- 13 Temmuz 2014
- 412
- 251
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
Hoşgeldin aramıza cnm:) inşallah hepimiz kavuşacağız Bebişlere bol dua edip moralimizi yüksek tutalım şimdilik bunları yapıyoruz.kızlar merhaba;
bende ağustosta tüp deniycem. ilk denemem olucak kısmetse.30 yaşımdayım. medicalpark/bahçelievler de lafif bey le görüştüm. pko luyum maalesef. şimdilik hormon testleri ve rahim filmi istediç ptesi hsg çekilicek. devamında tüp için tedaviye başlıycaz. şimdiden hepimizin duaları kabul olur inşallah..
Bol dua ile Hayırlı cumalar olsun canım.Cennet: dört kisiye asiktir: kuran okuyana,
yalani giybeti terk edene, fakiri muhtaci gözetene ve oruc tutana.
Mevlam bizi onlardan eylesin. Kötülüklerden uzak
tutsun. Cehennem azabindan korusun. Cennetle mujdelendirsin. Selam ve dua ile hayirli cumalar ALLAH DUALARIMIZI KABUL ETSiN.....
Ben Oruç tutamıyorum ama haftasonu annemler ve kayınvalıdemleri alacağım :) inşBu ramazanda kimseyi davet etmedim ben hala yaa .. Cok yorgun hissediyorum kendimi hic bisey yapasim yok.. Adet olayim da oruc degilken davet yapayim dedim o da gecikti son bi kac gunde olacak sanırım.Sizde davetler ne durumda bakiim??
Bende dua listesi düşündüm ama şöyle canım tedavisi başlayanlar için yani transfer olup. Bekleyen Arkadaşlara hepimize sırayla OKUYALIM nasıl olur :)ben davet edilmek de istemiyorum geri dönüş gerekiyo diye .
Canim bi de ne dicem sana .. Ramazani degerlendirsek de bi dua listesi mi olustursak ki ? Gerci az kisiyiz nasil olur bilmiyorum ama
Bence de olurOlur olur benden yana canim....
Yapalim insallah. Tesbih mi cekelim önce? Yoksa mesela meryem suresini okuyalim herkese.. Mesela listeye girmek isteyenlere ilkden sonra herkes 1 kere meryem suresini okucak tekli sayili olmasina dikkat edelim. 1,3,7 kere okunulsun
Âmin canım âmin hayırlı cumalarCennet: dört kisiye asiktir: kuran okuyana,
yalani giybeti terk edene, fakiri muhtaci gözetene ve oruc tutana.
Mevlam bizi onlardan eylesin. Kötülüklerden uzak
tutsun. Cehennem azabindan korusun. Cennetle mujdelendirsin. Selam ve dua ile hayirli cumalar ALLAH DUALARIMIZI KABUL ETSiN.....
Tedavin hayırlı olsun canım o hastaneyi ve doktıru duydum güzel hastane ama biraz Pahalı tedavi için ne kadar istediler merak ettim brnde pkoluyum canım pko tüp bebek de avantaj benim çok fazla yumurtam olmuştu 7 emriyom olmuştu yanlış hatırlamıyorsamkızlar merhaba;
bende ağustosta tüp deniycem. ilk denemem olucak kısmetse.30 yaşımdayım. medicalpark/bahçelievler de lafif bey le görüştüm. pko luyum maalesef. şimdilik hormon testleri ve rahim filmi istediç ptesi hsg çekilicek. devamında tüp için tedaviye başlıycaz. şimdiden hepimizin duaları kabul olur inşallah..
ayy canımm ins ben zaten diom eşime yine düğün yapalım diee bebişlerde gelsiinn nikah tazeleriz artıkkk:):)
Dert etmeyelim eslerimize söyler 2. dügünümüzü yaptiririz.... 2. balayi oluyoda dügünü niye olmasin ki
Ah bebislerimiz gelsin yeterki Allahin izniyle.....
Merhaba canım ben gep düzensiz kullanıyordum 2 haftadır düzenli içmeye başladım folbiol kullanıyorum 5 MG saba ne verdi doktorun canımkızlarr hayırlı cumalar dün doktorumla görüştümm folikasit kullanmamaı istediii bebek için gerekliymişş kullanıyomusunuz sizdeeee:)
aynen şöyle yazıyo canım tabletin üzerinde folicode tablet folikasit400mcg+vitamin b12 2mcg her gün bir kere içmek gerekiyormus :)Merhaba canım ben gep düzensiz kullanıyordum 2 haftadır düzenli içmeye başladım folbiol kullanıyorum 5 MG saba ne verdi doktorun canım
Tedavin hayırlı olsun canım o hastaneyi ve doktıru duydum güzel hastane ama biraz Pahalı tedavi için ne kadar istediler merak ettim brnde pkoluyum canım pko tüp bebek de avantaj benim çok fazla yumurtam olmuştu 7 emriyom olmuştu yanlış hatırlamıyorsam
Olur kiiiiBende dua listesi düşündüm ama şöyle canım tedavisi başlayanlar için yani transfer olup. Bekleyen Arkadaşlara hepimize sırayla OKUYALIM nasıl olur :)
Ah o folik asitleri 1 yıldır kullanıp kullanıp bıraktım bebek olmayınca. Şimdi tekrar başladım 1 hafta oldu düzenli alıyorum.aynen şöyle yazıyo canım tabletin üzerinde folicode tablet folikasit400mcg+vitamin b12 2mcg her gün bir kere içmek gerekiyormus :)
Merak ettim özel sağlık sigortası tamamını karşılıyor mu? Bizimkisi 3500tl ye kadarını karşılıyor eşim bankada çalışıyorteşekkür ederim canım,tedaviye başlamadan önce tüm hastaneleri araştırdım. medicana beylikdüzünde selmaln laçin ve lütfü bey arasında kararsız kalmıstım. ben türk telekom çalışanıyım. özle sağlık sigortam tüp bebek tedavisini karşılıyor. bu yüzden fiyat olarak ne tutucak bilmiyorum. tüm ft şirkete kesiliyor. ama ptesi gttiğimde öğrenir mutlaka sana bilgisini geçerim. umarım herkes istediğine kavusur :)
Merak ettim özel sağlık sigortası tamamını karşılıyor mu? Bizimkisi 3500tl ye kadarını karşılıyor eşim bankada çalışıyor
Arkadaşlar bu ayın 12 si gibi bende tüp bebek tedavisine başlıyorum,reglinin 2 c,günü gel dedi dr.doktorumu çok sevdim çok güler yüzü bilgi verici, zaten arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim.beni neler bekliyo bilmiyorum umarım hayırlısı olsun :)
Fulya'da Mehmet Ali Akman'a gidiyorum, işlemler için avrupa florance nightingale ile anlaşmalı. Toplama ve transfer orada olacakhayırlı olsun canım.. hangi hast. ?
Mevzuatı okuduk orda 3500 tl senede 4 kere yazıyor. Sizinki iyiymiş baya :) aman sağlıklı bi şekilde olsun da parası dert değil.türk telekom vakıf anlaşmalı olduğu hastanelerde tamamını karşılıyor. bi kaç şartı var sadece,kadının 40 yaşının aşmamış olması ve dr un tüp bebek uygundur raporu vermesi gibi. bunları sağladığı takdirde ücretsiz. eşinin sigortasıyla görüşmesini öneririm canım. bankaların özel sig. da kapsamlı diye biliyorum.