2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Benim Bebisler solda ikisi de keselerim de fasulye gibi ikisi de
Erkek mi şimdi :)
Herkes de iki erkek rüyası görüyor
Ama belki biri kızdir dimi kızlar :)

Selam kizlar esimle fakulteye gidip kan verecez bide merkeze gidecem muane olacagim bakalim doktorum ne diyecek neden tutmadi sans mi kismet mi artik bi sorun mu var bakalim.sizden dua istiyorum Allaha emanet olun simdilik.insallah birgun bende yazarim buraya kalp atisi icin gidiyorum derim :emir_bebek::KK76:

Merhaba sevimli anneler.ne zamandir uzak kaldim.bulantilarim hat safhada.iki haftadir dogru duzgun beslenemedim korkuyorum bisey olcak minigime diye.doktorum premesis diye bi ilac verdi bulantiya iyi geliyo ayrica vitamin takviyesiymis.kullanan varmi.pek fayda saglamadi gibi.
ah canım seni çok iyi anlıyorum ben de aynı durumdayım. ama doktor bana ilaç vermedi. inşallah üçüncü ayın sonunda geçecek artık sabredeceğiz. bir şey olmaz bence merak etme, bulantı hamileliğin doğal süreci. sonra toparlarız inşallah.

Günaydın kızlar grip olmuşum tüm kemiklerin ağriyo gece uyuyamadim bile inşallah çabucak geçer :KK43:
Canim benim cok gecmis olsun, gecen hafta ben de ayni durumdaydim ve malesef tam 8 gun surdu ve hayatimda daha agir bir grip gecirmemistim ama ben ilk 3 gununde tatildeydim, yatip dinlenmem gerekirken yatmayip ustune denize girdim bi de ondan da bu kadar agir gecirmis olabilirim. O kadar tikanmistim ki nefes alamiyodum sonra bir forumda gordum, hamileler hep burun bandi kullanmis icinde ilac yok diye (breath right), onunla dondum hayata. Bir de bol bol kivi yedim, balli zencefilli karabiber tarcinli sicak su ictim..onlar da iyi oluyor. Bir de merak etme bebisine zarari yok, olan sana olacak..

M MissBbs canım bizde de öyle bir adet vardır bebeğe don,zibin vs .alınır donansın eşyaları çok olsun diye :) anneannesi bir sürü yelek örmüş battaniye de örecekmiş ilk torun ya heyecanlı herkes Allah tamamına erdirsin inşallah.

İzmir'den herkese selam

Kızlar crinone jel kullananlar bugün jeli uyguladıktan sonra 15 dk yürümeyi unuttum :KK70: az evvel tortu geldi bişey olurmu?

Canım transferden hemen sonra belirtin varmiydi yada nezmn başladı belirtilerin
Canim kasiklarimda agri hafiften baslamisti baska belirtim yoktu ilk gunler test gunune dogru fazla agri oldu goguslerim şişti mesela onun disinda belirti yoktu bir de atesim hep vardi vucudum hep sicakti

M MissBbs canım bizde de öyle bir adet vardır bebeğe don,zibin vs .alınır donansın eşyaları çok olsun diye :) anneannesi bir sürü yelek örmüş battaniye de örecekmiş ilk torun ya heyecanlı herkes Allah tamamına erdirsin inşallah.

İzmir'den herkese selam

Kızlar crinone jel kullananlar bugün jeli uyguladıktan sonra 15 dk yürümeyi unuttum :KK70: az evvel tortu geldi bişey olurmu?
Valla ben hic yürümüyorum yaptiktan sonra:)

Evett bebişlerimizi gördük :emir_bebek::emir_bebek:
Ranzada yatıyo gibi altlı üstlü yatıyolardı ve bitanesi 11 haftalık olan kıpır kıpır hareket ediyodu. Yeni doktorumuzu da çok sevdik hemşeriymişiz aynı zamanda (kayseriliymiş) haftaya perşembe yine çağırdı sanırım detaylı ultrasona giricez. coraspin ve hiboru da artık bırak dedi. Sadece folioya devam dedi ilaveten de vitaminler verdi elevit ve gyno ferro. Yani artık sadece 3 ilaç kullanıcakmışım kızlar. Saçlarını boyatabilirsin dedi:KK49: yürüyüş yapabilirsin dedi çok yorulmadan. Mide yanması için rennie şurup verdi. Yarım saat kadar sürdü muayenemiz hiç alışkın diilim bu kadar ilgi alakaya bayıldım:KK200:

Kızlar dayanamadım doktora gittim :) karından ultrasonla baktı bir tane kesemizi gördük, ikiz mi diye heyecandan ölecektim :)))) doktorumu da çok sevdim çok tatlı bi kadın. Kesenin durumu iyi dedi 2 hafta sonraya tekrar çağırdı ama ben zaten haftaya tüp doktoruma gidicem belki kalp atışını görürürüz. Bu arada 4+5 çıktı gebelik haftam. Bir de kesenin boyutu ultrason kağıdında nerede yazıyor kızlar, bilen var mı?

Evett bebişlerimizi gördük :emir_bebek::emir_bebek:
Ranzada yatıyo gibi altlı üstlü yatıyolardı ve bitanesi 11 haftalık olan kıpır kıpır hareket ediyodu. Yeni doktorumuzu da çok sevdik hemşeriymişiz aynı zamanda (kayseriliymiş) haftaya perşembe yine çağırdı sanırım detaylı ultrasona giricez. coraspin ve hiboru da artık bırak dedi. Sadece folioya devam dedi ilaveten de vitaminler verdi elevit ve gyno ferro. Yani artık sadece 3 ilaç kullanıcakmışım kızlar. Saçlarını boyatabilirsin dedi:KK49: yürüyüş yapabilirsin dedi çok yorulmadan. Mide yanması için rennie şurup verdi. Yarım saat kadar sürdü muayenemiz hiç alışkın diilim bu kadar ilgi alakaya bayıldım:KK200:
Maşallah canım çok güzel, ben de bir an önce sac boyatabilme evresine geçsem çok sevinicem :)

X