken belde bir kateter kalır. Ağrı duyulduğu zaman ordan ilaç yapılır. Konforlu olduğu söylenir ama bana göre çok anlamsız. Çünkü omurilik içinde bir aparat var ve allah korusun enfekte olursa menenjit olma riski var. Zaten ağrı olsa damardan da ilaç verilebiliyor. Epidural daha pahali olduğu için genelde ına yonlendiriyorlar

Anammm solda duruyor fasulyemsi gibi
Benimki bariz fasulye ve sola yapışık :)) ben hep erkek hissediyorum. Gerçi erkek istediğim için de olabilir
papatya1655 cnm mide yanman olunca napıyosun. Resmen dünden beri midem zehir gibi yrn doktora sorucam ilaç kullanabiliyomuyuz acaba. Benim midem ztn sorunluydu ölüyorum 2 gündür
canım birkaç yudum karbonatli su içersen yanma hemen durur

Ya kızlar su sag sol meselesine taktim dünkü ultrasonuma baktim bebişim tam ortada duruyor...:) ne diyim simdi ben...sanirim gercekci yanı yok bu tespitin :)

Ayy ne güzel yazmışsın gözlerim doldu ona alacaklarını düşün demişsin hiç öyle bir düşünceye giremiyorum Allahımmm inşallah o günüde götmeyi nasip ettt

Amin canım inşallah ilk 3 gün çok ağladım hep negatifi aldığım için sanırım ümidim yok ailemde ümitlenmesin diye hep negatif olacak dedim 3 günden beri gözlerim doluyor ama içimde bir umut var hayırlısı olsun sürekli dua ediyorum rabbim herkese nasip etsin senin bebişini de sağlıkla kucağına almayı inş

• Mrb Germinal bende Nova fertilde tedavi gördüm sen memnun kaldın mı hastaneden ve ilgilerinden

Günaydın kızlar bizim de bugün öğleden sonra yeni doktorumuzla ilk randevumuz var. İnşallah herşey güzel geçer. Gece uyuyamamıştım neyse ki sabah biraz uyumuşum.
Dünki misafirlerimizden biri benden önce davranıp ilk hediyelerimizi almış bebişlere. İlk külot alınırmış kızlar aklınızda bulunsun. Don alınır donansın diye dedi yelekler çoraplar ay o kadar güzel minicik şeyler almışki. Cinsiyetleri belli olmadığı için beyaz almış minicik. Ben korkudan 25.haftayı görmeden hiç bişey almamaktan yanayım gerçi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…