2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

yanlış hatırlamıyorsan 2sene önce ilaçsız 5000 tl merkeze verdim galıba + ilaçlar 2000 civarıydı galıba tahliller falan hepsi 7000 buldu diye hatırlıyorum

Ohooo.. Ekleniyor üstüne desene. Bakalim görüsmemde ne dicekler merak ettim simdi :-)
Dondurulunca embrio para aliyorlar mi?

Arkadaşlar bu ayın 12 si gibi bende tüp bebek tedavisine başlıyorum,reglinin 2 c,günü gel dedi dr.doktorumu çok sevdim çok güler yüzü bilgi verici, zaten arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim.beni neler bekliyo bilmiyorum umarım hayırlısı olsun :)

Canim hsyirli olsun. Insallah güzel sonuclar alirsin. Senide hemen ilk sayfadaki listeye ekliyorum aramiza hosgeldin :-) hangi merkezdesin canim?

kızlar merhaba;

bende ağustosta tüp deniycem. ilk denemem olucak kısmetse.30 yaşımdayım. medicalpark/bahçelievler de lafif bey le görüştüm. pko luyum maalesef. şimdilik hormon testleri ve rahim filmi istediç ptesi hsg çekilicek. devamında tüp için tedaviye başlıycaz. şimdiden hepimizin duaları kabul olur inşallah..

Canim aramiza hosgeldinnnn...
Insallah güzel sonuclar alirsin.
Senide listemize aliyorum 1. sayfada tüm detaylari bulacaksin :-)

Teşekkür ederim fulya/mehmet ali akman kliniği (işlwmleri avrupa florance ngtingende yapıyor) olacaktı yannış yazmışım :)

Son düzenleme:
Amin canim. Alllah saglikli ve hayirli versin. Ben hep boyle dua ediyorum. :) senin icin de zor olmuştur bebginin kalbinin durmasi. Allahim cifter cifter versin insalllah :)
A azee13 amin inşallah canım bu sabah hastanedeydim canım yumurtamın tekini aldılar az önce geldik eve haftayada sanırın diğerlerini toplayacaklar doktorum ve ekibi çok iyiydi memnun kaldık hayırlısıyla inşallah tutarda emeklerimiz çektiklerimiz boşa gitmez

A azee13 amin inşallah canım bu sabah hastanedeydim canım yumurtamın tekini aldılar az önce geldik eve haftayada sanırın diğerlerini toplayacaklar doktorum ve ekibi çok iyiydi memnun kaldık hayırlısıyla inşallah tutarda emeklerimiz çektiklerimiz boşa gitmez

Hadi hsyirlisi canim. Rabbim yar ve yardimcin olsun. Insallah hepimiz minislerimize sagliklica hayirlisiyla kavusuruz....

Hayırlı olsun canım.. Bişi sormak istiyorum. Ağrın oldumu toplama esnasında?

X