- 26 Şubat 2013
- 1.119
- 992
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #11.421
Bir kız bir erkekKızlar benimkilere tahmin yok mu
40 kere dersek olur belki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir kız bir erkekKızlar benimkilere tahmin yok mu
O olumsuz düşünceyi beynimden çıkartamıyorum çok duygusallaştım siz transferden sonra neler yaptınız yatıyormuydunuz normal yaşantınıza devam ederk mi beklediniz ben önceki tedavilerimde 2 gün dinlendim sonra normal yaşantıma devam ettim şimdi sürekli uzanıyorum arada bir evin içinde dolaşıyorum 2 defa dışarı çıktım 5 dk yürüdüm böylede zaman geçmiyorCanim benim belirtisi olanda var hiç belirtisi olmadan hamile olduğunu ogrenen de
Belirti arama bence sadece dinlen kendine dikkat et
Pozitif düşün ama gerçekten önemli olan bu
Benimde sebepsiz canım benim iki yumurtadan 6 hucreli ydi
Yani neden olmasın dualarım senle :)
Herkesin doktoru farklı yöntem uyguladı CanimO olumsuz düşünceyi beynimden çıkartamıyorum çok duygusallaştım siz transferden sonra neler yaptınız yatıyormuydunuz normal yaşantınıza devam ederk mi beklediniz ben önceki tedavilerimde 2 gün dinlendim sonra normal yaşantıma devam ettim şimdi sürekli uzanıyorum arada bir evin içinde dolaşıyorum 2 defa dışarı çıktım 5 dk yürüdüm böylede zaman geçmiyor
hoşgeldin canım..hcg değeriyle ikiz ya da değil diyemiyor doktorlar, ancak ultrasonda anlaşılır diyorlar.. hakkında hayırlısı olsun canım, Rabbim tamamına erdirsin inşallah..arkadaşlar merhaba. aranıza yeni katıldım. 14 gün hcg degerim 896 cıktı. 16 gün degerim ise 1825. cumartesi ultrasona girecem. sizce ikiz olabilirmi.
Mrb kızlar benimde 1 ekimde transferim yapıldı 3. Gün embriyosu 2 tane 1 i 6 hücreli diğeri 8 hücreli endometrium kalınlığı 8 .5 dedi beklemedeyim sürekli belirti arıyorum ama hiç bir belirti yok 3. Denemem tüpte 3 kezde aşılama yaptırdım maalesef olumsuz Sebepsiz infertilite rabbim bu kez nasip eder inşallah Dua istiyorum hamile arkadaşlardan özellikle bide transferden sonra test gününe kadar yaşadığınız belirtileri yazarmısınız
O olumsuz düşünceyi beynimden çıkartamıyorum çok duygusallaştım siz transferden sonra neler yaptınız yatıyormuydunuz normal yaşantınıza devam ederk mi beklediniz ben önceki tedavilerimde 2 gün dinlendim sonra normal yaşantıma devam ettim şimdi sürekli uzanıyorum arada bir evin içinde dolaşıyorum 2 defa dışarı çıktım 5 dk yürüdüm böylede zaman geçmiyor
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi ister istemez stres yapıyoruz rabbim hakkımıza hayırlısını nasip etsinhoşgeldin canım..hcg değeriyle ikiz ya da değil diyemiyor doktorlar, ancak ultrasonda anlaşılır diyorlar.. hakkında hayırlısı olsun canım, Rabbim tamamına erdirsin inşallah..
merhaba. hiç bir belirti arama, bir şeyler hissetmeye de çalışma..bende tam tersi mens ağrıları artmıştı hatta transfer günü iki damla kanamam ve sonrasında kahverengi lekelenmeler iki gün sürdü.. çok şükür 1 embriyo tutunmuş ve hamileliğim şuana kadar devam etti..ama hala hamilelikle ilgili hiçbir belirti hissetmiyorum..mens ağrısında olan kasık ağrısı vardı ara ara o da azaldı..kalp atışını duyana kadar hamile olduğumu düşünemiyordum, keseyi gördüğümde bile boş da olabilir demiştim..çok şükür şuan bir problemim yok..
test gününe kadar hiçbir test yapma, sabırla bekle..transferden sonra ağrılarım olduğundan oturmak yerine yatıyordum ama günlük işlerimi de yaptım.. normal yaşantına ne kadar çabuk dönersen vücut stres hormonu salgılamaz ve tutunma kolaylaşır demişti bana hemşire..kanamam ya da lekelenmelerim olduğunda bunu düşünmemek yerine dikkatimi başka işlere verdim. insan beynine düşünmeyim diye komut veremiyormuş, beyni başka bir şeylerle meşgul etmen gerekiyormuş..bol bol da dua ettim..
inşallah senin de devam eder ve kucağına alırsın...bu heyecanlı bekleyişin tadını çıkarmaya çalış
sen ister çok dikkat et ister normal davran verecek olan verirse olur zaten
Kizlar ben de bunu soracaktim benimde transferimin 10. Gunu hic kan gelmedi ancak bugune kadar surekli regl sancim varmis gbi bazen hatta belim ve karnimda bir anda saplanan siddetli sekilde agrilar girip cikti, kanama olmadigi surece bir sorun yoktur dimi ? İki gun sonra sonucu ogrenicem cok da heyecanliyim ama su kanama olayina takildim kanama olmasi mi gerekirdi yerlesme icin olmamasi mi bir turlu anlayamadim yahuTatlım karnın hep ağrıyacak benim bebeğim inşaat mühendisi olduğu için çok kazı çalışması yapıyor kan gelmediği sürece korkma canım
Yok canım benim hiç olmadı kanama transfer süresince yerleşme kanaması falan görmedim hiç ilk haftalardaKizlar ben de bunu soracaktim benimde transferimin 10. Gunu hic kan gelmedi ancak bugune kadar surekli regl sancim varmis gbi bazen hatta belim ve karnimda bir anda saplanan siddetli sekilde agrilar girip cikti, kanama olmadigi surece bir sorun yoktur dimi ? İki gun sonra sonucu ogrenicem cok da heyecanliyim ama su kanama olayina takildim kanama olmasi mi gerekirdi yerlesme icin olmamasi mi bir turlu anlayamadim yahu
Tekrar hoşgeldin bişeycik olmaz minige senin kaninla besleniyor şu an:)Merhaba sevimli anneler.ne zamandir uzak kaldim.bulantilarim hat safhada.iki haftadir dogru duzgun beslenemedim korkuyorum bisey olcak minigime diye.doktorum premesis diye bi ilac verdi bulantiya iyi geliyo ayrica vitamin takviyesiymis.kullanan varmi.pek fayda saglamadi gibi.
Kaçıncı gün embriyosuydu ne hissediyorsunuz 2 gününüz kalmış test yapmadınız mı ?Kizlar ben de bunu soracaktim benimde transferimin 10. Gunu hic kan gelmedi ancak bugune kadar surekli regl sancim varmis gbi bazen hatta belim ve karnimda bir anda saplanan siddetli sekilde agrilar girip cikti, kanama olmadigi surece bir sorun yoktur dimi ? İki gun sonra sonucu ogrenicem cok da heyecanliyim ama su kanama olayina takildim kanama olmasi mi gerekirdi yerlesme icin olmamasi mi bir turlu anlayamadim yahu
Ay cnm o kader heyecanliyim ki anlatamam kendi kendime de soz verdim 12 gun beklicem dedim bekliyoruz bakalim malum soylemistim cok kotu bi kac gun gecirmistim nolursa olsun insallah Allah bana nasip etmistir isteyen herkese nasip eder umarim ben simdi kan testiyle hamile oldugumu ogrendikten sonra ne zaman kese ve ne zaman kalp atisini ogrenicem? Bi de o gun hamile oldugumu ogrenirsek doktor alttan muayene yapiyor mu ?Yok canım benim hiç olmadı kanama transfer süresince yerleşme kanaması falan görmedim hiç ilk haftalarda
Bi geçen hafta lekelenmem oldu
Ağrılar normal zaten az kalmış hadi iyi haberlerle :)
Cnm ozellikle beklemek istedim test yapmadim doktor da 12 gun sonra gel testine bakalim dedi ben de kendimce beklemem gerektigini dusundum tabi icim icime sigmiyor ama sabir sabir benim ilk gunden beri hep regl olacakmis gbi bazen siddetli bazen hafif sancilarim oldu ondan baska da bisey yok, su an ztn cok erken bebek varmis yokmus gbi bir hissiyatim da yok acikcasi hep dua ediyorum genelde yatar vaziyetteyim uc gun sonrasinda normalmis gbi kalktim tuvalete yemege falan ama genel halin nasildi dersen hep sirt ustu yatar haldeydim :)Kaçıncı gün embriyosuydu ne hissediyorsunuz 2 gününüz kalmış test yapmadınız mı ?
Bu arada 5. Gun embriyosuydu cnm yazmayi unutmusum ama kac hucreli falan onu bilmiyorumKaçıncı gün embriyosuydu ne hissediyorsunuz 2 gününüz kalmış test yapmadınız mı ?
İnşallah rabbim nasip eder size bana ve isteyen herkese güzel sonuçlar almayı çok zor benim daha 6. Günüm beklemek beni çok yordu hayırlı sonuç olsunda inşallah beklediğimize değsinBu arada 5. Gun embriyosuydu cnm yazmayi unutmusum ama kac hucreli falan onu bilmiyorum
İnşallah bişey olmamıştır bişey ama artık heleki hamilelik haberini alırsan canım uzak dur o durumlardan bence hiç bişey senden bebisinden kıymetli olamazAy cnm o kader heyecanliyim ki anlatamam kendi kendime de soz verdim 12 gun beklicem dedim bekliyoruz bakalim malum soylemistim cok kotu bi kac gun gecirmistim nolursa olsun insallah Allah bana nasip etmistir isteyen herkese nasip eder umarim ben simdi kan testiyle hamile oldugumu ogrendikten sonra ne zaman kese ve ne zaman kalp atisini ogrenicem? Bi de o gun hamile oldugumu ogrenirsek doktor alttan muayene yapiyor mu ?
Git canım stres olmazsın en azından hem bebişler nasılmis görürsün ozlemissindirCuma yasadigim ogrenci faciasindan bu yana kendime gelemedim kizlar. Randevu aldim. Sabah doktora gidicem bende.insallah sikinti yoktur. Gecen sali gitmistim oysa ama dayanamiyorum napim.
Lutfen pozitif dusun hep guzel seyler hayal et ne olursa olsun vazgecme ve iyiyi dusun ben de bu 12 gun icinde cok sikintili zamanlar atlattim kimse bilmedigi icin de halden anlayan olmadi uzerime gelen geldi bir suru zorluk atlattim ama yine de iyi dusjnmekten vazgecmedim hatta inadina daha cok istedim, sen de oyle yap pozitif ol ve bebegini dusun ona alacaklarini dusun onunla beraber yapacaklarini dusun :) Allah hepimizin yardimcisi olsun kolaylikla evlatlarimiza kavusmamizi ve isteyen herkese saglikla kucagina almayi nasip etsin :)İnşallah rabbim nasip eder size bana ve isteyen herkese güzel sonuçlar almayı çok zor benim daha 6. Günüm beklemek beni çok yordu hayırlı sonuç olsunda inşallah beklediğimize değsin
Yaa alttan bakildigini bilmiyordum bir sakincasi yok demekki doktor bakip da oyle dediyse, ben de alttan muayeneden cok urkuyordum hamilelik doneminde. Umarim bu sikintilar gececek ben de sizlere guzel haberlerle gelicem, sizinkilere arkadas getiricem :) saglikla ve hayirla, ya iyi ki varsin gercekten ne zaman ben buraya yazsam hep ilk sen cevapladin Allah razi olsun cnm senden burdaki herkesten iyi ki varsiniz. Ben geriden geliyorum malum siz de bikmadan yilmadan yanitladiniz hep, cok tesekkurler canlar :)İnşallah bişey olmamıştır bişey ama artık heleki hamilelik haberini alırsan canım uzak dur o durumlardan bence hiç bişey senden bebisinden kıymetli olamaz
5+ olduğunda keseyi görürsün insallah canım 6+ dan falan sonrada kalp atışı tabi ben tahmini söyledim yani o aralar
Alttan bakıyor benim doktorum bi sıkıntı olursa alttan daha net gorunur diye 12 . Haftaya kadar alttan dedi
Canim bende sen gibiydim hic lekelenmem olmadi bi agri sizi hicbir belirtim olmadi cok korktum hatta umudum bitiyodu yok diye.erkenden testler de yaptim cikmamisti.sonra bi ogrendikki iki tane minigim tutunmus.ama sadece biri kaldi simdi.diger melegim buyumedi.ama yolumuza guzel bi sekilde devam ediyoruz :) benide arkadaslar burda teselli etti hatta pozitif ol herkes ayni belirtileri yasamayabiliyo :)Kizlar ben de bunu soracaktim benimde transferimin 10. Gunu hic kan gelmedi ancak bugune kadar surekli regl sancim varmis gbi bazen hatta belim ve karnimda bir anda saplanan siddetli sekilde agrilar girip cikti, kanama olmadigi surece bir sorun yoktur dimi ? İki gun sonra sonucu ogrenicem cok da heyecanliyim ama su kanama olayina takildim kanama olmasi mi gerekirdi yerlesme icin olmamasi mi bir turlu anlayamadim yahu