2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Bu ramazanda kimseyi davet etmedim ben hala yaa .. Cok yorgun hissediyorum kendimi hic bisey yapasim yok.. Adet olayim da oruc degilken davet yapayim dedim o da gecikti son bi kac gunde olacak sanırım. :110:Sizde davetler ne durumda bakiim??

Bu ramazanda kimseyi davet etmedim ben hala yaa .. Cok yorgun hissediyorum kendimi hic bisey yapasim yok.. Adet olayim da oruc degilken davet yapayim dedim o da gecikti son bi kac gunde olacak sanırım. :110:Sizde davetler ne durumda bakiim??

Haftaici zor oluyor haliyle is güc canim..
Haftasonu anca oda zaten az sayida :-)
Ben davet edilmeyi tercih ettim bu sene pekte güzel oldu :KK70::KK70::KK70:

Haftaici zor oluyor haliyle is güc canim..
Haftasonu anca oda zaten az sayida :-)
Ben davet edilmeyi tercih ettim bu sene pekte güzel oldu :KK70::KK70::KK70:
:KK70: ben davet edilmek de istemiyorum geri dönüş gerekiyo diye :KK70:.
Canim bi de ne dicem sana .. Ramazani degerlendirsek de bi dua listesi mi olustursak ki ? Gerci az kisiyiz nasil olur bilmiyorum ama:oops:

:KK70: ben davet edilmek de istemiyorum geri dönüş gerekiyo diye :KK70:.
Canim bi de ne dicem sana .. Ramazani degerlendirsek de bi dua listesi mi olustursak ki ? Gerci az kisiyiz nasil olur bilmiyorum ama:oops:

Olur olur benden yana canim....
Yapalim insallah. Tesbih mi cekelim önce? Yoksa mesela meryem suresini okuyalim herkese.. Mesela listeye girmek isteyenlere ilkden sonra herkes 1 kere meryem suresini okucak tekli sayili olmasina dikkat edelim. 1,3,7 kere okunulsun

Olur olur benden yana canim....
Yapalim insallah. Tesbih mi cekelim önce? Yoksa mesela meryem suresini okuyalim herkese.. Mesela listeye girmek isteyenlere ilkden sonra herkes 1 kere meryem suresini okucak tekli sayili olmasina dikkat edelim. 1,3,7 kere okunulsun
Evet ben de herseye varimmm :) diğer arkadaşlar da ne derse ona göre yapalım birşeyler..

Cennet: dört kisiye asiktir: kuran okuyana,
yalani giybeti terk edene, fakiri muhtaci gözetene ve oruc tutana.
Mevlam bizi onlardan eylesin. Kötülüklerden uzak
tutsun. Cehennem azabindan korusun. Cennetle mujdelendirsin. Selam ve dua ile hayirli cumalar ALLAH DUALARIMIZI KABUL ETSiN.....

kızlar merhaba;

bende ağustosta tüp deniycem. ilk denemem olucak kısmetse.30 yaşımdayım. medicalpark/bahçelievler de lafif bey le görüştüm. pko luyum maalesef. şimdilik hormon testleri ve rahim filmi istediç ptesi hsg çekilicek. devamında tüp için tedaviye başlıycaz. şimdiden hepimizin duaları kabul olur inşallah..

X