- 26 Ağustos 2014
- 1.792
- 2.491
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
Alemsin.Ah canim insan aliskin olmadigi kilolari olunca rahatsiz ediyor iste. Sana az gelen kilo bana cok geliyor cünkü aliskin degildim 65 in üstünde olmayi. Bide tedavide kilo aliormus insan. Bide saglikli beslenmek en güzeli. Vücudun vitaminleri ihtiyaci var. Baklawayada
Alemsin.Benim de boooolca kilo vermem lazim ama nasil.. Kolay da veremiyorum zaten.. Doktor oyle demisti son gittiğimde..
Spor yapmada duzeni bi tutturamadim:) pilav degil ama makarnaya bayılırım maalesef ..yedillik de cok severim zaten bol bol da yerim ekmek hic sevmem de yemem de..ara ogun yapma alışkanlığım da yok o yuzden durup durup bi anda yiyorum maalesef.. Bi de meyveylr hic aram yok yaCanim en etkilisi gercekten sporla verilen kilo. Sporla verilen kilo hic bir zaman kolay kolay hemencicik alinmaz geri.
Makarna pilav türünden vazgec
Tabagina bol yesillik ve sebzeleri koy
Balik ye
Ara ögünü yap her 4 saatte bir kuruyemisle mesela ben incir ve cevizi tüketiyorum tok tutuyo
Aksam 6 dan sonra agir yeme (ramazanda ayri tabii)
Yürüyüs günde 1 saat
Evde ekzersiz
Sekerli icecekler icme
3 litre su tüketmeye bak
Porsiyonlarini normalinden kücült
Meyve ye ama aksama bu islemi birakma cünkü meyvede cok seker var o yüzden 10-16 saat aralarinda tüket meyveni
Spor yapmada duzeni bi tutturamadim:) pilav degil ama makarnaya bayılırım maalesef ..yedillik de cok severim zaten bol bol da yerim ekmek hic sevmem de yemem de..ara ogun yapma alışkanlığım da yok o yuzden durup durup bi anda yiyorum maalesef.. Bi de meyveylr hic aram yok yameyve suyu ice tea falan iciyorum surekli
Ice tea mi? Ölüüüüüümmmmmmm...... Bildigin sekerli susen o icecekleri kes canim. Meyve yemiosan smoothie yapmayi dene. Kendi meyve icicegini yaparsan oda doyurucu oluyo kati oldugu icin. Denemeni tavsiye ederim. Makarnaya cizzzzzz dicekskn
amin cnaım amin inş. hepsi olacak allahın izniyle :)Ah ah sorma o zamanlari hemen büyüsemde neler neler yapicam
Derdi vardida ne olduuuu foooossssssimdiki akil olsa ister mi insan yasi ilerlesin saglkk olsun napalim. Rabbim vücud sagligi versin. E bide kilolar gitsin bebeler gelsin insallah
olsun tabi ki canım inş. görüşme nasip olur çok isterim :)Ohhhhh missss. Olsun canim oruclu olunca noluyo ki. Aksama kismetse yicez yani dert yok. Zaten vücud alisti zor gelmiyor Allah kolayligini veriyor. E gelince artik yaparsin bana borcun olsun
çok güzel bir paylaşım olmuş sağol canım :)Canim en etkilisi gercekten sporla verilen kilo. Sporla verilen kilo hic bir zaman kolay kolay hemencicik alinmaz geri.
Makarna pilav türünden vazgec
Tabagina bol yesillik ve sebzeleri koy
Balik ye
Ara ögünü yap her 4 saatte bir kuruyemisle mesela ben incir ve cevizi tüketiyorum tok tutuyo
Aksam 6 dan sonra agir yeme (ramazanda ayri tabii)
Yürüyüs günde 1 saat
Evde ekzersiz
Sekerli icecekler icme
3 litre su tüketmeye bak
Porsiyonlarini normalinden kücült
Meyve ye ama aksama bu islemi birakma cünkü meyvede cok seker var o yüzden 10-16 saat aralarinda tüket meyveni
A bak yumosa iyi geldiğini bilmiyordum. Super. Haftada 4 gun yapiyorum ama iftarda zor oluyo :)Aaa ben bunu bi ark dan da duymuştum..
Hemde zencefil yumoslara da ii geliyomuş...
Bir taşla iki kuş :)))
Sen bunu hergün mu yiyosun ben haftada 3 4 gün yenir diye duymuştum..
3 yemek kaşığı yogurt. Baharatlar 1er cay kasigi canimÖlcüleri nasil olcak canim benim?
Yürüyüs bu ramazanda bende yatti :-(
Ben ekmegi tamamen cikardim hayatimdan
Evet aynen öyle pozitif oldum ki sorma valla canımHadi bakalim hayirlisi canim. Bu adimi atmak bile mutlu ediyor insani Di mi :) hastane ile birlikte ne kadar tutuyor benimki 8000 civari olacak sanırım.
Aminn cok sagol canim yok devlet degil ozele gitcem direk yasim 22 daha 2 buçuk yıllık ta evliyim :)Hayirlisi olsun canim benim. Bence cok pahali degil. Burda 10.000 lere kadar cikan fiyatlar duymustum. Raporla devlette bi kismini karsilamuyo mu? Senide listeye aliyorum o zaman
Cok sagol :) adanaya gitcem canim dr özgür bey benim kadin dogum doktorum olur bi tanıdık arkasina yonlendircek bizi henüz tanımıyorum doktorumucanım tedavin hayırlı olsun nerede ve hangi doktora gideceksin :)
Tiskür canim benim.. Deniyeyim bakalim...3 yemek kaşığı yogurt. Baharatlar 1er cay kasigi canim
Anladim canim.. Hayirlisi olsunAminn cok sagol canim yok devlet degil ozele gitcem direk yasim 22 daha 2 buçuk yıllık ta evliyim :)
Adanadaki merkezdemi olucaksin canim tedavini?Cok sagol :) adanaya gitcem canim dr özgür bey benim kadin dogum doktorum olur bi tanıdık arkasina yonlendircek bizi henüz tanımıyorum doktorumu