2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Kızlar nette buldum ;
bebegin7-8-9 haftalıkkenki usg resimine direkt baktıgınızda;
bebek kesenin soluna yakınsa bebek erkek,
sagına yakınsa kız
Diye yazıyor bi bakın bakalım
Birde 5-6 haftada kese yuvarlaksa kız fasulye gibiyse erkek olabilirmiş :))

Git canım stres olmazsın en azından hem bebişler nasılmis görürsün ozlemissindir
Bende Gelecek pazartesiye burdan aldım:oops:
İkiz anneleri nde okudum bu haftalarda gösteren olmuş cinsiyet bebeklerden belki cinsiyet Bile görürsün :)
Ay insallah iyi olduklarini ogreneyimde. Cinsiyet icin azcik daha bekleyebilirim sanirim.bize kalsa.her hafta gitcez canim. Bi durbun olsada iceriyi gorebilsek keske istedigimiz vakit :-)

A alapello tatlım benim hala adet sancım var ara ara ağrıyıp kendiliğinden geçiyor şunu farkettim yeni haftaya girince oluyor bu ağrılar bebeğim büyüyor diye düşünüyorum...
Lekelenme konusuna gelince transferden 2-3 gün sonra nokta kadar bir lekelenmem oldu illa tuttuğunu gosterecek bir lekelenme beklemeyin bazılarında hiç lekelenme olmuyor tatlım rahat ol seni tebrik ediyorum benim gibi hiç önceden test yapmamışsın gününü beklemişsin ayrıca ilk muaynede alttan bakılıyor tatlım doktorum kesinlikle sakıncası yok korkma dedi sende rahat ol muayne sırasında kasma kendini...

bartek bartek canım aramıza hoşgeldin rabbim bu sefer yüzünü güldürsün inşallah bizim bu topiğimizde hepimiz pozitif düşündük pozitif sonuçlar aldık bir birimize güç verdik sende tahlil gününe kadar kendini şımart uzan bol bol sevdiğin şeyleri ye ananas,balık,ceviz,kabak çekirdeği ve bol meyve ye ve bol dua et bebeğin sana tutunacaktır allahın izniyle inşallah:KK66:

Canim bende sen gibiydim hic lekelenmem olmadi bi agri sizi hicbir belirtim olmadi cok korktum hatta umudum bitiyodu yok diye.erkenden testler de yaptim cikmamisti.sonra bi ogrendikki iki tane minigim tutunmus.ama sadece biri kaldi simdi.diger melegim buyumedi.ama yolumuza guzel bi sekilde devam ediyoruz :) benide arkadaslar burda teselli etti hatta pozitif ol herkes ayni belirtileri yasamayabiliyo :)
Cnm cok saol Allah bagislasin umarim saglikla kucagina alirsin, insallah ben de guzel haberler vericem :)

Kızlar nette buldum ;
bebegin7-8-9 haftalıkkenki usg resimine direkt baktıgınızda;
bebek kesenin soluna yakınsa bebek erkek,
sagına yakınsa kız
Diye yazıyor bi bakın bakalım
Birde 5-6 haftada kese yuvarlaksa kız fasulye gibiyse erkek olabilirmiş :))

Şu ultrason resminin neresi sağ neresi sol acaba?

M MissBbs senin bir kızın bir oğlun olacak bence:KK66:

A alapello tatlım benim hala adet sancım var ara ara ağrıyıp kendiliğinden geçiyor şunu farkettim yeni haftaya girince oluyor bu ağrılar bebeğim büyüyor diye düşünüyorum...
Lekelenme konusuna gelince transferden 2-3 gün sonra nokta kadar bir lekelenmem oldu illa tuttuğunu gosterecek bir lekelenme beklemeyin bazılarında hiç lekelenme olmuyor tatlım rahat ol seni tebrik ediyorum benim gibi hiç önceden test yapmamışsın gününü beklemişsin ayrıca ilk muaynede alttan bakılıyor tatlım doktorum kesinlikle sakıncası yok korkma dedi sende rahat ol muayne sırasında kasma kendini...

bartek bartek canım aramıza hoşgeldin rabbim bu sefer yüzünü güldürsün inşallah bizim bu topiğimizde hepimiz pozitif düşündük pozitif sonuçlar aldık bir birimize güç verdik sende tahlil gününe kadar kendini şımart uzan bol bol sevdiğin şeyleri ye ananas,balık,ceviz,kabak çekirdeği ve bol meyve ye ve bol dua et bebeğin sana tutunacaktır allahın izniyle inşallah:KK66:
Cok tesekkurler destegin icin icim rahatliyo siz boyle anlatinca cok mutlu oluyorum iyi ki varsiniz kizlar amin insallah tutunmustur Allah hepimize bagislasin bebeklerimizi isteyen herkese bagislasin:)

Senin oğlun olacak canım bu arada pozisyona koptum :KK70:

Esmacığım bende aşet rmenin cinsiyetle alakalı olduğunu düşünmüyorum canım...

Sweet tanıdığınız maaşallah ne yapmış öyle kola hayatta içmem hamileyken :)
İlahi alice.. ben evlilik yıldönümü fikri sormustum. Ama cinsiyet tahmini icin tesekkur ederim. Bana da erkek gibi geliyor zaman zaman. Saglikli olsun hayirlisi olsun hepimiz icin. Senin minik kokos dünya guzeli bir kizin olur eger kiz olursa..

Kizlar ben de bunu soracaktim benimde transferimin 10. Gunu hic kan gelmedi ancak bugune kadar surekli regl sancim varmis gbi bazen hatta belim ve karnimda bir anda saplanan siddetli sekilde agrilar girip cikti, kanama olmadigi surece bir sorun yoktur dimi ? İki gun sonra sonucu ogrenicem cok da heyecanliyim ama su kanama olayina takildim kanama olmasi mi gerekirdi yerlesme icin olmamasi mi bir turlu anlayamadim yahu
Kanama olmasi gerekli degil. Oldugunda paniklememek lazim sadece. Kendi adima benim olmadi. Izledigim kadariyla olmayanlar olanlardan daha fazla. Allah hayırlı haberler almani nasip etsin.

Cuma yasadigim ogrenci faciasindan bu yana kendime gelemedim kizlar. Randevu aldim. Sabah doktora gidicem bende.insallah sikinti yoktur. Gecen sali gitmistim oysa ama dayanamiyorum napim.
O kadar sikma canını. .bisey yoktur. Hicbisy senden onemli degil.stres yapma zor bir gündü deyip hafizandan atmak senin icin en digrusu bence. Bundan sonra da oldugu kadar müdahil olmalisin inemli olan sensin annecik

O olumsuz düşünceyi beynimden çıkartamıyorum çok duygusallaştım siz transferden sonra neler yaptınız yatıyormuydunuz normal yaşantınıza devam ederk mi beklediniz ben önceki tedavilerimde 2 gün dinlendim sonra normal yaşantıma devam ettim şimdi sürekli uzanıyorum arada bir evin içinde dolaşıyorum 2 defa dışarı çıktım 5 dk yürüdüm böylede zaman geçmiyor
Slm canım benimde sebepsiz infertilite 4 kez negatif aşılama yaşadım hiç gebelik yaşamadım bu ilk tüp bebek deneyimiydi şükür pozitif bende de hiç bir belirti olmadı ama hiç dedim kesin negatif. Ayrıca benim prof. Kesinlikle yatmak yok dedi son istatistik verilerine göre hareket edenlerin tutma sayisi daha fazla dedi çünkü yatan kafasına takıyor tuttumu diye belirti yok diye transferden sonra hastanede 45 dk uzandim o kadar bir tek ağır kaldırmak ve biryere uzanmak yok dedi günlük hayata devam dedi baktım mantikli o yüzden hic takma gez dolaş yemeğini yap

Yaa alttan bakildigini bilmiyordum bir sakincasi yok demekki doktor bakip da oyle dediyse, ben de alttan muayeneden cok urkuyordum hamilelik doneminde. Umarim bu sikintilar gececek ben de sizlere guzel haberlerle gelicem, sizinkilere arkadas getiricem :) saglikla ve hayirla, ya iyi ki varsin gercekten ne zaman ben buraya yazsam hep ilk sen cevapladin Allah razi olsun cnm senden burdaki herkesten iyi ki varsiniz. Ben geriden geliyorum malum siz de bikmadan yilmadan yanitladiniz hep, cok tesekkurler canlar :)
Ne demek canım
ne günler yaşadık bu güne bile gelene kadar
en iyi biz birbirimizi anlariz
ben burdaki arkadaşlar sayesinde pozitiftim bu süreçte
Allah razı olsun herkesten
Sen de kardeşi getir bize tüm tecrübeleri paylaşırız senle

İlahi alice.. ben evlilik yıldönümü fikri sormustum. Ama cinsiyet tahmini icin tesekkur ederim. Bana da erkek gibi geliyor zaman zaman. Saglikli olsun hayirlisi olsun hepimiz icin. Senin minik kokos dünya guzeli bir kizin olur eger kiz olursa..

Tatlışım sorry kafa bir milyon :) ben aparatif bişeyler hazırlayıp sofra kurmuştum yerlere kırmızı kalp balonlar atmıştım masa üstüne Gül yaprakları serpmiştim baloncu veya pary malzemeleri satan yerde var tatlım birde çasanın üstüne ve etrafa evlendiğimiz gün çekilen fotoğrafları atmıştım birde kırmızı kalp şeklinde pasta almıştım

Bizde misafir vardı kızlar baya konuşmuşunuz bi saattir okuyorum ayol:cool:
1 kız 1 erkek diyenler; ağzınızdan bal damlıyo:KK200:
Gerçi ben hayırlısı olsun da 2 kız2 erkek de olsa mutlu olurum. Ama biz 3 kız kardeşiz ve bunlar ilk torun olucak artık şu garip babam bi erkek bebek görsün diye 1i erkek olsun isterim.:-)Kızlarada bayılıyorum pembe pembe süslemek istiyorum:) e biri de kız olsa ne güzel olur.

papatya1655 papatya1655 cnm mide yanman olunca napıyosun. Resmen dünden beri midem zehir gibi :KK43: yrn doktora sorucam ilaç kullanabiliyomuyuz acaba. Benim midem ztn sorunluydu ölüyorum 2 gündür :KK43:

X