2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

yanlış hatırlamıyorsan 2sene önce ilaçsız 5000 tl merkeze verdim galıba + ilaçlar 2000 civarıydı galıba tahliller falan hepsi 7000 buldu diye hatırlıyorum

Ohooo.. Ekleniyor üstüne desene. Bakalim görüsmemde ne dicekler merak ettim simdi
Dondurulunca embrio para aliyorlar mi?

Canim hsyirli olsun. Insallah güzel sonuclar alirsin. Senide hemen ilk sayfadaki listeye ekliyorum aramiza hosgeldin hangi merkezdesin canim?

Canim aramiza hosgeldinnnn...
Insallah güzel sonuclar alirsin.
Senide listemize aliyorum 1. sayfada tüm detaylari bulacaksin

Teşekkür ederim fulya/mehmet ali akman kliniği (işlwmleri avrupa florance ngtingende yapıyor) olacaktı yannış yazmışım :)

Son düzenleme:
Amin canim. Alllah saglikli ve hayirli versin. Ben hep boyle dua ediyorum. :) senin icin de zor olmuştur bebginin kalbinin durmasi. Allahim cifter cifter versin insalllah :)
A azee13 amin inşallah canım bu sabah hastanedeydim canım yumurtamın tekini aldılar az önce geldik eve haftayada sanırın diğerlerini toplayacaklar doktorum ve ekibi çok iyiydi memnun kaldık hayırlısıyla inşallah tutarda emeklerimiz çektiklerimiz boşa gitmez

Hadi hsyirlisi canim. Rabbim yar ve yardimcin olsun. Insallah hepimiz minislerimize sagliklica hayirlisiyla kavusuruz....

Hayırlı olsun canım.. Bişi sormak istiyorum. Ağrın oldumu toplama esnasında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…