- 19 Temmuz 2011
- 1.074
- 959
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #11.461
Benim de sağda duruyor hayirlisi olsun cinsiyet fark etmez benim bide sancılarım çok var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şu ana kadar çok fazla sarsmadı beni allah şükür canım çok dikkat ediyorumpapatya1655 cnm mide yanman olunca napıyosun. Resmen dünden beri midem zehir gibi yrn doktora sorucam ilaç kullanabiliyomuyuz acaba. Benim midem ztn sorunluydu ölüyorum 2 gündür
Evt cnm hayırlısı olsun bu arada benimde genelde akşamları hafif adet ağrısı gibi ağrım oluyor idrar yolu enfeksiyonuda var hafif..Benim de sağda duruyor hayirlisi olsun cinsiyet fark etmez benim bide sancılarım çok var
canım spinalde omurganin içine iğneyi sokar ilacı yapar ve biter. Ignesi incedir. Epiduralde iğne daha kalındır ve iğneyi çekerken belde bir kateter kalır. Ağrı duyulduğu zaman ordan ilaç yapılır. Konforlu olduğu söylenir ama bana göre çok anlamsız. Çünkü omurilik içinde bir aparat var ve allah korusun enfekte olursa menenjit olma riski var. Zaten ağrı olsa damardan da ilaç verilebiliyor. Epidural daha pahali olduğu için genelde ına yonlendiriyorlarKızlar dünden beri epidural ve spinal anestezi doğumları izliyorum ikisi arasındaki farkı vallada anlamadım billa da anlamadım ne fark var aralarında:S
Benimki bariz fasulye ve sola yapışık :)) ben hep erkek hissediyorum. Gerçi erkek istediğim için de olabilirAnammm solda duruyor fasulyemsi gibi
canım birkaç yudum karbonatli su içersen yanma hemen dururpapatya1655 cnm mide yanman olunca napıyosun. Resmen dünden beri midem zehir gibi yrn doktora sorucam ilaç kullanabiliyomuyuz acaba. Benim midem ztn sorunluydu ölüyorum 2 gündür
Bende acaba idrar yolu enfeksiyon olabilir lavaboya baya sancım olurEvt cnm hayırlısı olsun bu arada benimde genelde akşamları hafif adet ağrısı gibi ağrım oluyor idrar yolu enfeksiyonuda var hafif..
İdrar yaparken yanma varsa enfeksiyon oluyor doktora söyle bence ilaç veriyor artmadan.Bende acaba idrar yolu enfeksiyon olabilir lavaboya baya sancım olur
Hepsinde ortadamı duruyor? 7 8 9 . Haftalardaki geçerliymiş.. Bir tarafa daha yakın oluyor genelde..Ya kızlar su sag sol meselesine taktim dünkü ultrasonuma baktim bebişim tam ortada duruyor...:) ne diyim simdi ben...sanirim gercekci yanı yok bu tespitin :)
Canim 7. Haftada soldaydi...simdi ortada gorunuyor bas tarafi sol tarafta ama hayirlisi ben hep kiz hissediyorum...:)Hepsinde ortadamı duruyor? 7 8 9 . Haftalardaki geçerliymiş.. Bir tarafa daha yakın oluyor genelde..
Teoriye göre erkek görünüyor o zaman Umarım gönlünden geçen olur :))Canim 7. Haftada soldaydi...simdi ortada gorunuyor bas tarafi sol tarafta ama hayirlisi ben hep kiz hissediyorum...:)
Ayy ne güzel yazmışsın gözlerim doldu ona alacaklarını düşün demişsin hiç öyle bir düşünceye giremiyorum Allahımmm inşallah o günüde götmeyi nasip etttLutfen pozitif dusun hep guzel seyler hayal et ne olursa olsun vazgecme ve iyiyi dusun ben de bu 12 gun icinde cok sikintili zamanlar atlattim kimse bilmedigi icin de halden anlayan olmadi uzerime gelen geldi bir suru zorluk atlattim ama yine de iyi dusjnmekten vazgecmedim hatta inadina daha cok istedim, sen de oyle yap pozitif ol ve bebegini dusun ona alacaklarini dusun onunla beraber yapacaklarini dusun :) Allah hepimizin yardimcisi olsun kolaylikla evlatlarimiza kavusmamizi ve isteyen herkese saglikla kucagina almayi nasip etsin :)
Amin canım inşallah ilk 3 gün çok ağladım hep negatifi aldığım için sanırım ümidim yok ailemde ümitlenmesin diye hep negatif olacak dedim 3 günden beri gözlerim doluyor ama içimde bir umut var hayırlısı olsun sürekli dua ediyorum rabbim herkese nasip etsin senin bebişini de sağlıkla kucağına almayı inş@alapello tatlım benim hala adet sancım var ara ara ağrıyıp kendiliğinden geçiyor şunu farkettim yeni haftaya girince oluyor bu ağrılar bebeğim büyüyor diye düşünüyorum...
Lekelenme konusuna gelince transferden 2-3 gün sonra nokta kadar bir lekelenmem oldu illa tuttuğunu gosterecek bir lekelenme beklemeyin bazılarında hiç lekelenme olmuyor tatlım rahat ol seni tebrik ediyorum benim gibi hiç önceden test yapmamışsın gününü beklemişsin ayrıca ilk muaynede alttan bakılıyor tatlım doktorum kesinlikle sakıncası yok korkma dedi sende rahat ol muayne sırasında kasma kendini...
bartek canım aramıza hoşgeldin rabbim bu sefer yüzünü güldürsün inşallah bizim bu topiğimizde hepimiz pozitif düşündük pozitif sonuçlar aldık bir birimize güç verdik sende tahlil gününe kadar kendini şımart uzan bol bol sevdiğin şeyleri ye ananas,balık,ceviz,kabak çekirdeği ve bol meyve ye ve bol dua et bebeğin sana tutunacaktır allahın izniyle inşallah
Geçmiş olsun cnm. Bol mandalina ye, yeşil biber c vitamini deposu, ıhlamura limon dilimi koy iç. Bunlar biraz rahatlatır belki.Günaydın kızlar grip olmuşum tüm kemiklerin ağriyo gece uyuyamadim bile inşallah çabucak geçer