- 31 Temmuz 2014
- 194
- 320
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
Mevzuatı okuduk orda 3500 tl senede 4 kere yazıyor. Sizinki iyiymiş baya :) aman sağlıklı bi şekilde olsun da parası dert değil.
yanlış hatırlamıyorsan 2sene önce ilaçsız 5000 tl merkeze verdim galıba + ilaçlar 2000 civarıydı galıba tahliller falan hepsi 7000 buldu diye hatırlıyorum
kızlarr hayırlı cumalar dün doktorumla görüştümm folikasit kullanmamaı istediii bebek için gerekliymişş kullanıyomusunuz sizdeeee:)
Arkadaşlar bu ayın 12 si gibi bende tüp bebek tedavisine başlıyorum,reglinin 2 c,günü gel dedi dr.doktorumu çok sevdim çok güler yüzü bilgi verici, zaten arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim.beni neler bekliyo bilmiyorum umarım hayırlısı olsun :)
kızlar merhaba;
bende ağustosta tüp deniycem. ilk denemem olucak kısmetse.30 yaşımdayım. medicalpark/bahçelievler de lafif bey le görüştüm. pko luyum maalesef. şimdilik hormon testleri ve rahim filmi istediç ptesi hsg çekilicek. devamında tüp için tedaviye başlıycaz. şimdiden hepimizin duaları kabul olur inşallah..
hayırlı olsun canımmm.... deneyimlerini bizimlede paylasırsan coookkk sevinirim...hayırlı olsun canım.. hangi hast. ?
benim için uygundur...Kizcelerim o zaman okuma listemizi transferle insAllah basliyalim. o zaman sirasiyla arkadaslarimiza insallah okuruz. Ne dersiniz?
Olur cnm.Kizcelerim o zaman okuma listemizi transferle insAllah basliyalim. o zaman sirasiyla arkadaslarimiza insallah okuruz. Ne dersiniz?
Canim hsyirli olsun. Insallah güzel sonuclar alirsin. Senide hemen ilk sayfadaki listeye ekliyorum aramiza hosgeldinhangi merkezdesin canim?
Onuda ekliyim hemen listeye..Teşekkür ederim inş hayırlısı olur cnm fulya/mehmet ali alman'ın hastasıyım
Canim aramiza hosgeldinnnn...
Insallah güzel sonuclar alirsin.
Senide listemize aliyorum 1. sayfada tüm detaylari bulacaksin
teşekkür ederim canım :) inşallah isteyen herkesten güzel haberler alırız :)
Hemen düzeltiyorum canimTeşekkür ederim fulya/mehmet ali akman kliniği (işlwmleri avrupa florance ngtingende yapıyor) olacaktı yannış yazmışım :)
A azee13 amin inşallah canım bu sabah hastanedeydim canım yumurtamın tekini aldılar az önce geldik eve haftayada sanırın diğerlerini toplayacaklar doktorum ve ekibi çok iyiydi memnun kaldık hayırlısıyla inşallah tutarda emeklerimiz çektiklerimiz boşa gitmezAmin canim. Alllah saglikli ve hayirli versin. Ben hep boyle dua ediyorum. :) senin icin de zor olmuştur bebginin kalbinin durmasi. Allahim cifter cifter versin insalllah :)